Essie Spring 2018: Anchors Aweigh!

 

 

 

Mήπως έχει τύχει να έχετε δει ή να έχετε ακούσει για το διάσημο musical “Anchors Aweigh”; Με πρωταγωνιστές τους απίθανους και αξέχαστους Gene Kelly, Frank Sinatra και Kathryn Greyson η ταινία γυρίστηκε το 1945 και το θέμα της είναι.. ναυτάκια.

 

 

Huge box- office επιτυχία  στην εποχή της η ταινία, με αλησμόνητες σκηνές όπως αυτή που οι ναύτες βγαίνουν στην ξηρά της Νέας Υόρκης και ακούγεται το διάσημο τραγούδι “New York New York, it’s a wonderful town” αλλά και τη σκηνή – ανθολογία του κινηματογράφου, όπου ο Gene Kelly χορεύει με τον Jerry Mouse.

 

(μαδο-bb girls με μικρά,  να τους δείξετε αυτό παρακάτω, θα τρελαθούν…)

 

 

 

 

 

Φυσικά η ταινία μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη νέα συλλογή Άνοιξη 2018 της Essie που μας προτρέπει να «ανοίξουμε πανιά» και να απολαύσουμε μια μέρα ιστιοπλοΐας στη θάλασσα (τώρα βέβαια  ότι από τη μια  θα κρατάς τη λαγουδέρα και από την άλλη θα τρέχεις πάνω κάτω από την πρύμνη στο ακρόπρωρο με τον skipper να ουρλιάζει και συ με το νύχι κάγκελο βαμμένο metallic πράσινο είναι μια άλλη ιστορία.. και γιατί δηλαδή κυρ skipper μου; Δε μας είπες ότι εκτός από τα τακούνια, απαγορεύονται και τα βαμμένα νύχια!)

 

 

Ας αφήσουμε τώρα τα κινηματογραφικά και τα ιστιοπλοϊκά και ας δούμε λίγη Esssie έμπνευση με αποχρώσεις που όπως λέει η Color Designer Rebecca, είναι  εμπευσμένες από τη θάλασσα, το ναυτικό στυλ και την cool διάθεση κρουαζιέρας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και οι αποχρώσεις από αριστερά προς τα δεξιά:

 

anchor down (1161), stripes and sail (1162), bon boy – age (1163),  pass-port to sail (1164) perfect mate (1165),  at the helm (1166)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λοιπόν νονά έγινα, Παρασκευή είναι,  η Άνοιξη με έπιασε για τα καλά, σε λίγες μέρες προβλέπονται λίγες μέρες ξεκούρασης, Nέα Υόρκη παρακάτω και η Celia έχει την τιμητική της. Μπορεί να μη σου έρθει το σοκολατένιο αυγό, αλλά ορίστε: “βόλτα” στη Νέα Υόρκη σε πάω, τι άλλο θέλεις απ’ τη νονά;

 

 

Βίρα τις άγκυρες!

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. @Stella: Με τρέλανε το απαλό πράσινο φιστικί (bon boy age) ή όπως να το πεις τέλοςπάντων..

  2. Καλημέρα!!!
    Μου αρέσουν πολυ τα μιούζικαλ εκείνης της εποχής,κυρίως ο Σινάτρα ειναι ο αγαπημένος μου!
    @Νονα Τζουλια Ευχαριστουμε και για την πρωινή μας βόλτα στην Νεα Υόρκη!!
    Τα χρώματα μπορω να πω οτι μου αρέσουν ολα!!!!

  3. @SofiaT: Δε μου κάνει αντύπωση ότι σου αρέσουν τα musical! You’re my kinda gal!! Παρακαλώ αγαπημένη, κάνω ότι μπορώ για να είναι χαρούμενα τα κορίτσια μου!

  4. Τι ωραίο, ανοιξιάτικο και χαρούμενο post και τι όμορφα και τα χρώματα της Essie! Μου έφτιαξε η διάθεση! Καλο σκ bb girls!

  5. Καλημέρα κορίτσια!!θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου Julia το ανοιχτό πράσινο φυστικι το λάτρεψα!!😁Η Νέα Υόρκη όπως και να το κάνεις είναι πάντα καλή ιδέα.

  6. Υπέροχα Όλα!!!! 💚💛💜💙❤💚💛💜💙❤ Επιτέλους καλοκαιράκι… βέβαια μην σας πω πως είμαστε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ! Εχω να κάνω μπάνιο 3 μέρες!!! Στείλτε λίγο νεράκι βρε κορίτσια!!! Χαχαχα

  7. To 1162 είναι τέλειο!! NikolM: υπομονή, το είδα στις ειδήσεις για την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, όντως είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι χωρίς νερό 💦 , αλλά ελπίζω να λυθεί σύντομα αυτή η κατάσταση..

  8. @MARYL Ευχαριστώ Πολύ! Υπομονή υπομονή αλλά όλοι έχουμε αγανακτήσει… 🤔😣😣 Τελικα μόνο όταν χάνεις κάτι το εκτιμάς… Έχουμε πει το νερο…νεράκι!

  9. Φανταστικά χρώματα!!! Θα συμφωνησω bbgirls, το πράσινο είναι τόσο φωτεινό!!! Το post super χαρούμενο! Thanks!
    xx

  10. Εντάξει!Δεν μπορώ να αποφασίσω!Περίεργο;

  11. Αχ τις ζηλεψα οοοολεεες τις απιχρωσεις πραγματικα υπεροχες 😀

  12. …αυτά τα γκρι-μπλε με έχουν ξετρελάνει!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.