Μαλλιά: Νέα Σειρά για μπούκλες Syoss Curls.

 

 

Η νέα σειρά Syoss Curls είναι η πρώτη σειρά περιποίησης μαλλιών από το Syoss για κυματιστά, καθώς και για μαλλιά με μπούκλες.

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τη φόρμουλα Curve-Discipline-Complex η οποία βοηθά τα κυματιστά, σγουρά μαλλιά δίνοντας τους το βέλτιστο βαθμό υγρασίας, ενώ επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο στο φριζάρισμα.

 

 

Είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα με τις γνωστές και προσιτές Syoss τιμές

 

 

 

 

 

 

SYOSS CURLS Σαμπουάν, 750 ml, €5,82

Χαρίζει ενυδάτωση και  σχηματισμένες μπούκλες.

και

SYOSS CURLS Conditioner, 500 ml, €5,82

Χαρίζει ενυδάτωση στις ξηρές περιοχές των μαλλιών και έντονη  απαλότητα.

 

 

9 Σχόλια
  1. Δεν έχω σγουρά μαλλιά αλλά κάποιες σειρές που έχω χρησιμοποιήσει είναι αρκετά ικανοποιητικές.Η λακ τους είναι τέλεια.
    Μουτςς

  2. Καλημέρα!Αν έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις να φτιάξεις μπούκλες,τι προϊόν θ αβάλεις για να κρατήσουν;

  3. Δεν χρησιμοποιώ προϊόντα για σγουρα μαλλιά γιατί έχω ίσια μαλλιά, ούτε για εμένα μου αρέσουν τα σγουρα ή οι μπουκλες,αλλά σίγουρα για όσες έχουν τέτοιο στυλ,τα προϊόντα SYOSS είναι αποτελεσματικα και πολύ οικονομικά.. Τα,σαμπουάν και οι βαφές που έχω χρησιμοποιήσει είναι super!

  4. …ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει από τη SYOSS είναι σούπερ(οι δε βαφές είναι εφάμιλλες των επαγγελματικών)…επίσης, έχω να καταθέσω πως το bb boy του σπιτιού ουκ ολίγες φορές κλέβει από το ντουλάπι μου την λακ μου 😃😃😃😄😆😉😉

  5. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα επιλέγω σαμπουάν SYOSS για το λούσιμο των μαλλιών μου!!! 💜💚💜❤💚💜 Ειμαι πολύ ευχαριστημένη με ότι κι αν έχω δοκιμάσει… Πολύ καλή δουλειά

  6. Καλημέρα! @MARIANNA νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να σου κρατήσουν οι μπούκλες, είναι ο αφρός για μπούκλες, που τους δίνει ένα φυσικό νεύρο, και μετά να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με λακ. Αυτό που σου προτείνω είναι δοκιμασμένο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.