Rihanna: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά εσωρούχων SAVAGE X FENTY

 

 

 

Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και το άγγιγμα του Μίδα μαζί. Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και αυτό το νέο επιχειρηματικό βήμα της Riri θα στεφτεί με επιτυχία.

 

Εδώ και αρκετούς μήνες εξ άλλου κυκλοφορούσε η φήμη στα fashion και beauty πηγαδάκια ότι η Rihanna μετά την απίστευτη επιτυχία της σειράς μακιγιάζ Fenty Beauty ετοιμαζόταν να λανσάρει και lingerie σειρά κάτω από την ομπρέλα Fenty ενώ και η ίδια είχε κάνει teaser γι αυτό, στον ig λογαριασμό της.

 

 

X.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

 

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν αφού χθες το βράδυ, το ανακοίνωσε η ίδια και  επίσημα μέσα από τον λογαριασμοί της στο Instagram badgalriri γράφοντας “…introducing @SAVAGEXFENTY lingerie coming soon.”

 

Περιττό να πούμε ότι  μέσα σε λίγα λεπτά ο νέος λογαριασμός στο Instagram savageXfenty που φτιάχτηκε ειδικά για τη νέα κολεξιόν είχε 70,000 followers ενώ τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έχει φτάσει στους  72.600.

 

Ακριβή και επίσημη ημερομηνία όπου τα items θα βρίσκονται «στον αέρα» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, οπότε we all stay tuned.

 

 

 

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Πραγματικά, έχει το κοκαλακι της νυχτερίδας! Σιγουρα με τόσους πολλούς ακόλουθους στο Instagram, θα έχει και ή νέα της σειρά εσωρούχων μεγάλη επιτυχία! Είναι μία κούκλα βέβαια!

  2. 74.4k followers and going ο νέος λογαριασμός…
    Η RiRi είναι κούκλα (αν κι αγαπώ περισσότερο Beyonce)

  3. Είναι κουκλαρα, υπέροχη,φοβερή!! Ότι και να κάνει μου αρέσει και μου αρέσουν πολύ και τα τραγούδια της.. Τα καλλυντικά Fendy από φωτογραφίες που έχω δει στο twitter είναι ωραιότατα και σίγουρα το ίδιο θα είναι και τα εσώρουχα που λανσάρει

  4. Είμαι σίγουρη πως θα ναι πολύ sexy κυρίως σε μαύρο και κοκκινο χρώμα! Είναι κουκλάρα, fashion icon οπότε πιστεύω ότι θα δούμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!!! ❤Αναμένουμε… 💙💜💛💚❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.