Bobbi Brown: Pretty Powerful Campaign.

 

 

 

H Bobbi Brown με την Pretty Powerful Campaign for Women & Girls  κάνει μια μικρή δωρεά σε γυναίκες επιχειρηματίες που έχουν ανάγκη

 

 

Μέσα από την καμπάνια The Pretty Powerful Campaign for Women & Girls, η εταιρία έχει συνεργαστεί με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Dress for Success και Girl Rising, για να βοηθήσει τις γυναίκες να αναπτύξουν δεξιότητες εργασίας, να ξαναπεράσουν στο εργατικό δυναμικό και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους.

 

Από τον Μάρτιο του 2018, η εταιρία  συνεχίζει το κίνημα ενδυνάμωσης, γι’ αυτό συνεργάζεται  ξανά με το διεθνές μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Kiva, το οποίο βοήθησε πάνω από 2 εκατομμύρια γυναίκες σε 82 χώρες να εξασφαλίσουν μικρά δάνεια που τους επιτρέπουν να ακολουθήσουν μια εκπαίδευση ή να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση.

 

 

 

 

 

 

Για να συνεχίσει το δυναμικό αυτό κίνημα και να υποστηρίξει τον κρίσιμο ρόλο που κατέχει η εκπαίδευση στο να γλιτώσουν τόσο οι γυναίκες, όσο και τα κορίτσια, από τη φτώχεια, η Bobbi Brown Cosmetics με την προηγούμενη δωρεά της αξίας $300K στο Kiva, συμβάλει στην υποστήριξη έργων που θα ωφελήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά τις κοπέλες που θέλουν να πηγαίνουν στο σχολείο, να αρχίσουν ή αναπτύξουν μια επιχείρηση και γενικά να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Στόχος είναι αυτά τα projects να πραγματοποιηθούν ως χορηγία από την Bobbi Brown στο Kiva.org.

 

 

Μέχρι σήμερα, 782 γυναίκες σε 24 χώρες έχουν λάβει δάνεια από την Bobbi Brown Cosmetics για να επενδύσουν στην εκπαίδευσή τους και στην εκπαίδευση των παιδιών τους. Κατά τη διάρκεια τριών ετών, καθώς τα δάνεια επιστρέφονται, ανακυκλώνονται και αναδιοργανώνονται, το αντίκτυπο της αρχικής δωρεάς της εταιρείας θα βελτιώσει τις ζωές 7500 γυναικών και 15.000 παιδιών.

 

 

Εκείνοι που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τις γυναίκες και τα κορίτσια να προοδεύσουν μπορούν να επισκεφτούν την Kiva.org και να επιλέξουν σε ποιούς θέλουν να δανείσουν. Μεμονωμένα δάνεια ύψους 25 δολαρίων ή μεγαλύτερου ποσού εισπράττονται έως ότου το πλήρες δανειζόμενο αίτημα του δανειολήπτη είναι «χορηγία του κόσμου». Καθώς η γυναίκα αποπληρώνει, οι δανειστές μπορούν να καταβάλουν τα ίδια χρήματα σε άλλο πρόσωπο στο Kiva.org ή να αποσύρουν τα χρήματά τους και να τα ξαναβάλουν στην τσέπη τους.

 

 

 

 

 

Για κάθε συμβολή ενός ατόμου στα χορηγούμενα projects, η Bobbi Brown Cosmetics θα καλύπτει αυτό το δάνειο, μέχρι και τα $300K.

 

 

Για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με το αποτέλεσμα που μπορούν να έχουν τα μικρά δάνεια στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η Bobbi Brown θα παρουσιάσει ένα limited edition, Pot  Rouge. To, Pretty Powerful I, είναι το ιδανικό χρώμα πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να φορεθεί στα χείλη ή στα μάγουλα για ένα άμεσο, φυσικό χρώμα.

 

 

 

 

 

 

Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν την Pretty Powerful Campaign υπέρ των γυναικών και των κοριτσιών μπορούν να συμμετάσχουν ως εξής:

 

  • Υποστηρίξτε μια από τις πολλές εκστρατείες μικρό-δάνεια Kiva που συσχετίζονται την Bobbi Brown Cosmetics στο www.Kiva.org

 

  • Βοηθήστε το να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της εκπαίδευσης για τις γυναίκες και τα κορίτσια με την αγορά του Pretty Powerful Pot Rouge σε όλα τα σημεία πώλησης Bobbi Brown και www.bobbibrowncosmetics.com

 

 

Διαθεσιμότητα: το συγκεκριμένο προϊόν περιορισμένης έκδοσης θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως σε όλα τα σημεία πώλησης Bobbi Brown και www.BobbiBrownCosmetics.com

 

 

7 Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια για την ευαισθητοποίηση… πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες πρωτοβουλίες για το καλό όλων…

  2. Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλες αυτές τις προσπάθειες και το pot rouge είναι απλά υπέροχο είτε το αγοράζεις για καλό σκοπό είτε όχι!

  3. Μπραβο στη Bobbi Brown..όσοι μπορούμε ας αγοράσουμε αυτό το υπεροχο rouge που είναι για υπέροχο σκοπό!

  4. Εκτός του ότι είναι όλα φανταστικά,η ιδέα και μόνο αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

  5. Μπράβο στους ανθρώπους πίσω από την εξαιρετική αυτή ιδέα!

  6. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που είχαν αυτήν την υπέροχη ιδέα, δεν έμειναν στην σκέψη και την υλοποίησαν! 💚❤💛💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.