Μόδα A/K 2018: 5 fashion trends που μας άρεσαν!

 

 

 

Αφού κάναμε την έρευνα μας, ρίξαμε μια ματιά σε όλες της επιδείξεις μόδας των πιο διασήμων οίκων και brands, καταλήξαμε στα top 5 trends που θα μας απασχολήσουν πολύ,  την σαιζόν Α/Κ 2018.

 

Ας ρίξουμε μια ματιά και όπως πάντα ιδέες παίρνουμε κάποια μπορεί να μας ταιριάζουν κάποια όχι και μην ξεχνάτε ότι και κάποιες μικρές fashionable πινελιές,  αυτόματα μπορούν να αναβαθμίσουν το look μας.

 

 

Glitters & παγιέτες

 Εδώ και χρόνια οι παγιέτες και το extra glitter έχει πάψει να είναι προνόμιο μόνο όσων πατούν το κόκκινο χαλί. Ειδικά φέτος την Άνοιξη έχουν την τιμητική τους. Are you ready to become a disco queen με extra δόσεις λάμψης;

 

 

 

 

80′s ώμοι

 Tρέμε Δυναστεία! Big shoulders are back και τους είδαμε σχεδόν σε κάθε ρούχο, από σακάκια,  μέχρι tops  και φορέματα. Ένα tip που δίνουν οι σχεδιαστές (όταν είναι στις καλές τους..) είναι ότι οι έντονοι ώμοι δίνουν την αίσθηση πιο λεπτής μέσης, ανεξάρτητα από το τι ύψος έχεις.

 

 

 

 

Το στιλ της «αμαζόνας»

Glamazones rule! Το western style έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία δύο χρόνια. Δέρμα, studs, cowboy boots,  αλλά και ζώνες είναι ένα από τα στοιχεία που δίνουν  αυτήν την cowgirl αίσθηση.

 

 

 

 

Φτερά και κρόσσια

Τα είδαμε να  διακοσμούν όχι μόνο τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια της νέας σεζόν. Τη συγκεκριμένη τάση τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια, οπότε αξίζει να την υιοθετήσουμε στην πιο chic μορφή της και όχι τόσο σε bohemian style.

 

 

 

Οι 50 αποχρώσεις του ροζ

Το κολακευτικό ροζ που αγαπήσαμε από το περασμένο καλοκαίρι θα έχει ξανά την τιμητική του για άλλη μια σαιζόν και μπορεί να φορεθεί σε πολλές αποχρώσεις από το ρομαντικό παστέλ, μέχρι και το electric φούξια. Για τις πιο τολμηρές  ένα total pink outfit είναι must.

 

 

 

 

Κάποια συμπάθεια σε κάποιο από τα παραπάνω trends;

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Glitters, παγιέτες και ό,τι γυαλίζει και το στυλ Αμαζόνας.
    Μουτςς

  2. Western style και ολα τα ανάλογα αξεσουάρ ειναι απο τα αγαπημένα μου!!!
    Παγιετες προτιμάω σε τσάντες και παπούτσια.Τα κρόσια σε τσαντες, αλλα και σε κάποια μαγιο,και με τίποτα δεν πάω τις βατές!
    Όχι οτι δεν θα τιμήσω και το ροζ εχω και εκεί μια αδυναμία!!

  3. Λατρεύω τα τέσσερα από αυτά, πραγματικά τα λατρεύω εκτός από τις βατες δηλαδή,80’ς ώμοι…είναι μια μόδα που ποτέ δε θα ήθελα να ξαναδώ!!

  4. Το μόνο που μου αρέσει από τα παραπάνω είναι τα Glitters και οι παγιέτες! 💜💛💚💙❤

  5. Bάτες πάλι;Οι πολύ μεγάλες δεν μου άρεσαν ποτέ!Το ροζ και ιδιαίτερα το φούξια είναι πολύ αγαπημένα!

  6. Το στιλ της αμαζονας!!! Είναι τέλειο!!!
    χχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.