Δοκίμασα τα Sol de Janeiro! #youvegotit!

 

 

 

«If you got it, flaunt it» είναι η έκφραση που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «αν το ’χεις δείξτο» ή «αν το’ χεις κούνα το». Αυτή την έκφραση εξ’ άλλου θυμίζει  το hashtag της Sol de Janeiro της Βραζιλιάνικης μάρκας με τις φανατικές θαυμάστριες.

 

 

(διότι αν δεν το “κουνήσεις” στη Βραζιλία, που θα το κουνήσεις εξ άλλου;)

 

 

Είχε κάνει την εμφάνισή της και στη χώρα μας πριν λίγα χρόνια στα Sephora και είχαμε γράψει τότε και σχετικό post εδώ, μετά όμως σταμάτησε και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα την ξαναβρούμε και μάλιστα με μια σειρά από  προϊόντα σώματος,  που δεν θέλεις απλά να απλώνεις, θέλεις να τα φας.

 

«Θέλεις να τα φας… προϊόντα τόσο λαχταριστά που θέλεις να τα φας…» Πόσο κλισέ, βαρετή και πολυχρησιμοποιημένη στο beauty editing η ατάκα που μόλις έγραψα.  Είμαι σίγουρη ότι πρέπει να την έχετε διαβάσει άπειρες φορές σε περιοδικά, sites, blogs.

 

Τώρα  θα σας πω μια ιστορία (αλλά αν βαριέστε να τη διαβάσετε μπορείτε να πάτε κατ’ ευθείαν παρακάτω για  να δείτε τα προϊόντα της σειράς που έχω ήδη δοκιμάσει. )

 

Εγώ και ο κύριος Ρωμανός έχουμε μεγάλη αδυναμία στην κρέμα βανίλια. Ξέρετε τη γνωστή κρέμα- βανίλια στα κεσεδάκια και υπάρχει σχεδόν πάντα στο ψυγείο. Λέω σχεδόν- γιατί ok, κάποιες φορές το ξεχνάω και δεν υπάρχει. Μάλιστα έχουμε inside code και  μεταξύ μας δεν τη λέμε Κρέμα βανίλια τη λέμε «Βανιλίνη  απ’ την Παλλήνη»  (αυτό πάλι είναι inside joke γιατί κάποτε όταν ήμουν μικρή μου αγόραζε η μαμά μου μια Κρέμα Βανίλια που στο κεσεδάκι έγραφε «Βανιλίνη απ’ την Παλλήνη» και μου φαινόταν πολύ αστείο το στιχάκι με τη ρίμα και μου κόλλησε και το έλεγα με παχύ ν και παχύ λ)

 

Επίσης να σας πω (γιατί παίζει ρόλο στην ιστορία) ότι εδώ δεν είμαστε και πολύ της φιλοσοφίας «θυσιάστηκα για το παιδί μου» μάλλον είμαστε του «να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει» γιατί κάποιες φορές και την τελευταία κρέμα προλαβαίνω και τρώω εγώ αλλά και καμιά σοκολάτα πάνω- πάνω του κλέβω…

 

Το Σάββατο που μας πέρασε καθόμουν στον καναπέ και είχα στα χέρια μου την Brazilian Bum Bum  Cream, έτοιμη να την απλώσω (όχι στο bum βέβαια, δεν θα το έκανα αυτό μπροστά σε όλους) σε χέρια και πόδια, διότι έχω «εθιστεί» και την απλώνω παντού.

 

 

Δείτε βέβαια και το packaging αλλά και τη φόρμουλα για να έχει περισσότερο νόημα η ιστορία διότι πως να μην ξεγελαστεί και αυτός ο κύριος Ρωμανός;

 

 

 

 

Έρχεται και κάθεται δίπλα μου λοιπόν ο κύριος και η συζήτηση πήγε ως εξής:

 

Ρωμανός: “Αχ,  μπράβο μαμά, αγόρασες Βανιλινη απ’ τη Παλήνη. Να πάρω μια κουταλιά;”

Εγώ: ” Ναι, αγόρασα, αλλά αυτή δεν είναι βανιλίνη, είναι μια κρέμα σώματος.”

Ρωμανός: “Ψέματα λες, θες να τις φας πάλι όλες μόνη σου.” (!)

Εγώ: “Δε σου λέω ψέματα, είναι κρέμα σώματος.”

Ρωμανός: “Δώσε μου να τη μυρίσω! (τη μυρίζει) Είδες που σου το είπα! Βανιλίνη είναι!Δε το πιστεύω ότι δε μου δίνεις μια κουταλιά!!”

Εγώ: “Παιδί μου, στο ορκίζομαι! Κρέμα σώματος είναι αυτή!! Πήγαινε στο ψυγείο και πάρε μια κανονική!”

Ρωμανός: “Καλά μαμά, με τέτοια μυρωδιά; Αυτή δεν είναι για να τη βάζεις στο σώμα! Είναι για να την τρως!!”

