2 νέα προιόντα από την Clinique, για τα μαύρα στίγματα.

 

 

 

Δύο εξειδικευμένα προϊόντα από τα εργαστήρια της Clinique αυτή τη φορά γα την καταπολέμηση των αντιαισθητικών μαύρων στιγμάτων της επιδερμίδας.

 

 

Το νέο Blackhead Solutions 7 Day Deep-Pore Cleanse & Scrub,  έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να είναι απαλό και κατάλληλο και για καθημερινή χρήση. Με φόρμουλα 3-σε-1 καθαριστικό, scrub και μάσκα αφαιρεί αποτελεσματικά τους συσσωρευμένους ρύπους, τη λιπαρότητα και το σμήγμα αφήνοντας στην επιδερμίδα την αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και ματ όψη.

 

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και  έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει απαλά τα μαύρα στίγματα χρησιμοποιώντας φυσική και χημική απολέπιση. Με τακτική χρήση in vivo μελέτες έδειξαν μείωση στα μαύρα στίγματα έως και 94% μέσα σε 6 εβδομάδες.

 

 

Η φόρμουλά του περιλαμβάνει:

 

 

  • Σαλικυλικό οξύ και Γλυκοζαμίνη: Ένα ισχυρό μείγμα χημικών απολεπιστικών που στοχεύει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων, απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα της επιφάνειας της επιδερμίδας και την περίσσεια λιπαρότητας.
  • Καολίνη: Ένα πολύ απορροφητικό συστατικό που βοηθά στη μείωση των περιβαλλοντικών τοξινών, ρύπων και της λιπαρότητας που φράσουν τους πόρους και προκαλούν μαύρα στίγματα.
  • Εκχύλισμα Γεντιανής Lutea: Δραστικό συστατικό κατά των ερεθισμών που κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή.
  • Γλυκερίνη/Βιταμίνη E: Ενυδατικά συστατικά που αφήνουν την επιδερμίδα άνετη, χωρίς αίσθηση τραβήγματος.

 

 

 

 

 

Τρόπος Χρήσης

 

-Για καθημερινό καθαρισμό και απολέπιση – κάνετε μασάζ απαλά σε νωπή, χωρίς μακιγιάζ επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, πρωί και βράδυ. Ξεπλύνετε και εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα.

– Για Μάσκα των 5 λεπτών – εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου ή όπου χρειάζεται 1-2 φορές την εβδομάδα. Ξεπλύνετε με νερό και εν συνεχεία εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα. Θα το βρείτε σε προτεινόμενη λιανική τιμή στα 24,00€.

 

Το  Blackhead Solutions SelfHeating Blackhead Extractor, στοχεύει στους φραγμένους πόρους, αφαιρώντας τους ρύπους, τη λιπαρότητα και υπολείμματα που προκαλούν τα μαύρα στίγματα. Δημιουργεί μια αίσθηση θερμότητας όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, η οποία προκαλεί διεύρυνση των πόρων, ενώ το ειδικό σύστημα εφαρμογής που διαθέτει η συσκευασία, δρα σαν ένα απαλό σύστημα απομάκρυνσης των μαύρων στιγμάτων που μπορεί να μειώσει τα μαύρα στίγματα έως και 69% σε μία μόνο εβδομάδα και 93% σε 6 εβδομάδες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αυτό το καθαριστικό μίγμα χημικών και φυσικών απολεπιστικών, απελευθερώνει την επιδερμίδα από τη συμφόρηση και τα νεκρά κύτταρα που ως γνωστόν προκαλούν τα μαύρα στίγματα και μπορούν να διευρύνουν τους πόρους.

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο μειώνει άμεσα τα μαύρα στίγματα αλλά επιπλέον προφυλάσσει από τη δημιουργία μελλοντικών μαύρων στιγμάτων.

 

 

 

 

 

Τρόπος Χρήσης

 

Ξεβιδώστε το πάνω μέρος για να απλώσετε το προϊόν.

Εφαρμόστε λεπτό στρώμα στις περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ατέλειες.

Επανατοποθετήστε το καπάκι.

Υγράνετε το προϊόν που βρίσκεται στην επιδερμίδα για να ενεργοποιήσετε τη θερμότητα.

Κάνετε μασάζ για 15-30 δευτερόλεπτα με την ειδική άκρη της συσκευασίας, και στην συνέχεια ξεπλύνετε. Θα το βρείτε σε προτεινόμενη λιανική τιμή στα 29,50Ε

 

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Θα ζητήσω από τη θεία μου στην Αμερική που λατρεύει τα Clinique να μου στείλει αν μπορεί δείγματα από τα παραπάνω.. Περιεργως είναι από τις λιγοστες μάρκες που μου προκαλεί αλλεργία!! Και από αυτή τη μούρη μου έχουν περάσει όλων των ειδών οι μάρκες!!

  2. Πολύ ενδιαφέρον, ειδικά για τα νέα κορίτσια. Προσωπικά, υπάρχουν προϊόντα της Clinique που λατρεύω, κι άλλα, που ήταν μία αποτυχία για το πρόσωπό μου…
    χχ

  3. Θα ενημερώσω το νεαρό bb boy του σπιτιού…θα τα εκτιμήσει δεόντως!!

  4. Αν και δεν έχω τέτοια θέματα ψήνομαι να δοκιμάσω αυτό που προκαλεί θερμότητα.
    Μουτςς

  5. Και γω δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την clinique. Ειναι μια ματιά που χρησιμοποιεί κυρίως η μητέρα μου… Βέβαια Ίσως να έδινα μια ευκαιρία στην μάσκα! ❤💙💜💚

  6. Δεν νομίζω ότι τα χρειάζομαι πλέον αλλά ακούγονται ενδιαφέροντα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.