New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.

View Gallery
6 Photos
New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.
YSL-1

YSL L’Homme Cologne Bleue

New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.
YSL 2

YSL L’Homme Cologne Bleue

New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.
YSL 5

YSL L’Homme Cologne Bleue

New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.
YSL 6

YSL L’Homme Cologne Bleue

New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.
YSL 7

YSL L’Homme Cologne Bleue

New Entries: 3 νέα αντρικά αρώματα.
YSL 8

YSL L’Homme Cologne Bleue

 

Και αφού είδαμε χθες κάποια νέα ανοιξιάτικα γυναικεία αρώματα, ας δούμε σήμερα και 3 αντρικά new entries,  γιατί φοβάμαι ότι τον τελευταίο καιρό σα να τα έχουμε «παραμελήσει» λίγο τα bb boys.

 

Voila, boys! Δείτε και επιλέξτε!

 

Diesel “Only The Brave” Silver Edition

 

 

 

Το εμβληματικό ανδρικό άρωμα Only The Brave της Diesel επανέρχεται με νέα σχεδίαση: Only The Brave Silver Edition.  Πιο αρρενωπό από το χρυσό ή την πλατίνα, το ασήμι συμβολίζει τον ηρωικό φουτουρισμό: είναι το χρώμα των διαστημόπλοιων και των super heroes, των μνημείων και των μεταλλίων -η πατίνα της νίκης, μόνο για τους γενναίους.  Το άρωμα βασίζεται σε δυνατές, ζεστές νότες κεδρόξυλου και ρυτινών, οι οποίες συνδυάζονται με τον έντονο αισθησιασμό του δέρματος. Ακολουθεί η λαμπερή φρεσκάδα του αιθέριου ελαίου λεμονιού Primofiore που ενώνεται με αιθέριο έλαιο μανταρινιού και στη συνέχεια το άρωμα γίνεται πιο βαθύ και πολύπλοκο με την πικάντικη αρμονία φύλλων κορίανδρου.

Στη βάση αυτού του αρώματος, μια καρδιά κεχριμπαρένιου λάβδανου συνδυάζεται με μια συμφωνία φύλλων βιολέτας, η οποία εξισορροπεί και αντισταθμίζει το παιχνίδι των ταυτοτήτων ανάμεσα στο φυτικό και το ζωικό. Η συμφωνία δεντρολίβανου είναι η τελική νότα αφύπνισης. Kαι όπως λέει και ο οίκος «Το μέλλον ανήκει στους γενναίους»

 

 

 

Prada Luna Rossa Black

 

 

 

 

 

Ο άντρας που φοράει το Prada Luna Rossa Black είναι σαγηνευτικός και αναζητά την κομψότητα σε όλες τις στιγμές του, από το πρωί έως το βράδυ. Ένα άρωμα με γλυκές νότες σε συνδυασμό με κεχριμπάρι. Στην κορυφή  περγαμόντο και angelic για ζωντάνια. Στην καρδιά, πατσουλί και coumarine και η συμφωνία κλείνει με ξύλα και κεχριμπάρι. Ένα eau de parfum για να «ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας» κύριοι.

 

 

YSL L’Homme Cologne Bleue

 

 

Μια νέα, δροσερή και υδάτινη έκδοση του L’Homme by Yves Saint Laurent. Το L’Homme Cologne Bleue, που δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Juliette Karagueuzoglou, είναι η νέα προσθήκη στην οικογένεια αρωμάτων L’Homme. Ένα δυναμικό άρωμα – με σαγκουίνι, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι που δημιουργεί αντίθεση με το πρώτο ίχνος μιας θαλασσινής συμφωνίας και  ολοκληρώνεται με μια απολαυστική δόση μαύρου πιπεριού και κάρδαμου. Ακολουθεί ένα ήρεμο μίγμα μήλου, γερανιού, θυμαριού και λεβάντας και μετά, η αίσθηση της πραγματικής υπόστασης του L’Homme Cologne Bleue: η νότα  Oceanol, άκρως δροσερή που σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο κεδρόξυλου, δημιουργούν μια αίσθηση κομψότητας και αισθησιασμού. Το αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου και το πατσουλί ολοκληρώνουν την εμπειρία, επισφραγίζοντας την αρωματική υπογραφή του άντρα YSL.

 

Υπέροχη και η καμπάνια του συγκεκριμένου αρώματος και κάποιες φωτό μπορείτε να δείτε και στην gallery.

 

 

15 Σχόλια
  1. Nα μην αφήνουμε τα bbboys μας παραπονεμένα!

  2. Όλα νομίζω πρέπει να είναι ιδιαίτερα!! Ο κούκλος στη φωτογραφία μου θύμισε τον Αλέν Ντελον στα νιάτα του ( άλλος Θεός)!

  3. @Maryl Τωρα συνειδητοποίησα, ότι ΔΕΝ είναι ο Αλαίν Ντελόν!!!!

  4. Του YSL θα είναι το νέο καλοκαιρινό άρωμα για το bbboy μου! 😉

  5. …η ομοιότητα με τον Αλέν.εκπληκτική….πάω να αλιεύσω πληροφορίες για το αγόρι….με κολάσατε μεσημεριάτικα…μην αφήσετε άνθρωπο να ησυχάσει…

  6. Vinnie Woolston το λένε το αγόρι. Είναι ΝεοΖηλανδός .Έγινε γνωστός από το New Zealand’s Next Top Model (cycle 3).
    Personal Details
    Height: 1.85 m
    Bust: 97 cm
    Waist: 81 cm
    Hair Color: Dark Brown
    Eye Color: Blue

  7. @Celia Το ζωδιο να μας πεις! Να δουμε αν ταιριάζουμε…. 😉

  8. @STELLA ,σκορπιός είναι το μανάρι μου…σαν κι εμένα…γι’ αυτό είναι hot&sexy 🤪🤪🤪😜😜😛😝😝😉😆😆🤣😂🦂🦂🦂♏♏♏ …το 1987 το αφήνω ασχολίαστο …hohoho!!

  9. @Celia ΣΚΟΡΠΙΟΣ????? Τώρα μου το χάλασες… Μεγάλο εμπόδιο ανάμεσα μας και πως να προσπεραστεί? Ταιριάζει ο τοξότης με σκορπιό? Ούτε για αστείο…. Το 1987 φυσικά και δεν με αφορά και δεν είναι και εμπόδιο…. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα…. αν έχει εκείνος όλο δικό του μαζί με το ζώδιο χα χα χα!!!!! 😉

  10. @Celia: είσαι τέλεια!!!Σκορπιός ακούω!!!!! My best!

  11. Το YSL στην κανονική του έκδοση μυρίζει τέλεια.Ωραίο μπουκάλι το Diesel.
    Μουτςς

  12. Με αυτή τη διαφήμιση ο νεαρός Σκορπιός παίζεξ μόνος του στο σημερινό post…

  13. Χαχαχα bbgirls!!!! ❤❤💙💙💚💚💜💜💛💛💛Μου αρέσει που αφήσαμε τα αρώματα και ασχολούμαστε με τον κουκλο!!! Όντως κούκλος!!! Και τα αρώματα καλά ακούγονται…💚❤💛💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.