Ο δημιουργός της «The Ordinary», λανσάρει νέα σειρά «αρωμάτων»(;)

 

 

 

Στον τίτλο του post υπάρχουν και εισαγωγικά και ερωτηματικό αφού ο δημιουργός της DECIEM Brandon Truaxe,  κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκεται η The Ordinary μας προτρέπει να ξεχάσουμε ό, τι  ξέραμε έως τώρα.

 

Ξεχάστε τριαντάφυλλα, παιώνιες, γιασεμιά, γαρδένιες  και οτιδήποτε σε λουλούδι, ξεχάστε τα εσπεριδοειδή,  ξεχάστε τα σανδαλόξυλα και τα κεχριμπάρια, ξεχάστε τις αυτοκρατορικές ορχιδέες και τις αλδεΰδες και καλωσορίστε τις οσμές «Σκηνή στην Τανζανία», «Βυρσοδεψείο στην Τοσκάνη», «Βουδαπέστη», «Svalbard» και για τις/ τους ρομαντικές/ ους  ή για όσες/ ους γράφουν ακόμα σε χαρτί με μολύβι,  έρχεται και το Printer’s Ink. (τρέμε Byredo και Bibliotheque)

 

 

 

 

 

 

Κάτω από το νέο brand του πολυμήχανου Truaxe,  με το όνομα Avestan θα κυκλοφορήσουν σύντομα αυτές – θα τις ονόμαζα “αρωματικές οσμές”,  αλλά και κάποιες ακόμα αφού ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να «εξερευνήσει» τις ενδιαφέρουσες οσμές που μπορεί να  υπάρχουν εκεί έξω και που να μπορούν να «κλειστούν» σε ένα μπουκάλι -καλά πολλές οσμές μπορώ να σκεφτώ, αλλά δεν είναι για να κλειστούν σε μπουκάλι,  παρόλα αυτά,  έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω πως μυρίζει ένα βυρσοδεψείο στην Τοσκάνη, ψεκασμένο πάνω μου.

 

 

Ο πηλός, οι χυμοί των δέντρων, τα στελέχη των λουλουδιών, τα βουνά, οι λίμνες, τα αρχιπέλαγα (όπως το Svalbard της Νορβηγίας παραπάνω)  και διάφορες άλλες τοποθεσίες  έδωσαν την αρχική έμπνευση και η ιδέα ήρθε στον Truaxe μετά από ένα ταξίδι του στα Βουνά Atlas του Μαρόκου όπου ενθουσιάστηκε από οσμές όπως «αρχιτεκτονικός χαλκός » και «τσιμεντένιοι διάδρομοι» (ναι, δεν τα λέω εγώ, εκείνος τα είπε…)

 

 

Τις οσμές θα τις πάει ένα βήμα παρακάτω και στην ίδια σειρά θα λανσάρει και κεριά για να έρθει να δέσει η ολιστική αρωματική εμπειρία.

 

 

 

 

 

 

Οk, ποτέ μη λες ποτέ, γιατί μπορεί να έχει ενδιαφέρον, να ψεκάζεσαι, να κλείνεις τα μάτια και να μεταφέρεσαι νοητά στο Beni Isguen της Αλγερίας.  Μέχρι να τα μυρίσουμε εύχομαι αυτό που θα κλείνεις βέβαια, να είναι πράγματι τα μάτια και όχι η μύτη.

 

 

Θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο νέο Avestan site,  εδώ.

 

 

21 Σχόλια
  1. Το βέβαιο είναι ότι για άλλη μια φορά θα καταφέρει να προκαλέσει συζήτηση… Ωραία θα ήταν μια κασετίνα με δείγματα. Αν ισχύουν όσα λέει θα προγραμματίσω αρωματικό ταξίδι.

