Twilly d’ Hermes Bath Line: Νέα σειρά για το μπάνιο

View Gallery
3 Photos
Twilly d’ Hermes Bath Line: Νέα σειρά για το μπάνιο
Hermes-Body-Balm

Twilly d’ Hermes Bath Line: Νέα σειρά για το μπάνιο
Hermes-Body-Lotion

Twilly d’ Hermes Bath Line: Νέα σειρά για το μπάνιο
Hermes-shower-cream

 

 

Είχαμε μιλήσει πριν από αρκετούς μήνες για το πολύ χαριτωμένο άρωμα Twilly d’ Hermes και τώρα έρχεται και η σειρά μπάνιου.

 

«Το Twilly d’Hermes είναι ένα χαρούμενο, λαμπερό και άκρως θηλυκό άρωμα που απευθύνεται στις millenials τη νέα γενιά των Hermes aficionados αλλά και σε κάθε γυναίκα που χαράζει το δικό της μονοπάτι» σύμφωνα με τον οίκο.

 

Τρεις βασικές νότες, ginger, tuberose και σανδαλόξυλο ξεδιπλώνουν ένα άρωμα που ενώ ξεκινάει γλυκά σιγά – σιγά «ωριμάζει» και γίνεται πιο έντονο και θερμό μόλις ζήσει για λίγο πάνω στο δέρμα.

 

Στο ίδιο πλαίσιο και η Bath Line που αποτελείται από το Body Shower Cream, Body Lotion και Body Balm για ολοκληρωμένη Hermes μυρωδιά. Νομίζω από τις πιο δροσερές, χαρούμενες και ανοιξιάτικες σειρές για το μπάνιο μας.

 

 

9 Σχόλια
  1. Ωραία μυρωδατα νέα!! Χρόνια πολλά στις Αναστασίες,Λαμπρινες, Αναστάσιους,Λάμπρους και Πασχαληδες (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον)

  2. Τα βρίσκουμε στα καταστήματα καλλυντικών; Θέλω πολύ να τα δοκιμασω!
    χχ

  3. Με απογοήτευσαν οι συσκευασίες.Θα τις προτιμούσα πιο παιχνιδιάρικες.
    Μουτςς

  4. Θα συμφωνήσω με τη Litsa. Το μπουκάλι του αρώματος μας είχε προϊδεάσει για πιο εμπνευσμένες συσκευασίες. Ωστόσο, οι μυρωδιές είναι ιδιαίτερα θελκτικές.

  5. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρώτον το Twilly ήταν η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς όσον αφορά στις νέες κυκλοφορίες αρωμάτων (ευφυής σύνθεση βασισμένη σε ασυνήθιστα λίγες στον αριθμό νότες αλλά με απίστευτα γοητευτικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί λάτρεις κλασικών αρωμάτων και – περισσότερο ή και λιγότερο – σοφιστικέ γούστα, παραμένοντας προσιτό σε όλους) και δεύτερον γιατί οι εταιρίες διακόπτουν διαρκώς την παραγωγή ή ευρεία κυκλοφορία των body lotion, shower/bath gel, hair mist, σαπουνιών, κ.ά.ό. προϊόντων που συμπληρώνουν τα eau de toilette ή eau de parfum τους (είναι μια όμορφη μικρή πολυτέλεια που σε προηγούμενες δεκαετίες οι γυναίκες απολάμβαναν πιο εύκολα κι οικονομικά προσιτά).

  6. …κι εγώ περίμενα πιο εντυπωσιακές τις συσκευασίες με πιο girly style!!Aπό την άλλη , έχει την αγαπημένη μου νότα του σανδαλόξυλου…οπότε πιστεύω πως οσφρητικά θα με ευχαριστούσε!!

  7. Υπέροχα μυρωδάτα Νέα!!! 💜💚❤ Ίσως δοκιμάσω και γω!

  8. @ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΝΕΤΗ: Πόσο συμφωνώ μαζί σου.. Το πρώτο “πολυτελές” αρωματικό προιόν που αγόρασα εκεί γύρω στα 20 ήταν μια υπέροχη κρέμα σώματος και αν θυμάμαι ήταν η Dior Dolce Vita σε ένα υπέροχο λαμπερό κίτρινο κουτί με μαύρες λεπτομέρειες. Δεν μου έκανε καρδιά να την απλώσω, την άπλωνα μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις και το κουτί το φύλαγα για χρόνια..

  9. θα συμφωνισω με την @Litsa θα προτιμουσα καλητερη συσκευασια!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.