Radiant Professional Shapes & Shades: The Winners!

 

 

 

Πλησιάζει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πρώτη επίσημη αργία του Καλοκαιριού και ας πέφτει φέτος, στο τέλος Μαΐου.

 

Του Αγίου Πνεύματος  είναι ένα από τα αγαπημένα μου τριήμερα,  γιατί για πολλά χρόνια μαζί με τις αγαπημένες μου φίλες και φίλους το περνάγαμε σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί. Δηλαδή όχι «κάποιο»  γενικά, στη Μύκονο το περνάγαμε.

 

Έχω κάποιες από τις ομορφότερες αναμνήσεις από εκείνα το τριήμερα, πολλά γέλια, πολύ διασκέδαση, πολύ χορό και φυσικά το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα.

 

Θυμάμαι μια χρονιά που φύσαγε πάρα πολύ στη Μύκονο, έκανε κρύο δηλαδή, αλλά εμείς εκεί. Το είχαμε βάλει σκοπό να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο, ο κόσμος να χαλάσει.

 

Κάναμε λοιπόν μια βουτιά και βγήκαμε και τυλιχτήκαμε με ότι υπήρχε. Πετσέτες, μπουφάν, η Βίκυ τύλιξε και το κασκόλ γύρω της.

 

Φυσικά για τρεις μέρες μόνο θα ήμασταν εκεί,  οπότε δεν μπορούσαμε να κουβαλήσουμε μεγάλες βαλίτσες με πολύ βάρος και συνήθως κάναμε το εξής: κάποια από εμάς, έπαιρνε αντηλιακά για όλες, κάποια τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα για όλες, κάποια άλλη τα σεσουάρ και τα ψαλίδια  και κάποια άλλη το μακιγιάζ.  Και όταν φτάναμε εκεί τα χρησιμοποιούσαμε όλες όλα και έτσι έμενε περισσότερος χώρος στη μικρή βαλίτσα για τα συνολάκια μας και καμιά δεκαριά μαγιό (τι τα κάναμε δέκα μαγιό, για τρεις μέρες, μακάρι να ήξερα…)

 

Εγώ συνήθως – όπως θα φαντάζεστε- ήμουν υπεύθυνη για αντηλιακά και μακιγιάζ και ειδικά τότε την πρωτοκαθεδρία είχαν οι παλέτες γιατί με τις διάφορες αποχρώσεις τους και όλες ήμασταν ευχαριστημένες και δεν καταλήγαμε και όλες να έχουμε το ίδιο μακιγιάζ.

 

Έξυπνο έτσι;

 

Και οι τυχερές νικήτριες για την υπέροχη παλέτα της Radiant Shapes & Shades είναι οι:

 

 

 

Marina Papadopoulou

ΕΛΕΝΗ ΣΤΥΛΙΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΥΡΑΚΗ

 

 

Συγχαρητήρια bb girls! Εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και φυσικά το πρώτο που θα πακετάρετε στη βαλίτσα σας θα είναι αυτή η παλέτα!

 

 

4 Σχόλια
  1. @JULIA,αν είναι δυνατόν να μην ήταν η δική σου τσάντα γεμάτη με καλλυντικά,τα οποία θα δάνειζες στις άλλες!!

  2. Συγχαρητήρια να τα χαρείτε.
    Μουτςς

  3. Συγχαρητήρια bbgirls!!! Να τα χαρείτε!!! ❤💙💜💚💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.