  2. Αυτό και αν δεν είναι ενδιαφέρον νέο! Θέλεις να αγοράσεις, μόνο και μόνο για να μυρίσεις! Και φαντάζομαι ότι και οι τιμές τους θα είναι λογικές όπως εξ άλλου και τα The Ordinary (τα οποία εδώ μέσα τα έμαθα)

  3. Θα ήθελα να ξεκινήσω από την ασφαλή οδό, δοκιμάζοντας τα κεριά!
    χχ

  4. Τι παράξενο! Μου έχει κινήσει αρκετά την περιέργεια! Θα ήθελα να μυρίσω το “Svalbard” (αδυναμία στη Νορβηγία είναι αυτή), φαντάζομαι θα είναι κάπως ψυχρό και απόμακρο. Χτες, πάντως, διάβαζα ένα άρθρο σ’ένα επιστημονικό περιοδικό για το πώς “μυρίζει” ο πλανήτης Ουρανός και ήταν αρκετά ενδιαφέρον.

  5. Πόσο ωραίο να μυρίζεις σαν Βουδαπέστη η Τοσκάνη αλλά ακόμη πιο ωραίο να έχεις πάει και κάθε φορά που το φορές να στο φέρνει στο νου αξια ανεκτίμητη !!!

  6. TO for the win.
    To buffet με copper ειναι απλά ο,τι πιο σημαντικο στο μπουντουαρ μιας 40χρονης. Και οικονομικοτατο. Deciem για πάντα και με λίγο dermarolling εσβησα της ρυτιδας που κονομησα απο μια περιπετεια υγειας.
    Οποτε δπευδω κ για τα αρωματα τους.

  7. @Sheena αν και έχω και γω αδυναμία σ’αυτη τη χώρα, έχω μεγάλη περιέργεια να ανακάλυψω πως προσαρμόζονται οι μυρωδιές της σ’ένα μπουκάλι, επειδή νομίζω πως λόγω κλίματος είναι πανέμορφη δε, αλλά, λίγο αοσμη..

  8. @Amalia: Ποιος να πει όχι σε αρωματικό ταξίδι;

  9. @SofiaT: Πράγματι!! Ατέλειωτες προοπτικές! Σκέψου άρωμα «Καλντερίμι στη Φολεγανδρο»! Αχ…

  10. @Sheena: “ Winter girls of the world unite!!”. Φαντάζομαι το συγκεκριμένο θα έχει «oceanic» νότες…

  11. @Tina Kan: Τι ωραία σκέψη.. τίποτα πιο σπουδαίο, υπέροχο, μοναδικό από τα ταξίδια Τίνα μου.

  12. @ΕΦΗ ΒΛΑΧΟΥ: Ωωω!! Ευχαριστούμε για το review! Πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες και πάλι κάτι μάθαμε σήμερα!

  13. Κι εγώ προς το παρόν θα ήθελα πρώτα να μυρίσω τα κεριά, και μετά τα αρώματα, αν και είμαι περίεργη πολύ για το πως μυρίζει η σκηνή στην Τανζανία.. Κι αυτό γιατί είχα ένα μπουκάλι αφρόλουτρο από Oriflame που λεγόταν νύχτες στην Τανζανία ή κάτι τέτοιο και μυριζε περιεργως εξωτικά..

  14. Μόλις κυκλοφορήσει άρωμα “Τσουρέκι Τερκενλής” θα σπεύσω.Τώρα δεν ψήνομαι.
    Μουτςς

  15. @Litsa, για λόγους promotion θα μπορούσε να λέγεται “Πλατεία Αριστοτέλους”…

  16. @Sofia Marga και @Julia: Ναι, αυτό φαντάζομαι ακριβώς: ψυχρή, “ωκεανική” μυρωδιά – κάτι απόκοσμο τέλος πάντων, που δε μου είναι εύκολο να το περιγράψω με λόγια. Η δε Νορβηγία όνειρο ζωής (μαζί με Ισλανδία και Ιαπωνία), από τα “στριφνά” ταξίδια, φαντάζομαι, αν θέλεις να δεις το φυσικό τους τοπίο. Οπότε ένα τέτοιο άρωμα σε ιντριγκάρει, όσο να πεις.

    @Litsa: Με λευκή σοκολάτα και γέμιση κάστανο – πεθαίνω! Αχ, αχ!

  17. Εγώ έχω ταξιδέψει στην Βουδαπέστη και ήταν υπέροχα!!! Πιστεύω ότι και το άρωμα θα ναι εξίσου Καλό!❤💙💛💚💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.