Beauty News: 3 νέα προϊόντα περιποίησης.

 

 

 

Τρεις ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις είχαμε πρόσφατα στον κόσμο της ομορφιάς,  που αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

 

Το Eye Balm της Frezyderm με χρώμα, τη σειρά Blue Therapy Red Algae Uplift από την Biotherm και τη νέα Moisture Surge 72 hour Ηydrator από την Clinique

 

Πάμε να τα δούμε ένα – ένα.

 

 

Frezyderm Color Eye Balm

 

 

 

 

Απαλή  κρέμα-gel με χρώμα το Color Eye Balm είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, εμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας.Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας προσφέροντάς σας φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα. Ένα πολύ ενδιαφέρον 2 σε 1 προϊόν. Τιμή 23Ε

 

 

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure

 

 

 

 

Στην καρδιά της σύνθεσης αυτής της νέας σειράς βρίσκεται ένα πρωτοποριακό συστατικό: το τονωτικό κόκκινο φύκος – μια μοναδική ανακάλυψη που προσφέρει την πιο αποτελεσματική ανόρθωση με τη δύναμη της φύσης για εντατική σύσφιξη.  Το Cure είναι ένα προϊόν πιο ανάλαφρο και από ορό  που υπόσχεται ορατή ανόρθωση της επιδερμίδας μετά από 28 ημέρες χρήσης. Μια πρωτοποριακή υφή που περιέχει μικροσκοπικά σταγονίδια, δέκα φορές μικρότερα από αυτά ενός serum διοχετεύοντας το εκχύλισμα κόκκινου φύκου ακόμα πιο βαθιά στην επιδερμίδα. Στην ίδια σειρά και η κρέμα ημέρας Uplift Cream. Τιμή 52E

 

 

 

Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. 

 

 

 

 

 

Μία πλούσια gel-κρέμα με γρήγορη απορρόφηση που προσφέρει μια πρωτόγνωρη συνεχή ενυδάτωση για 72-ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας,  βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος από την αφυδάτωση. Ο υδρολιπιδικός φραγμός της επιδερμίδας και η ικανότητά του να κλειδώνει την ενυδάτωση ενισχύεται με συνεχή χρήση. Η αποκλειστική Τεχνολογία Αυτόματης-Αναπλήρωσης,  άμεσα ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να προσφέρει μία διαρκή ενυδάτωση. Όλη αυτή η υγρασία σφραγίζεται στη συνέχεια αφήνοντας την επιδερμίδα με μια δροσερή, «γεμάτη» λάμψη. Τιμή 19,50Ε

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Την eye balm χωρίς χρώμα την έχω δοκιμάσει και μου άρεσε.Αντίθετα,η παλιά φόρμουλα της moisture surge,όχι.

  2. @Μarianna: Αν και δεν είχα δοκιμάσει το Eye Balm δοκίμασα αυτό το νέο με χρώμα και μου άρεσε γιατί κάνει σχεδόν 2 σε 1. ελαφριά κάλυψη και ενυδάτωση της περιοχής των ματιών. Kαλημέρα! Χρόνια Πολλά!

  3. Δεν έχω δοκιμάσει τη eye balm και επειδή η Frezyderm είναι από τις πιο αγαπημένες μου μάρκες θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.. Καλό μας μήνα!!

  4. H Biotherm μου εξιτάρει την περιέργεια να τη δοκιμάσω.
    Μουτςς

  5. Χρονια πολλα σε ολες!!
    Τηννκρεμα ματιων της frezyderm θελω να την δοκιμασω μιας και μου αρεσουν αυτες οι κρεμες 2 σε 1.
    Την νεα κρεμα της biotherm εχω παρει ενα δειγμα και μου αρεσε η υφη
    και μου εκανε εντυπωση το λιγο κοκκινο χρωμα του δειγματος αλλα αυτο οφειλεται οπως ελεγε και το αθρο στο κοκκινο φυκι!

  6. Καλό μήνα! Θέλω πολύ να δοκιμασω τη κρέμα της Biotherm. Και της Frezyderm μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ως προϊόν όπως όλα τα 2 σε 1. Με την αγαπημένη μου Clinique, έρχομαι σε δίλημμα, γιατί άλλα προϊόντα της εταιρείας μου ταιριάζουν απόλυτα, κι άλλα είναι απογοητευτικά.
    χχ

  7. Την Clinique τη δοκίμασα και μου άρεσε που είναι πολύ απορροφητική και σου αφήνει μια αίσθηση “δροσιάς”. Αυτή όμως που μου έχει εξάψει την περιέργεια είναι η Biotherm! Καλή εβδομάδα!

  8. Η κρεμα της clinique μου κανει πολυ κλικ να την δοιμασω…!! Φιλακιααα

  9. …για το
    Frezyderm Color Eye Balm μπορώ να πω πως είναι value for money προ’ι’όν….τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει….

  10. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και σε πολύ προσιτές τιμές… Επίσης πολύ καλή ιδέα για δωράκι στις νονες! 💚💜💛💙❤

  11. Καλησπέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα bbgirls! Η άνοιξη θέλει ανανέωση και όταν θα δεήσει να έρθει στο Λονδίνο θα τη χαρούμε έντονα μετά από τόσο κρύο που έχουμε φάει! Το δέρμα μου χρειάστηκε πολύ ενυδάτωση αυτό το χειμώνα και η moisture surge είναι σταθερή αξία από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε. Τη Frezyderm την έχω δει καιρό και θέλω να τη δοκιμασω και η Biotherm ακούγεται εξαιρετικά πρωτοποριακη!!
    Φιλιά πολλά!!

  12. πολυ θα ηθελα να τα δοκιμασω, ειδικα το frezyderm και το clinique!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.