Karl Lagerfeld: To πρώτο flagship store στην Νέα Υόρκη

 

Όταν αναφερόμαστε στον Karl Lagerfeld αμέσως το μυαλό μας πηγαίνει στην δουλειά του γνωστού σχεδιαστή για τον οίκο Chanel και κάποιες φορές ξεχνάμε το δικό του άκρως πετυχημένο brand.

 

 

Μας το θύμισε όμως ο «κάιζερ» αφού πριν λίγες μέρες έγιναν τα επίσημα εγκαίνια στο πρώτο του flagship κατάστημα στο SoΗo της Νέας Υόρκης και η μπουτίκ αναμένεται να γίνει ένας από τους αγαπημένους προορισμούς shopping για κάθε fashionista. (μόνο η Carrie δεν πρόλαβε…)

 

Στην μπουτίκ θα υπάρχουν όλες οι  pret a porter συλλογές για άνδρες και γυναίκες, η KARL LAGERFELD PARIS, καθώς και η συλλογή Karl Ikonik, με τα χαριτωμένα γραφικά και αξεσουάρ που αγαπά ο σχεδιαστής.

 

 

 

 

 

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται με ανυπομονησία και η capsule collection KARL LAGERFELD X Kaia μια συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ που έγινε σε συνεργασία με το μοντέλο Kaia Gerber.

 

 

 

Το κατάστημα αντικατοπτρίζει ακριβώς τη φιλοσοφία και την αισθητική του Karl Lagerfeld , αφού η έμπνευση της διακόσμησης προέρχεται από το σπίτι και το στούντιο του, με πολύ μάρμαρο, καθρέπτες και βελούδινες πολυθρόνες στα 985τμ του χώρου.

 

 

Φυσικά στον ίδιο χώρο οι beauty addicts θα μπορούν να βρουν και τη συλλογή μακιγιάζ  Karl Lagerfel+ModelCo, που λάνσαρε ο σχεδιαστής σε συνεργασία με το αυστραλέζικο beauty brand.

 

 

 

 

 

“Η έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Karl Lagerfeld στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί ένα συναρπαστικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη παγκόσμια ανάπτυξη του εμπορικού μας σήματος. Η Νέα Υόρκη είναι μια διεθνής πρωτεύουσα μόδας με σύγχρονο πνεύμα και ενέργεια, που την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για τη νέα μας ναυαρχίδα. Στη W. Broadway 420 μπορούμε να καλέσουμε τους καταναλωτές μας να βιώσουν την εμπειρία λιανικής Karl Lagerfeld και να συνεχίσουμε να χτίζουμε ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους.” δήλωσε ο Pier Paolo Righi, Διευθύνων Σύμβουλος του brand.

 

 

Στα δικά μας τώρα,  η γυναικεία συλλογή Karl Lagerfeld αλλά και η capsule KarlXKaia θα διατίθεται και στην Ελλάδα από το προσεχές Φθινόπωρο, οπότε όσες πιστές ας σπεύσουμε.

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Επειδή μου αρέσει πολύ ο Karl, εγώ μάλλον θα σπεύσω.. μήπως ξέρουμε που θα τα βρούμε από τον Σεπτέμβριο;

  2. @Eleytheria: Οι πληροφορίες λένε ότι θα τα φέρει ο όμιλος Folie Follie, Eλευθερία!

  3. Θα έχω το νου μου, γιατί έστω και μία βόλτα επιβάλλεται!!!
    χχ

  4. Κι εγώ οπωσδήποτε θα τα επισκεφθώ είτε σε φυσικό κατάστημα ή online..εντυπωσιακότατο όλο αυτό!!

  5. Μερικές φορές δεν περιμένεις κάτι λιγότερο… Αχ, New York, New York…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.