L’ Occitane: Εντατική ενυδάτωση με τη σειρά Aqua Reotier.

 

 

 

 

Είναι τόσο χαριτωμένα, τόσο όμορφα, τόσο «γαλλικά», τόσο μυρωδάτα,  τα προϊόντα L’Occitane.

 

Πρόσφατα βρεθήκαμε στο corner store της μάρκας στο notos στη Σταδίου και Αιόλου, για να ενημερωθούμε για τη νέα προσθήκη στη μάρκα που είναι η σειρά εντατικής ενυδάτωσης Aqua Reotier.

 

 

 

 

 

Όταν το δέρμα αφυδατώνεται ή ξηραίνεται, από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες,  τα επίπεδα ασβεστίου διαταράσσονται.

 

Το ορυκτό ασβέστιο είναι ο μέγιστος παράγοντας που διασφαλίζει την συνοχή των προστατευτικών κυττάρων κερατίνης του δερματικού φραγμού. Αυτή η συνοχή διασφαλίζει την μέγιστη προστασία της επιδερμίδας

 

Η νέα σειρά της L’Occitane Aqua Reotierκατάλληλη ακόμα και για τις πιο νεανικές επιδερμίδες έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη για εντατική καθημερινή ενυδάτωση με φόρμουλα που από ότι μας ενημέρβωσαν αποτελείται από:

 

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ (δεν απαντάται φυσικά στο δέρμα, αλλά υπάρχει στη συλλογή REOTIER)Μια φυσική ουσία που καλύπτει το δέρμα ώστε τα κύτταρα να διατηρούν καλύτερα και περισσότερο την υγρασία.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ(φυσική παρουσία στο δέρμα και στη συλλογή REOTIER) Μια φυσική ουσία που προσελκύει την υγρασία σαν μαγνήτης, ενυδατώνοντας το δέρμα και δείχνοντας το πιο γεμάτο.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ (φυσική παρουσία στο δέρμα και στη συλλογή REOTIER) Διατηρεί την ισορροπία νερού και μαλακώνει την επιδερμίδα, σφραγίζοντας την υγρασία στα κύτταρα που αλλιώς θα εξατμίζονταν.

 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη L’Occitane,  μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν L’Occitane; Σας άρεσε;

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Εχω δοκιμάσει παλαιότερα την Shea butter face cream η οποία ήταν best seller και μου άρεσε παρά πολυ!!
    Εχει ακομα και καταπληκτικά αρώματα!!

  2. @SofiaT: Ναι δοκίμασα και εγώ κάποια από τα αρώματα και ήταν πολύ φρέσκα και δροσερά. Όχι το στυλ που προτιμάω, αλλά φαντάζομαι θα αρέσουν σε όσες αγαπούν αυτό το στυλ.

  3. Είναι από τα αγαπημένα μου brand, κυρίως για φυσικά του συστατικά, πάντα φιλικά προς το δέρμα. Το αποσμημητικό ρολ ον του, πολύ καλό. Όπως επίσης και τα σαπούνια του, έχουν υπέροχη μυρωδιά.

  4. Πραγματικά τα προϊόντα της εταιρείας αυτής είναι εξαιρετικά. Ωραίες υφές και μεθυστικά αρώματα!
    Για το συγκεκριμένο, έχω όμως μία απορία – ένσταση: η χρήση της γλυκερίνης είναι ενδεδειγμένη σε καλλυντικά για το πρόσωπο, και μάλιστα από μία εταιρεία με μια προσέγγιση πιο φυσική και κοντά στο περιβάλλον;;;

  5. Εχω δοκίμασει ένα body latte σε άσπρο μπλε χρώμα ήταν η συσκευασία, και το είχα βρει πολύ ενυδατικο και με μια φρέσκια μυρωδιά δροσερής καθαριότητας,που πολύ μου άρεσε!

  6. @ΒΙΚΥ Π: Βίκυ μου η L’Occitane χρησιμοποιεί φυσική γλυκερίνη.H φυσική γλυκερίνη είναι ένα εκχύλισμα από έλαια διαφόρων φυτών και λουλουδιών . Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ότι είχε δαιμονοποιηθεί και η γλυκερίνη.

  7. L’Occitane!! Μοσχοβολάει όλο το ισόγειο του NOTOS από αυτά!! Μου αρέσουν πολύ!

  8. @Celia: Είναι πολύ mineral η L’Occitane. Ίσως σου θύμισε και κάτι άλλο.

  9. Εδώ και λίγο καιρό έχω που αναρωτιέμαι γι αυτή τη μάρκα. Νομίζω ήρθε η ωραία δοκιμάσω κάποιο προϊόν.

  10. Λοιπον δε σχολιάζω συχνά, αλλά σήμερα πρέπει να σχολιάσω. Όταν ήμουν φοιτήτρια πριν από περίπου…. γκουχ γκουχ.. 15 χρόνια, τα μόνα προιόντα που χρησιμοποιούσα ήταν τα L’Occitane. Τα αγαπώ!

  11. Για αρχή θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποια από τα μυρωδάτα σαπούνια και μετά θα αποφασίσω πως θα προχωρήσω με τη L’Occitane.

  12. Έχω δοκιμάσει πολλά και μου άρεσαν.Αυτό που αγοράζω φανατικά είναι το σαπούνι λεβάντας!

  13. Aυριο βόλτα στα L’Occitane! Επειδη έχω θέμα με τα ασποσμητικά, η πρώτη μου αγορά θα είναι το ρολ ον που ανάφερε η @Sofia

  14. ego na eimai ilikrineis exo akousei elaxista gia tin marka k den exo dokimasei kati!!

  15. Όσα αρώματα μύρισα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα αλλά μία κρέμα χεριών που έχουν με Shea Butter είναι καταπληκτική.
    Όμορφες οι φωτογραφίες.
    Μουτςς

  16. Παρότι έχω φλερτάρει κάποιες φορές προϊόντα της μάρκας, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο τελικά. Η σειρά αυτή πάντως έχει ενδιαφέροντα συστατικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.