Gap: Ζωγράφισε το denim σου!

 

Μια ωραία πρόταση έρχεται από τη Gap για custom made denim τώρα που διανύουμε την εποχή των mid-season sales.

 

Αν ψάχνετε για ένα νέο «φρέσκο» τζιν παντελόνι σημειώστε ότι στα καταστήματα Gap θα το βρείτε αυτές τις μέρες με 30% έκπτωση σε όλα τα denim κομμάτια.

 

Αν τώρα βρεθείτε στο The Mall Athens την τελευταία μέρα των εκπτώσεων δηλαδή το Σάββατο 12 Μαΐου, με την αγορά ενός κομματιού, δίνεται η ευκαιρία επιλογής σχεδίου που σας αρέσει και η Gap θα το ζωγραφίσει πάνω στο δικό σας Gap κομμάτι με τη βοήθεια ενός εικαστικού καλλιτέχνη, χωρίς χρέωση.

 

Είναι γνωστό ότι η Gap διαθέτει πληθώρα σχεδίων και γραμμών τζιν και με τη βοήθεια του εικαστικού καλλιτέχνη, τα σχέδια που έχετε φανταστεί  θα  πάρουν μορφή πάνω στα αγαπημένα σας Gap τζιν κομμάτια.

 

Από vintage επιλογές σχεδίων από κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια όπως pacman και tetris, ή ρομαντικά floral μοτίβα έως το αγαπημένο σας σύνθημα, συγκρότημα ή ακόμη παιδικό ήρωα για τους πιο μικρούς και μικρές οι επιλογές  είναι πράγματι ανεξάντλητες.

 

Σημιεώστε ότι το event θα ξεκινήσει στις 12.00 μμ και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 και τα custom made denims θα αφορούν κομμάτια από όλα τα τμήματα, ανδρικό, γυναικείο και παιδικό και θα γίνει εντός συγκεκριμένων χρονικών περιθωρίων με σειρά προτεραιότητας.

 

 

4 Σχόλια
  1. Πολυ ωραία ιδέα!! Εχω πετύχει κάτι ανάλογο και με τα αγαπημένα σταρακια.

  2. @SofiaT: Και εγώ! Μαύρα σταράκια με ζωγραφιά NY (τα αρχικά της Νέας Υόρκης) στο πλάι!!

  3. Πολύ ωραία ιδεα!!! ❤💙💜💚💛Θα ήταν ωραίο να γινόταν και σε παιδικά ρουχαλάκια κάτι ανάλογα… Νομίζω πως κάθε παιδί θα ξετρελενοταν να ζωγραφιζει-σχεδιαζει το ρούχο που φοράει!!! ❤💙💜💚💛❤💜💙💛💚

  4. Κι αν δεν προλάβουμε θα τα ζωγραφίσουμε μόνες.Σιγά 😛
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.