 

 

Και κάπως έτσι ο κύριος Ρωμανός, έπεσε στην παγίδα της κλισέ beauty ατάκας- άθελά του μεν, αλλά έχοντας απόλυτο δίκιο δε.

 

Ότι και να πω, αν δεν δοκιμάσετε οι ίδιες την Sol de Janeiro Bum Βum Cream,  δε θα καταλάβετε τι εννοώ. Παρακάτω πέντε προιόντα που δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα και αγάπησα:

 

 

Brazilian Bum Bum Cream

Η κρέμα για το μπουμ μπουμ- όπως την προφέρουν στην Βραζιλία- δηλαδή τον ποπό,  δηλαδή το εθνικό τους σύμβολο,  είναι μια κρέμα για όλο το σώμα για σύσφιξη και απαλότητα που απλώνεται πανεύκολα και στεγνώνει αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας αλλά αφήνοντας μια υπέροχη μυρωδιά από εκχύλισμα Guaraná αλλά και σωματίδια mica,  οπότε με το που την απλώνεις η λάμψη είναι εγγυημένη. Για τη μυρωδιά της, ok τι άλλο να γράψω, τα έγραψα όλα παραπάνω. Να σας πω ότι την έχω δίπλα στον υπολογιστή μου και τη βάζω στα χέρια μου δυο τρεις φορές την ημέρα (αν και πρέπει να το σταματήσω αυτό- οικονομία!)

 

 

 

 

Brazilian Crush

Το δεύτερο εθιστικό προιόν είναι το spray σώματος Body Fragrance Mist “Brazilian Crush”. Εχει και αυτό την out of this world μυρωδιά της παραπάνω κρέμας και εγώ  το ψεκάζω και στα μαλλιά μου και στα ρούχα μου και μετά διάβασα ότι χάρη στην απαλή του φόρμουλα έτσι κι αλλιώς μπορείς να το ψεκάσεις παντού- άρα καλά έκανα. Έξτρα νότες εκτός από το εκχύλισμα Guaraná, φυστίκι και αλατισμένη καραμέλα.

 

 

 

 

 

 

Açaí Body Power Cream

Με πιο παχιά πλούσια και κρεμώδη υφή (a little goes an long way) που περιλαμβάνει φυσικά το power Açai Έλαιο του Αμαζονίου,  αυτό το σούπερ αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στην πιο αγνή του μορφή.  Εδώ το άρωμα του,  δεν είναι να το φας όπως παραπάνω, είναι πιο «φρέσκο», πιο «ζωηρό», πιο «αναζωογονητικό». Το απλώνω συνήθως μετά το πρωινό ντους για έξτρα δόσεις βραζιλιάνικης αναζωογόνησης.

 

 

 

 

 

Brazilian Bod Buff Smoothing Scrub ‘N Mask

 

Δυο σε ένα αυτό το προϊόν λειτουργεί και σαν body scrub  αλλά και σαν μάσκα για πλούσια και έντονη ενυδάτωση ενώ βοηθάει και στην αποτοξίνωση της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος. Είναι έντονο κίτρινο,  οπότε μπορεί να σας φανεί κάπως “περίεργο” στην αρχή, αλλά ξεβγάζεται πολύ εύκολα και έχει και αυτό μυρωδιά που σε διακτινίζει σε κάποια παραλία του Ρίο. Νομίζω θα το χρησιμοποιώ κάθε φορά, πριν απλώσω self tan για τέλειο αποτέλεσμα στο αυτομαυριστικό μου.

 

 

 

 

Samba Foot Fetish Care

Πώς να χορέψεις samba με κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια; Στo κουτί του Samba Foot Fetish Care θα βρείτε δυο προιόντα: μια κρέμα ποδιών και μια υπεροχη ράσπα σε σχήμα surfboard (άντε μετά να αντισταθεί η beauty addict…) Η φόρμουλα της κρέμας με Βούτυρο Cupuaçu και ενυδατικό Coconut Oil, μας υπόσχεται άμεσο στέγνωμα για να μπορείς να βάλεις αμέσως τα ψηλοτάκουνα για latin χορό, χωρίς να γλιστρήσεις. Το έκανα και είναι έτσι ακριβώς. Βέβαια δεν έβαλα ακόμα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια.

 

 

 

 

 

Κανονικά για το κλείσιμο πάει τραγούδι με στίχους “If you got it, flaunt” πχ από Beyonce ή από το musical “The Producers” αλλά δεν αντέχω να μη βάλω βραζιλιάνικο.

 

 

Mια Shakira,  του πάει σήμερα και ας είν’ κι απ’ την Κολόμπια, το τραγούδι είναι για Μπραζίου. Εξ άλλου μετά τη χθεσινή μοναδική Enrique βραδιά όπως και να το κάνουμε είμαι σε latin mood.

 

 

 

 

Φυσικά στα Sephora τα προιόντα έτσι; Παραλίγο να το ξεχάσω αυτό.

