Radiant Professional, η παλέτα “Shapes and Shades Forever”

 

 

 

H νέα limited edition παλέτα της Radiant Professional «Shapes and Shades Forever” έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο αλλά και κολακευτικό make up look, συνδυάζοντας universally flattering αποχρώσεις και αμέτρητους συνδυασμούς.

 

Η μάρκα επέλεξε αποχρώσεις που χρησιμοποιούν πιο συχνά οι επαγγελματίες make up artists για να μπορεί η κάθε γυναίκα να δημιουργήσει μόνη της με επιτυχία, πρωινά ή βραδινά looks.

 

Οκτώ σκιές,  δυο  ρουζ, δυο προϊόντα για bronzing, contouring ή strobing και μια πούδρα φιξαρίσματος κλεισμένα σε μια πραγματικά υπέροχη πολύ θηλυκή συσκευασία με ενσωματωμένο καθρέπτη.

 

 

 

 

Στις σκιές ματιών θα βρείτε τρεις γήινες καφέ αποχρώσεις, τρεις plum  και δυο ανοιχτόχρωμες βάσεις σε shimmering και ματ υφές.  Tα πιο κολακευτικά χρώματα, ιδανικά για φυσικό ή dramatic μακιγιάζ ματιών μαζί με το κατάλληλο πινέλο για επαγγελματική εφαρμογή. Η μεταξένια σύνθεσή τους βοηθά να συνδυάζονται εύκολα  για να τονίζεται εύκολα το σχήμα και το χρώμα των ματιών.

 

Για τα ρουζ επιλέχθηκαν δυο αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα ένα  παστέλ ροζ και ένα απαλό ροδακινί,  με γνώμονα να ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας.

 

Δυο πούδρες για bronzing και contouring και μια πούδρα φιξαρίσματος σε ουδέτερη ματ απόχρωση για φυσική φωτεινότητα και σταθεροποίηση του concealer & ‘κλείδωμα’ του μακιγιάζ ολοκληρώνουν την παλέτα. Μια παλέτα που είναι ιδανική και για όσες ταξιδεύουν χάρη λεπτή, ελαφριά και κομψή της συσκευασία.

 

 

 

 

 

Και νομίζω ότι είναι  το ιδανικό δώρο για να ξεκινήσει και επίσημα ο μήνας Μάιος.

Agree?

 

 

25 Σχόλια
  1. ΕΝΤΑΞΕΙ!!!! την θέλω τρελλά!!!! Απιθανη είναι! Η Radiant ξεπερναει τον εαυτο της συνεχώς!

  2. @Stella: Και που να τη δεις από κοντά. Είναι κομψοτέχνημα.

  3. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΦΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!

  4. Υπέροχη παλέτα, η αγαπημένη μου Radiant βγάζει συνέχεια απίθανα σχέδια!!

  5. Υπέροχη! Ομολογώ πως με κάθε νέο λανσάρισμά της η Radiant ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό της! Well done!

  6. Καλημερα Εκπληκτικη πραγματικα. Αυξανει τους υποστηρηκτες της η RADIANT και με καθε νεο λανσαρισμα δεν μας απογοητευει. Μπραβο πραγματικα

  7. Πολύ πολύ όμορφη και σε υπέροχα χρώματα! Στα θετικά και ή τιμή της!
    χχ

  8. Είναι θαυμάσια! Όμορφη έξω, χρηστικότατη μέσα!

  9. Το παραπάνω σχόλιο μου ανήκει, κι ας γράφω άλλο mail κατά καιρούς από κεκτημένη ταχύτητα! Με είχε συνεπάρει η χαρά της παλέτας…

  10. …τα λατρεύω αυτά τα χρώματα …ήσυχα και κομψά…κι η συσκευασία με την b&w φωτό,απίθανη!!!
    Μυρίζει διαγωνισμός ή με ξεγελά η ροζουλί μυτούλα μου;;;;

  11. Πω πω!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν πάει καιρός που πρωτοδοκίμασα προϊόντα της Radiant, αλλά εχω να πω ότι με έχει κερδίσει!
    Και αυτή η παλέτα …. αχ!! Πολύ μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον…

  12. Οτι και να πω για την radiant ειναι λιγο!!!! ❤❤💙💙💜💜💛💛💚💚 Φοβερή η παλέτα ❤💙💜💚💛 Πάλι μας σκεφτηκες βρε αγαπημένη @Julia!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!

  13. Κομψή,πρακτική και Radiant.Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
    Μουτςς

  14. Φανταστικές και πράγματι πάρα πολύ κολακευτικές αποχρώσεις για Χειμώνα- Καλοκαίρι. Μπράβο!

  15. Πραγματικα υπεροχη παλετα 💙💙Την βλεπω συχνα πυκνα σε εξορμησεις σε καταστηματα καλλυντικων και ειναι στη λιστα μου !!

  16. Καταπληκτική!! Καλησπέρα bbgirls από ένα -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – ηλιόλουστο Λονδίνο! Η Radiant με εκπήσει πολύ ευχάριστα τελευταία και αυτού του είδους οι παλέτες με έχουν κυριολεκτικά σώσει γιατί τα έχουν όλα!!
    Φιλιά πολλά!!

  17. Υπέροχη παλετα! Υπέροχο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!

  18. Ευχαριστούμε πολυ

  19. Υπέροχες αποχρώσεις για όλες τις επιδερμίδες! Μακάρι να φανώ τυχερή! Ευχαριστούμε πολύ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.