Γυαλιά Ηλίου Jimmy Choo SS 2018

View Gallery
5 Photos
Γυαλιά Ηλίου Jimmy Choo SS 2018
JIMMY-CHOO-LIZZYS-1

Γυαλιά Ηλίου Jimmy Choo SS 2018
JIMMY-CHOO-LORY-1

Γυαλιά Ηλίου Jimmy Choo SS 2018
JIMMY-CHOO-SHEENA-1

Γυαλιά Ηλίου Jimmy Choo SS 2018
JIMMY-CHOO-SHEENA-2

Γυαλιά Ηλίου Jimmy Choo SS 2018
JIMMY-ROXIE-

 

 

Με τις ονομασίες «LIZZY» & «LORY καθώς και «SHEENA» & «ROXIE» έκαναν την εμφάνισή τους τα νέα γυαλιά ηλίου Jimmy Choo για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2018.

 

 

ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «LIZZY» & «LORY»: ΦΙΝΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

 

Τα μοντέλα «Lizzy» και «Lory» διαθέτουν εντυπωσιακές πεταλουδέ φόρμες που πλαισιώνονται από ελαφρύ, γυαλιστερό μέταλλο με υπέροχο διακοσμητικό φινίρισμα από αποκλειστικά, εξαιρετικά λεπτά κρύσταλλα Swarovski.

 

Το μοντέλο «Lizzy» εντυπωσιάζει με τα κρύσταλλα στο μπροστινό μέρος του σκελετού, αποπνέοντας μια πιο τολμηρή εμφάνιση, ενώ το μοντέλο «Lory» κινείται σε πιο διακριτικούς τόνους, με κρύσταλλα στους βραχίονες. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε ροζ χρυσό ή χάλκινο χρυσό σκελετό που κοσμείται από μια λαμπερή γκάμα χρωμάτων, όπως το γκρι, το μπεζ, το καφέ, το χρυσό το μπλε και το ασημί με καθρεπτέ ή ντεγκραντέ φακούς.

 

ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «SHEENA» & «ROXIE»: ΑΕΡΑΣ ΑΣΤΕΡΩΝ

 

Το μοντέλο «Sheena», το απόλυτο glam rock κομμάτι, διαθέτει υπερμεγέθη διπλή γέφυρα και ορθογώνιους φακούς που πλαισιώνονται από γυαλιστερό μέταλλο με ασορτί πλευρικό προστατευτικό, διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό μοτίβο αστεριών του Jimmy Choo. Διατίθεται σε ροζ χρυσό, ανοικτό χρυσό, χάλκινο χρυσό και μαυρισμένο ασημί με ντεγκραντέ ή πολυτελείς καθρεπτέ φακούς.

 

 

Το μοντέλο «Roxie» διαθέτει την λεπτομέρεια των αστεριών εντυπωμένη στην ματ επιφάνεια των βραχιόνων, δημιουργώντας αντίθεση με την λεία ασετάτ υφή της τολμηρής, τετράγωνης φόρμας. Το μοντέλο «Roxie» διατίθεται σε μπλε, καφέ ταρταρούγα, μαύρο και ζαχαρί με ελαφρώς ντεγκραντέ φακούς ή μαύρους πολωτικούς φακούς

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Roxie! Χριστός Ανέστη αγαπημένες μου.
    Μουτςς

  2. Sheena!!! Εντυπωσιακότατα όλα!! Χρόνια πολλά ΒΒ κορίτσια και αγόρια!!

  3. Χριστος Ανεστη!!! Όλα μου άρεσαν! Αλλά τα Roxie “χτύπησαν” κατ’ευθειαν στη καρδιά μου!
    χχ

  4. Όμορφα όλα, αλλά αγαπώ τους κοκκάλινους σκελετούς, οπότε Roxie…

  5. Lory!!! Μου άρεσαν παρά πολύ! Κοίτα να δεις που χθες σκεφτόμουν να αλλάξω γυαλιά… μέσα στο μυαλό μου εισαι!💚💜❤💙💜💚❤💙

  6. …τα SHEENA σε ροζ χρυσό…they rock with glamour!! 😎😎😎😎😎🕶🕶🕶🕶🕶🕶
    Πού είναι η δική μας η Sheena;;;Πείτε της πως ζηλεύω που βγήκε σειρά γυαλιών με το όνομά της…το δικό μου το όνομα δλδ δεν εμπνέει;;;Jimmy Choo ακούει;;;;

  7. Αχ, ο γλυκός μου ο Jimmy! Πόσο πολύ με αγαπάνε που μου έκαναν τόσο μεγάλη τιμή! Speechless! Και εννοείται πως τα Sheena θα ψηφίσω, εντελώς αντικειμενικά και χωρίς να υποκινούμαι από ιδιοτελή κίνητρα!
    Χριστός ανέστη κιόλας, δε σας ευχήθηκα!
    @Celia: Μην ανησυχείς, αριστούχα συμμαθήτρια, θα εισηγηθώ στον Jimmy προσωπικά και κάτι θα κάνουμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.