Athens Street Food Festival και τέλος η δίαιτα.

 

 

 

Λατρεύω τα food festivals και πως όχι, αφού λατρεύω και το φαγητό. Για μια δυο μέρες λοιπόν αρχής γενομένης από την 5η Μαΐου,  λέω bye bye δίαιτα, hello street food!

 

Διότι και φέτος για 3η χρονιά οργανώνεται το Athens Street  Food Festival στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

 

 

 

 

Φέτος μάλιστα θα παρουσιαστεί μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία από κουζίνες και οι συμμετέχοντες θα προτείνουν ο κάθε ένας τι σημαίνει «φαγητό στο δρόμο» με νέες και «ψαγμένες» γευστικές προτάσεις.

 

 

Βέβαια να σας πω την αλήθεια το όνειρό μου θα ήταν να υπήρχε ένα μόνιμο street food σε κάποια περιοχή του κέντρου της Αθήνας – όπως πχ το υπαίθριο street food στο Camden Lock του Λονδίνου, αλλά από την άλλη το σκέφτομαι κιόλας γιατί δεν ξέρω πόσο καλό θα έκανε αυτό στη σιλουέτα μου- αφού όπως κάνω και όταν βρίσκομαι Λονδίνο – μου είναι δύσκολο να αντισταθώ.

 

 

 

 

Anyway, προς το παρόν σημειώστε τις ημερομηνίες του δικού μας Athens Street Food Festival και ραντεβού εκεί!

 

Το 3ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου)

 

 

4 Σχόλια
  1. Καλή μας όρεξη.Ή να ευχηθώ καλή χώνεψη?
    Μουτςς

  2. Αγαπημένα μου bbgirls το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη το foodfestival και ομολογώ πως το τιμησα και τις δύο μερούλες και με το παραπάνω! Χιχιχιχι 💙💛❤💜💚 Περασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Επιτέλους είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι και ήταν ότι καλύτερο το συγκεκριμένο festival για να μας βγάλει στους δρόμους με πολύ φαγητό,παγωτά,μπύρες,μουσική και χορό! Σας εύχομαι να περάσετε ΥΠΈΡΟΧΑ όπως εμείς εδώ πάνω!!!! Φάτε και ευχαριστήθητε το!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.