“The Hotel Design Workshop” στη Σαντορίνη

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “The Hotel Design Workshop” στη Σαντορίνη, με αποκλειστικό χορηγό φιλοξενίας την Aqua Vista Hotels.

 

Το Advanced Ξενοδοχειακό Workshop που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Κυκλάδων την Τετάρτη 11 Απριλίου επικεντρώθηκε στη σημασία της δημιουργίας ενός μοναδικού ξενοδοχειακού concept για την ανάδειξη του ίδιου του προορισμού μέσα από την εμπειρία του επισκέπτη.

 

 

 

 

 

 

Σημαντικοί επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ανέπτυξαν τις απόψεις τους γύρω από τις τέσσερις βασικές ενότητες του workshop που αφορούσαν την προδιαγραφή του ξενοδοχειακού concept, τη μελέτη του design της μονάδας, τον σχεδιασμό της γαστρονομικής εμπειρίας και τη σημασία του concept στις πωλήσεις.

 

 

Πλήθος ξενοδόχων και άλλων ειδικοτήτων του τουρισμού παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών, οι οποίοι εστίασαν στην ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου είτε αυτό αφορά τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική είτε τη γαστρονομία των Κυκλάδων, ακούγοντας με προσοχή τις σκέψεις και τα συμπεράσματα και συμμετέχοντας ενεργά στον διάλογο που ακολούθησε.

 

 

 

 

Μια από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες μια που η μόνη “βαριά βιομηχανία” στη χώρα μας δεν είναι άλλη από τον τουρισμό.

 

10 Σχόλια
  1. Τον τουρισμο μας και τα μάτια μας! 💚❤💙💛💜 Πρέπει να μην σταματήσουμε ποτέ να προβάλλουμε την Ελλάδα μας γιατί στηριζόμαστε στους τουρίστες… Είχα πάει πριν χρόνια στη Σαντορίνη και ήταν μαγικά! Σιγουρα θα ξαναπάω! ❤❤

  2. Υπέροχο, αγαπημένο μου νησί ή Σαντορινη! Συμφωνω με τη @Nikol! Έχει κάτι το μαγικό εκεί! Πάντα επιτυχίες να έχει ή Ελλαδα μας!

  3. Λατρεμένη η Σαντορίνη μαγική όπως λένε τα κορίτσια παραπάνω, συμφωνώ απόλυτα!! Όταν πρωτοπηγα, ένιωσα τόσο συνεπαρμενη που μόνο τότε κατάλαβα τον αδερφό μου που επί μια δεκαετία δεν έκανε πουθενά αλλού διακοπές πάρα μόνο εκεί!!

  4. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά.Αυτό με το γαστρονομικό τουρισμό έχει πολύ ενδιαφέρον τελικά.
    Μουτςς

  5. @Maryl: Πρέπει να γνωριστούμε με τον αδερφό σου γιατί το ίδιο ισχύει και για μένα. Ίσως όχι μια δεκαετία αλλά σίγουρα μια 7ετία, δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού, παρά μόνο στη Σαντορίνη. Στο μεταξύ το ξέρω ότι θα ακουστεί κάπως “μακάβριο” αυτό που θα γράψω αλλά έχω πει ότι αν πεθάνω βλέποντας την Καλντέρα, θα πεθάνω ευτυχισμένη.

  6. @όλες¨Η Σαντορίνη είναι ένα “περίεργο” και άκρως ενεργειακό νησί- λογικό φυσικά αυτό, αφού είναι “ζωντανό”. Οπότε ή την λατρεύεις ή τη μισείς. Τίποτα ενδιάμεσα και γνωρίζω ανθρώπους που πήγαν και έφυγαν σε μια μέρα.

  7. @BB :δεν μου ακούγεται καθόλου μακαβριο γιατί πιστεύω ότι αν υπάρχει παράδεισος,τότε πρέπει να είναι σαν την Καλντερα, όσο υπερβολικό κ αν ακούγεται αυτό.. Επιπλέον δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να τη μισεί, όσοι γνωρίζω και έχουν πάει εκεί (και δεν είναι λίγοι) τη λατρεύουν!!

  8. Δεν είναι άδικα το ωραιότερο νησί στην Ελλάδα και από τα πρώτα στον κόσμο!

  9. Δεν είναι μόνο η ομορφιά της Σαντορίνης, είναι η γοητεία του κινδύνου και του αγνώστου. Η μαγεία της φύσης…

  10. …πρώτη φορά επισκέφθηκα τη Σαντορίνη στα 18…με τις κολλητές…κάναμε σεισμόόόό,λέμε…ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά…από τότε την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές …ακόμα και χειμώνα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.