Jo Malone: Jasmine Sambac & Marigold.

 

 

Άλλο ένα Cologne Intense από την Jo Malone με κυρίαρχη νότα το  Jasmine sambac που ονομάζεται και  “η βασίλισσα όλων των γιασεμιών.”

 

Αν λοιπόν το αγαπημένο σας λουλούδι, δεν είναι άλλο από το γιασεμί ίσως βρήκατε και το αγαπημένο σας άρωμα.

 

Στην μακρινή και εξωτική Ινδία ολόκληρες πεδιάδες γεμίζουν από γιασεμί sambac και τα λευκά μπουμπούκια ξεπροβάλουν με το φως της αυγής φρεσκα και δροσερά για να πουληθούν αργότερα στην ινδική αγορά λουλουδιών.

 

H σύνθεση του αρώματος ολοκληρώνεται με πλούσιο εκχύλισμα benzoin, βανίλια και κεχριμπάρι.

 

 

«Το Jasmine sambac είναι το πολυτιμότερο γιασεμί όλων. Ταξίδεψα μέχρι την Ινδία για να παρακολουθήσω τη συγκομιδή του άνθους – νωρίς το πρωί, όταν τα άνθη έχουν μόλις ανοίξει, περιτριγυρισμένο από την γαλήνια ύπαιθρο και από τις όμορφες γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές που επεξεργάζονται τα μπουμπούκια σαν πολύτιμα κοσμήματα». δήλωσε η Céline Roux, Head of Fragrance Development της μάρκας.

 

 

«Το Χρυσάνθεμο είναι ένα αρκετά ασυνήθιστο συστατικό. Οι φρουτώδεις και αρωματικές του όψεις αντικατοπτρίζονται αρμονικά με τους φρέσκους και φυσικούς τόνους του jasmine sambac. Μαζί αντανακλούν τη ζωντάνια μιας ινδικής αγοράς λουλουδιών.» δήλωσε η  Mathilde Bijaoui, Master Perfumer

Θα το βρείτε σε 100ml και τιμή 132Ε ή 50ml και τιμή 85Ε

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Μου αρέσειι το γιασεμι, αλλά η αγαπημένη μου νότα είναι η βανίλια που βλέπω ότι υπάρχει στο άρωμα, οπότε θέλω πολύ να το μυρισω.. Νομίζω θα είναι μαγευτικό!

  2. Κάθε φορά η Jo Malone μας προκαλεί σε οσφρητικα ταξίδια…

  3. Δώστε μου γιασεμί και πάρτε μου την ψυχή! 💚💙❤💜💛 Αγαπώ την μυρωδιά του γιασεμιού!!! Σιγουρα θα το δοκιμάσω αυτό το άρωμα! Ελπίζω να μου αρέσει… 💚❤💜💛💜

  4. Καλησπέρα!!! Δεν το’χω δοκιμάσει ακόμη αλλά βλέπω τις βιτρίνες στολισμένες και θέλω να μπω μεσα μια μερα που θα εχω λιγο χρόνο! Φιλιά πολλά bbgirls!!

  5. Εκπληκτικό μου φαίνεται! Θα το δοκιμάσω σίγουρα, αφού λατρεύω & το γιασεμί!
    χχ

  6. …γιασεμί,βανίλια και κεχριμπάρι…σκέφτεστε τίποτα πιο εξωτικό;;; Άρα να υπάρχει και σε κερί;;;

  7. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.