Detox για μετά το Πάσχα, που βοηθά και στο αδυνάτισμα.

 

 

 

Καλημέρα! Φαντάζομαι ότι σήμερα είμαστε πλέον όλες πίσω στα «θρανία» μας,  άρα μπορώ να σας μιλήσω για ένα προϊόν το οποίο έχω ήδη δοκιμάσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και το ξεκίνησα πάλι σήμερα.

 

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Οι περισσότερες γιορτές ειδικά στη χώρα μας έχουν σαν κεντρικό θέμα, το φαγητό. Γιορτινά τραπέζια, έξοδοι για φαγητό, ουζάκια και μεζεδάκια στη λιακάδα (ειδικά το φετινό Πάσχα, που ο καιρός ήταν θαυμάσιος), πολύ κρέας, πολλά τσουρεκάκια, πολλά σπιτικά κουλουράκια και κόκκινα αυγουλάκια, πολλά κρασάκια, πολλά τσιπουράκια,  πολλά από τα πάντα εδώ που τα λέμε.

 

Και φυσικά όλα τα παραπάνω, αν και μας προσφέρουν το πιο σημαντικό- δηλαδή ευχαρίστηση και χαρά, εν τούτοις δεν παύουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό μας.

 

Φυσικά σχεδόν όλες, ειδικά μετά τις γιορτές μπαίνουμε σε ένα λίγο πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, αλλά ακόμα και τότε πολλές από εμάς παραπονιόμαστε ότι έχουμε «αργό μεταβολισμό» ή ότι «ο μεταβολισμός μας έχει μπλοκάρει» και δεν μας επιτρέπει να χάσουμε κάποια κιλά που θα θέλαμε.

 

Είναι ενδιαφέρον ότι κατά την τελευταία δεκαετία, διάφορες επιστημονικές έρευνες έχουν μελετήσει τη συσχέτιση μεταξύ της παχυσαρκίας, της διαταραχής του μεταβολισμού και των μικροβίων του εντέρου.

 

 

 

 

Επιπλέον το οξειδωτικό στρες, από την μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες, λόγω της ανθυγιεινής ή «άτσαλης» διατροφής αλλά  και των περιβαλλοντικών ρύπων, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το μεταβολισμό.

 

Για το λόγο αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό η προετοιμασία για το αδυνάτισμα να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, το μεταβολισμό και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά.

 

Μετά τα Χριστούγεννα λοιπόν (και φυσικά το ξανά ξεκίνησα σήμερα) αποφάσισα να δοκιμάσω το XL-S Detox. Ένα φακελάκι με σκόνη την οποία διαλύω σε ένα μεγάλο ποτήρι ή μικρό μπουκάλι  δροσερό νερό, το ανακινώ καλά και το πίνω. Έχει μια ευχάριστη γεύση λεμόνι και περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά, ασφαλή και καλά ανεκτά. Οκτώ φακελάκια, οκτώ και οι μέρες που διαρκεί η αποτοξίνωση.

 

Κάνω λοιπόν πρώτα μια αποτοξίνωση και μετά συνεχίζω με μια πιο προσεγμένη διατροφή, μια που δεν με ενδιαφέρει τόσο να χάσω πολλά κιλά όσο να «καθαρίσω» από τις τοξίνες τον οργανισμό μου.

 

 

Το XL-SDetox,

 

  • Καθαρίζει από τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευση τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες
  • Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας

 

 

Αυτό το πετυχαίνει γιατί η φόρμουλά του περιέχει τα εξής:

 

Χολίνη που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας και στο στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων

Βιταμίνη Β και Ψευδάργυρο που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες ενώ ο Ψευδάργυρος συμβάλλει και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων

 

 

 

 

 

 

Φυσικά όπως ισχύει για όλα τα συμπληρώματα διατροφής συμβουλευτείτε  πρώτα τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

 

Χθες ένα bb team που περιλάμβανε εμένα, τη Stella, την Αθηνά και την Dr Μάρρα βρεθήκαμε στο πρώτο “healthy is sexy” Lifeme Workshop στο ΟΑΚΑ. Εκεί συζητώντας με την τα κορίτσια η Dr Μάρα μας πρότεινε και έναν άλλο λίγο πιο εναλλακτικό τρόπο αποτοξίνωσης. Οργανική σόδα, ή επιστημονικά, Διττανθρακική σόδα για την αλκαλοποίηση του ph του οργανισμού, που μπορείτε να προμηθευτείτε στο φαρμακείο. Κάθε πρωί διαλύετε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα σε λίγο νερό, την πίνετε και από πάνω πίνετε δυο ποτήρια νερό. Κατά τα λεγόμενα της γιατρού μας, κάνει θαύματα στην αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και στην συνολική μας υγεία.

 

 

bb team εν δράση στο ΟΑΚΑ!

 

Στιγμιότυπα από το Lifeme workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O athletic της παρέας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς…

 

 

 

 

Καλή εβδομάδα!