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημε!!
    Θυμαμαι που τα ειχες δειξει αυτα τα προιντα και ειχα ξετρελαθει απο το στυλ και την συσκευασια τους.Τωρα ενας λογος παραπανω!! Κυριως η κρεμα σωματος οπως μας την περιγραφεις ….εμενα μου αρεσει και η συσκευασια της στυλ κουβαδακι οπως λεω εγω χαχαχα,να βουτας μεσα τα δακτυλα αυτο και μονο φτανει να ικανοποιηση τις αισθησεις σου!!
    @Τζουλια παρομοια συνηθεια κεσεδακι(ρυζογαλο)εχουμε και εμεις!ειναι παντα γεματο το ψυγειο χαχαχα Λες να βγαλουν και τετοια μυρωδια?

  2. Αχ τι μου κάνεις τώρα; Θέλω οπωσδήποτε να μυρίσω τη Bum Bum cream! Με βλέπω να φεύγω νωρίτερα από το γραφείο! Καλά κατάλαβα ότι κάνει και σύσφιξη; Ποια είναι η διαφορά της με την Acai;

  3. @SofiaT: Φτιάχνει ο Ντίνος (μπαμπας και ερασιτέχνης σεφ) ένα ρυζόγαλο να γλύφεις τα δάκτυλά σου! Πάντως η ιδέα σίγουρα είναι πολύ καλή και όπως ξέρουμε το ρύζι κάνει και καλό στο δέρμα!! Ασε σου λεω, εθίστηκα με αυτή την κρέμα αλλά πρέπει να προσέξω γιατί κοντεύω να την τελειώσω μέσα σε μια εβδομάδα!

  4. @Tzeni 123: καλημέρα αγαπημένη! Ναι η Bum Bum εκτός από ενυδάτωση κάνει και σύσφιξη (γι αυτό και ονομάζεται έτσι) ενώ η Acai κάνει μόνο βαθιά ενυδάτωση.

  5. Νέος έρωτας προβλέπεται και ειδικά για το Καλοκαιράκι που έρχεται το Body Mist μπήκε σε wish list και δε θα μείνει μόνο στη λίστα σύντομα και στο νεσεσέρ!

  6. Πωωωωω, μέχρι εδώ μου ήρθε η μυρωδιά της βανίλιας! Στο e-shop των Sephora ωστόσο βλέπω μόνο 2 προϊόντα, να με αναγκάσουν να πάω από εκεί (ωιμέ!)

  7. Καλημερα Διαβαζοντας ειναι σαν να μυριζα την βανιλια που επισης και εγω την λατρευω. Την προτιμω και σε κεσεδακι για φαγωμα και σε κρεμες σωματος

  8. Αν δεν εγραφες την τελευταια προταση θα στην εγραφα εγω….Εσυ Enrique και εμεις οι μακρινες ρυζογαλα…Παρολα αυτα η βανιλια ειναι το 2ο αγαπημενο μου αρωμα για body mist μετα το συκο το καλοκαιρι…Αξιζει μια βολτα στα sephora να μπουμε και ειμεις στο κλιμα…..

  9. @Anastasia V: Αστα αγαπημένη ακόμα πετάω στα σύννεφα… I’m in an Enrique planet!🌎

  10. @Sheena: Μέχρι αρχές Ιουνίου θα βρίσκεις όλους τους κωδικούς αγαπημένη!

  11. Χαχα χα!!! Τι υπέροχος ο διάλογος με το Ρωμανο & σένα @Julia μου!!! Μας κάνατε να αισθανθουμε τη μυρωδιά της βανιλλινης ως εδώ! Όσο για το latin mood, “flaunt it” !!!
    xx

  12. Θυμάμαι κ εγώ που είχα αγάπησει αυτό το τελειο κεσεδακι που είναι μέσα η κρέμα, γιατί μόνο έτσι ευχαριστιεμαι εγώ τις κρέμες -παίρνοντας άφθονη ποσότητα μέσα από το τύπου κεσε κ όχι να μου πέφτει με το σταγονομετρο από κάτι άλλα μπουκαλάκια.. Ο διάλογος με το Κ.Ρωμανο όλα τα λεφτά! Επειδή κ εγώ λατρεύω τη βανίλια, θα την πάρω οπωσδήποτε

  13. Και βανίλια και ενυδάτωση και σύσφιξη και μπουμ μπουμ ε?Τι άλλο να ζητήσω.Με κάλυψε!
    Μουτςς

  14. Χαχαχαχα γέλασα πολύ με τον διάλογο σου με τον Ρωμανό! ❤💙💜💚💛 Να δω πως θα κρατηθούμε και δεν θα τις βάλουμε στο στόμα μας χαχαχαχα

  15. Λαχταριστή ιστορία για λαχταριστά προϊόντα! Στην επόμενη επίσκεψή μου στα Sephora θα αναζητήσω το Samba Foot Fetish Care.

  16. Φαίνονται καταπληκτικά,ειδικά αυτή η βανιλίνη!Μαστίχα Χίου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.