Huge Trend: Floral παντού!

 

 

Αλλά όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού: σε ρούχα, σε παπούτσια, σε τσάντες, σε αξεσουάρ, σε μαντήλια, δεν νομίζω να έχουμε δει περισσότερο floral άλλη φορά, όσο αυτό που έχουμε δει για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018.

 

Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας σχέση με το floral αλλά για να είμαι και ειλικρινής, η δική μου, δεν είναι και η καλύτερη.

 

Dolce & Gabbana

 

 

Gucci

 

 

 

Marc Jacobs

 

 

 

Δεν αντέχω το πολύ λουλούδι- το total floral look μου ζαλίζει τον εγκέφαλο- αλήθεια σας λέω. Το πολύ -πολύ να φορέσω (ή να κρατήσω)  ένα item (κατά προτίμηση παπούτσι και όχι τσάντα) ή ίσως να επιλέξω ένα top, ή ένα φόρεμα με λευκό ή μαύρο φόντο που να έχει κάποια μικρά λουλουδάκια ή φυλλαράκια αλλά μέχρι εκεί. Συνήθως αυτά τα φορέματα τα συνδυάζω ή με ένα κοντό denim jacket αν είναι πρωί ή  με ένα μεσάτο leather jacket αν είναι βράδυ.

 

Μιλώντας για φορεματάκια να σας πω ότι το φόρεμα που βλέπετε παρακάτω θεωρείτε το ultimate trend της εποχής και ναι, αυτό θα το φορούσα, παρόλο που -στο πιο μακρύ του φυσικά- το ντεσέν του μου θυμίζει μια ρόμπα με μεγάλες τσέπες που φορούσε η γιαγιά μου η Ιουλία στο σπίτι.

 

 

 

 

 

Anyway, Παρασκευή είναι, φουλ Άνοιξη είναι, ας λουλουδιάσει σήμερα και το bb γιατί έχω βρει κάτι πολύ ωραίες φωτογραφίες που μπορεί να σας δώσουν ιδέες για σκ εξόδους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια μου δεν ειμαι και εγώ του λουλουδιού!! Το προτιμάω περισσότερο για ταπετσαρία σαλονιού τύπου Laura Ashley,παρά απάνω μου.Τωρα αν διάλεγα κάποιες απο της φωτο ,αυτο που μου άρεσε πολυ ήταν το μαυρο εξωμο τοπ με τα απλικε λουλούδια.

  2. @SofiaT: Το ξέρω αγαπημενη σπάνια σε έχω δει να ανεβάζεις floral outfits. Και φυσικά και εμένα αυτό το top με το denim short είναι το αγαπημένο μου!

  3. Εμένα bbgirls, μ’αρεσει πολύ το floral, όταν είναι σχετικά ήσυχο & αρμονικό. Δε θα φορουσα
    ποτέ μπότες & μποτάκια σαν αυτά που βλέπω πιο πάνω, αλλά το πρώτο μαύρο φόρεμα & μερικές φούστες με ένα μονόχρωμο t-shirt άνετα θα υιοθετουσα!
    χχ

  4. Ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν φοράω floral γτ δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.. Αν και τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες ή γιαγιά μου έχει άπειρες ρόμπες με λουλούδια που θα μπορούσα να έκανα κάποιες μετατροπες, ιδιαίτερα σαν τη φωτογραφία με το φόρεμα με τον έναν ώμο του Mark Jacobs που αυτό θα το φορούσα..

  5. …έχω ένα ζευγάρι αρβυλάκια σε floral αλλά διακριτικό…και δυο έξωμες μπλούζες…και μια τσάντα πόλης…και τέλος, ένα κιμονό-ρόμπα…αυτό πιάνεται;;; #gimme_all_the_florals 💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷🌱🌾🌷🌷🌼🌻🌺🌺🌹🌹🌹🏵🏵💮🌸🌸

  6. @Celia: Καλά δεν το συζητώ εσύ είσαι πανέτοιμη! Floral outfits και αξεσουάρ και date με το χθεσινό αγόρι!!😃

  7. @Maryl: Τελικά όλες τα θυμόμαστε αυτά τα floral ρομπάκια για το σπίτι των γιαγιάδων μας!!😘

  8. @JULIA ,το χθεσινό αγόρι θα με δει με τα floral και θα πάθει την πλάκα του…χαχαχα…

  9. @Celia: Φυσικά!! bb girl είσαι και πολύ του πέφτεις!!!

  10. Τα floral μου αρέσουν μόνο σε καλοκαιρινά δροσερά νυχτικάκια, αλλιώς μόνο ως λεπτομέρεια σε αξεσουάρ.
    Μουτςς

  11. Μου αρέσει το floral αλλά θέλω τα χρώματα και το σχέδιο να είναι είναι κομψά.Υπάρχουν κάποια που δεν μου αρέσουν όπως τα μεγάλα λουλούδια κια τα πολύ έντονα χρώματα.

  12. Ωραίο το floral (σε άλλες, εγώ δεν αποχωρίζομαι τα αγαπημένα μου μαύρο και μωβ, ακόμη και όταν σκάει ο τζίτζικας), ιδίως σε φορέματα. Αλλά πάντα με μέτρο, διότι μπορεί να επιτευχθεί το αντίθετο αποτέλεσμα. Επίσης, τα παπούτσια και τα μποτάκια δε μου αρέσουν καθόλου.

  13. Δύσκολο το floral, αλλά το αγαπώ σε ανάλαφρα καλοκαιρινά φορέματα…

  14. Μου αρεσει το floral!!! 💚💙💜❤💛 Ειχα αγορασει περσυ το καλοκαιρι 2-3 φορεματακια με λουλουδια και τα φορεσαν στο ταξιδι μου στη Χιο! ❤💜💚💛💙Έχω την εντύπωση ότι και πέρσυ ήταν στη μόδα ή είμαι πολυυυ μπροστά! Χαχαχαχαχαχχαχαχ Η ντουλάπα μου έχει πολλά floral κομμάτια καθώς μου ανεβάζουν τη διάθεση… ❤💙💜💚💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.