Urban Decay: Disco Queen, 2 προϊόντα για disco λάμψη!

 

 

 

Holographic Disco Stick και Holographic Disco Powder, δυο ολογραφικά highlighters από την Urban Decay.  Και μετά, you can dance the night away.

 

 

Holographic Disco Stick 

Oλογραφικό highlighter με χρωστικές που μοιάζουν να αλλάζουν χρώμα μπροστά στα μάτια σας (ή κάτω από Disco balls). Λάμψη και ultra λαμπερό φινίρισμα. Η ανάλαφρη, σύνθεσή του γλιστρά απαλά στην επιδερμίδα, ακτινοβολεί και έχει αέρινο φινίρισμα (ώστε να μην αλλοιώνει το μακιγιάζ).

 

 

 

 

Holographic Disco Powder

 

Η πούδρα κυκλοφορεί σε μια διάφανη, ιριδίζουσα λιλά απόχρωση που δημιουργεί φωτεινή, ολογραφική λάμψη χωρίς καθόλου λευκά σημάδια, χάρη στην εμπλουτισμένη με λαμπερές περλέ χρωστικές βελούδινη σύνθεσή της. Και επειδή η σύνθεση αυτή δεν είναι πεπιεσμένη, η αίσθησή της είναι εξαιρετικά ανάλαφρη.

Tip:  χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα για πιο διακριτική λάμψη ,ή εφαρμόστε περισσότερες στρώσεις για να πετύχετε την πιο εκθαμβωτική, εκρηκτική λάμψη.

 

 

 

 

Δεν μπορώ να πω ψέματα. Αν και μου άρεσαν τα προϊόντα – γενικά μου αρέσει πολύ η Urban Decay- η έμπνευση αυτού του post,  είναι η βασίλισσα της Disco η the one and only Disco Queen, Donna Summer!

 

 

 

 

Kαι φυσικά ο Disco “ύμνος” Let’s Dance, ξέρετε το τραγούδι  που ξεκινάει απαλά σαν μπαλάντα και καταλήγει στο «λυσσάω στο χορό και πετάω και τα παπούτσια.»

 

Αυτό σας εύχομαι γι’ αυτό το φουλ καλοκαιρινό- ανοιξιάτικο ΣΚ:

Dance, dance, dance!

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Αν και δεν προτιμώ τις λάμψεις, δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στη νέα τεχνολογία!

  2. Εντυπωσιακή όλη αυτη η νεα τεχνολογία μου τράβηξε αμεσως το ενδιαφέρον!!

  3. Την μωβ σκια ξεχωρισα και εγω Μαλλον παλια απωθημενα τοτε που η μωβ σκια ηταν μοδα

  4. @Rania μου, ταιριάζουν τα γούστα μας! 💜

  5. Όλα μου αρέσουν πολύ και θα τα δοκίμαζα με χαρά!! Ξεσηκωτικο τραγούδι της αγαπημένης Donna Summer, σε προδιαθέτει για το ΠΣΚ..

  6. @Maryl: Πόσο με καταλαβαίνεις alter ego μου, Υδροχόε;

  7. Υπέροχη η πούδρα!!!! ❤💙💙💛💚 πολύ εντυπωσιακή!!! Θα ήθελα να την έχω στο νεσεσερ μου, νομίζω θα δώσει μια έξτρα λάμψη στο μακιγιάζ Μου! ❤💙💜💛💚

  8. Μου αρέσουν πάρα πολύ και φυσικά μου αρέσει και η urban decay και το νέο μου απόκτημα naked heat palette!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.