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή βδομάδα bbgirls! ❤❤Φέτος έφτιαξα με την μητέρα μου σπιτικά τσουρεκια…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! 💚💜💛💙❤ Φυσικά δεν μπορουσα να αντισταθώ! Πλέον το πρωί πίνω νερό με λεμόνι αλλά θα δοκιμάσω και τη σόδα(ειχα πάρει παλιά γιατί ήθελα να φτιάξω bathbombs και περίσσεψε αρκετη). 💚❤💙💛💜 Τι ωραία που περνάτε τα bbgirls της πρωτεύουσας;! Υπέροχος ο μικρός και σεις κούκλες!!! Φιλιά πολλααααα 💚❤💙💜💛

  2. @NikolM: Ευχαριστούμε αγαπημένη! Έλα εσύ στην Αθήνα και θα σου κανονίσω φουλ πρόγραμμα!

  3. Καλή εβδομάδα αγαπημένη Julia οπωσδήποτε αποτοξίνωση γιατί πλησιάζει καλοκαίρι και δεν κρύβεται τίποτα ολα στη φορα. Εγώ για να είναι ειλικρινής πίνω πράσινο τσάι για αποτοξίνωση και απώλεια κιλών μπορώ να πω ότι σε συνδυασμό παντα με διατροφή βοηθάει αρκετά εμένα μου κόβει την όρεξη!

  4. Καλημέρα και καλη εβδομάδα!!!
    Καλα ο κύριος Ρωμανός μας έβγαλε ασπροπρόσωπες με τις αθλητικές του ικανότητες!!Μπραβο BB. boy μας!!!
    Την σόδα σίγουρα θα την δοκιμάσω ,εχω διαβάσει και εγώ πολλα Γιάν της ιδιότητες της και τα οφελεί για τον οργανισμό μας,θα ήταν καλο να γίνει ενα αθρο για αυτο!!
    Εγώ πάλι οπως είπα και άλλες φορές εχω βάλει το περπάτημα στην ζωή μου σχεδόν καθημερινά ,και έτσι εχω γλυτώσει τα περιττά κιλά των γιορτών!!!

  5. Υπέροχες φωτογραφίες κορίτσια! Μας περασατε τη ζωντάνια & τη χαρά σας! Το post, super! Πρέπει να ξεκινήσουμε κι εμείς επειγόντως αποτοξίνωση!
    χχ

  6. @JULIA μου όταν βρω χρόνο και χρήμα για να έρθω θα σε έχω στο μυαλό μου για να μου κάνεις ένα σπέσιαλ πρόγραμμα!!! 💚❤💙💛💜 Να σαι σίγουρη!

  7. Πανέμορφες που είσαστε!! Αλλά ο κ.Ρωμανος κλέβει την παράσταση με τις αθλητικές του ικανότητες!! Σίγουρα μετά το “ανελεητο” φαγοπότι μου στις πασχαλινες διακοπές, που φέτος κράτησαν 2 εβδομάδες(πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια -όταν πήγαινα σχολείο καθόμουν μόνο δύο εβδομάδες) ο οργανισμός μου χρειάζεται οπωσδήποτε μια καλή αποτοξίνωση..

  8. Καλησπέρα κι από μένα! Σοδα εχω πάντα σπίτι είναι πραγματικά θαυματουργή! Το bbboy πολύ τη χρησιμοποιεί και μου φαίνεται θα ακολουθήσω το παράδειγμά του! Προσπαθώ κι εγώ να κάνω λίγο αποτοξίνωση τελευταία γιατί έχω φουσκώσει πολύ τελευταία! Ο κος Ρωμανός είναι καταπληκτικός αθλητής!
    Έχει αρχίζει λίγο δειλά να αλλάζει ο καιρός και έρχεται η άνοιξη!!! Φιλιά πολλά bbgirls!!

  9. @ΤΙΝΑ ΚΑΝ: Το λατρεύω το πράσινο τσάι αγαπημένη και το πίνω έτσι κι αλλιώς σχεδόν κάθε μέρα ως αφέψημα. Και στις φωτό στο event που βλέπεις παραπάνω, τα κορίτσια έπιναν καφέ και εγώ Lipton πράσινο τσάι!

  10. @SofiaT: Ευτυχώς που μας αντιπροσώπευσε ο κύριος Ρωμανός στις αθλοπαιδιές, γιατί αν περίμεναν από μας, θα περίμεναν ακόμα… χαχαχαχαχχ!!

  11. @Nikol M: Λατρεύω τσουρέκι. Στείλε και κανένα απο δω!! 🙂

  12. @ΜariaA: Spring in London!!! Επιτέλους αγαπημένη μας! Ζήσατε πολύ βαρύ χειμώνα φέτος..

  13. Οι κούκλες και Ο ΚΟΥΚΛΟΣ!!!Αυτό με τη σόδα μου κίνησε το ενδιαφέρον!

  14. @JULIA μου τελείωσαν μέσα σε 3 ημέρες! Του χρόνου με το καλό που θα ξανακάνουμε θα σε έχω στο μυαλό μου! 💚❤💙💜

  15. …λεμόνι και χλιαρό νερό κι εγώ…και σόδα πίνω πολύ αλλά club soda…μετράει αυτό;;;Χοχοχο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.