Jennifer Lopez X INGLOT: Limited edition σειρά μακιγιάζ!

 

 

 

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά, ούτε να πλέξουμε το εγκώμιο της JLo, εξάλλου εδώ μέσα την έχουμε μια αδυναμία στην απίθανη Λατίνα ντίβα.

 

 

Και εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν να κυκλοφορήσει μια  limitededition συλλογή μακιγιάζ η Jennifer, γιατί τα τελευταία σχεδόν 25 χρόνια έχει εμπνεύσει γενιές και γενιές (λίγες φορές έχουμε αντιγράψει το bronze trademark look της όλες μας…) ενώ η ίδια είναι ένα φαινόμενο μιας γυναίκας 48 ετών,  που κάθε χρόνο γίνεται και πιο όμορφη.

 

Για τη  συνεργασία της  με το make-up brand, INGLOT δήλωσε:

 

«Η αποκλειστική συλλογή που δημιουργήσαμε με την INGLOT αποτελείται από τα αγαπημένα μου goto προϊόντα, στις αγαπημένες μου αποχρώσεις και περιλαμβάνει τα πάντα· mascara, lipsticks, βλεφαρίδες, ρουζ, σκιές ματιών και φυσικά… bronzers», αναφέρει η Lopez. «Αυτό που είναι για εμένα πραγματικά μοναδικό και συναρπαστικό είναι η Freedom System Palette, που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου, personalized παλέτα, επιλέγοντας τα προϊόντα και τις αποχρώσεις που πραγματικά χρειάζεσαι. Τώρα πια δεν χρειάζεται να αγοράσεις ένα σετ 5 σκιών για να χρησιμοποιήσεις τελικά μόνο αυτή τη μια απόχρωση που ήθελες!»

 

Η Lopez συνεργάστηκε πολύ στενά με την INGLOT σε κάθε στάδιο δημιουργίας της συλλογής· από την επιλογή των αποχρώσεων και τις συσκευασίες, μέχρι τη διαφημιστική καμπάνια και τα ονόματα των hero προϊόντων, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την καριέρα της, όπως το Boogie Down Bronzeκαι το LivinThe Highlight”.

 

Η exclusive συλλογή αποτελείται από 70 προϊόντα που καλύπτουν βασικές σειρές, όπως lipsticks, πούδρες, βλεφαρίδες, highlighters και παλέτες Freedom System. Όλες οι αποχρώσεις της συλλογής είναι διαλεγμένες μια προς μια από την ίδια. Το highlight της συλλογής είναι η παλέτα Freedom System που επιτρέπει στον καθένα να δημιουργήσει πάνω από 300.000 διαφορετικούς συνδυασμούς. Οι αποχρώσεις των εξειδικευμένων προϊόντων κυμαίνονται από nude μέχρι glow, με ένα touch από ελαφρύ smoky glam. Τα hero προϊόντα της σειράς θα περιλαμβάνουν illuminator, bronzer, gloss και mascara.

 

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις 26 Απριλίου στα καταστήματα INGLOT και online στο jenniferlopezinglot.com και inglot.gr.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ότι και να λανσάρει είναι επιτυχία γιατί είναι αυτή που είναι η θεαρα Jlo😍😍😍😍

  2. @JULIA, a.k.a Jennifer…τώρα και σε ltd edition!!!
    Πράγματι, η Jennifer είναι μια κατηγορία γυναίκας από μόνη της που έχει κάνει τον χρόνο φίλο της…

  3. ευτυχως ανοιξε κ στην πατρα INGLOT οποτε θα μπορω να κανω μια βολτα για δοκιμουλα…!!φιλακια

  4. Φοβερά προϊόντα!!! 💛💚❤💙💜 και γω σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα τώρα στα κοντα… Όσο για την κουκλάρα JLo τι να πει κανεις; τα λόγια είναι περιττά!!! Beyonce και JLo είναι στην κορυφή πάντα! ❤💜💛

  5. Καταπληκτική συνεργασία, αλήθεια ανυπομονώ για τα κραγιόν κυρίως! JLo θεά!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  6. Απίστευτη αυτή η γυναίκα, απίστευτη!!! Ανυπομονώ και γω για την άφιξή τους, μαζί με όλα τα bbgirls!
    xx

  7. Καλύτερο promotion δεν μπορούσε να γίνει από την IGLOT πάντως.Αυτό το highlighter είναι τέλειο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.