Seventeen Paradise Palette!

 

 

 

 

Η νέα limited edition παλέτα μακιγιάζ της Seventeen,  έχει πράγματι ταιριαστό όνομα. “Paradise” palette με χρώματα, θαρρείς βγαλμένα από μέρες και νύχτες,  σε καλοκαιρινούς παραδεισένιους προορισμούς.

 

Αγαπώ αυτές τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων όπως αυτή της Seventeen που βρέθηκα πριν λίγες μέρες. Με καλή μουσική, σε ξεχωριστά venues, με λαχταριστό και νόστιμο φαγητό, με make up artists να επιμελούνται το μακιγιάζ σου και φυσικά με την τύχη να βλέπεις προϊόντα πριν αυτά κυκλοφορήσουν (και εξαντληθούν) όπως η limited edition “Paradise Palette”.

 

Μια συλλογή από χρώματα για το πρόσωπο και τα μάτια,  που περιλαμβάνει τέσσερις ζεστές αποχρώσεις  for cheeks and eyes και μια ματ bronzing powder που χρησιμοποιούνται είτε συνδυαστικά είτε μόνα τους για να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα καλοκαιρινά μακιγιάζ.

 

Ανοίγοντας την παλέτα θα βρείτε έναν οδηγό για πετυχημένη εφαρμογή των σκιών του ρουζ και του bronzer.

 

 

 

 

Δυο ζεστές ροζ αποχρώσεις “Pink Flamingo” μια rosy peach και μια πιο έντονη ροζ καθώς και δυο αποχρώσεις “Tropical Sunset” πιο copper, σοκολά,  κεραμιδί,  για να επιλέξετε ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεση,  ενώ η bronzing πούδρα είναι απαλή και ματ και ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ.

 

Οι αποχρώσεις φιλοξενούνται σε ένα  sweet και εξωτικό packaging με το αγαπημένο pink flamingo σε ρόλο πρωταγωνιστή.

 

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά behind the scenes εκείνου του όμορφου μεσημεριού:

 

O Γιάννης ήταν ο προσωπικός μου make up artist της μέρας!

 

 

 

Διαλέξαμε τις “Tropical Sunset”  copper αποχρώσεις από την παλέτα και για το πρόσωπο και για τα μάτια μου και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ! (και χωρίς φίλτρο παρακαλώ, πρέπει να μάθω τα φίλτρα στο pc.)

 

 

 

 

 

 

 

Δεν γίνεται exotic paradise χωρίς exotic cocktails..

 

 

 

 

The Big Kahuna! To Mεγάλο Kύμα! Εκεί το venue της παρουσίασης

 

 

 

 

 

 

 

 

Δε σας είπα τα νέα.  Γνώρισα και το alter ego μου “Julia the Surfer gal”  να χαριεντίζεται ανάμεσα σε surfer dudes. Tυχαία υπήρχε αυτό στο “The Big Kahuna”,   δεν το είχαν βάλει ειδικά για μένα τα Seventeen girls, what are the chances? Προφανώς η φήμη μου ως πολύ σπορτίφ τύπος έφτασε έως το “The Big Kahuna”.  (και τώρα πέστε κάτω απ’ τον υπολογιστή απ’ τα γέλια.)

 

 

 

 

Delicious! Και η παλέτα και το φαγητό.

 

 

 

 

 

 

Και όπως πάντα η αναμνηστική φωτό με τα αγαπημένα μου girls, Ελένη και Τόνια.

 

 

 

 

“Bermuda, Bahama, c’mon pretty mama”

 

 

 

 

Για ταξίδι στο Kokomo δεν ξέρω, θα σας γελάσω,  αλλά η Paradise palette, με τιμή 28Ε είναι summer bargain.

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Καλημερα Ειναι ολο το σκηνικο σαν να εισαστε Χαβαη. Τοσα χρωματα καλοκαιρινα ομορφα και αερινα. Οσο για το φαγητο Delicious πραγματι…καλως να ερθει το καλοκαιρι. Η νέα limited edition παλέτα μακιγιάζ της Seventeen, έχει πράγματι ταιριαστό όνομα. “Paradise” palette οπως πολυ σωστα ειπες. Εξαιρετικη

  2. Μου αρέσει πολύ το μακιγιάζ σου Julia. Απλό, λαμπερό αλλά και sexy! Ωραία παλέτα!

  3. Κάνω δίαιτα!!!! Γιατί μας το έκανες αυτό!!!! Πάντως η παλέτα υπεροχη…

  4. @RANIA: ήρθε πράγματι το καλοκαιράκι Ράνια μου και μας βρήκε και πάλι εδώ, καλά και χαρούμενες! Φιλιά!

  5. @Eleytheria: Και γω κάνω!!!! Και εσύ απλά τα βλέπεις σε φωτό, εγώ το να πω που τα είχα μπροστά μου????????

  6. @ΑnnaK: Mπερδεύκα σε σένα πήγαινε το σχόλιο Anna μου!

  7. @Eleytheria: Ευχαριστώ αγαπημένη και sorry για το παραπάνω. Και πεινασα και μπερδεύτηκα!

  8. Το κατάλαβα Julia! Καλο ΣΚ με ωραίο φαγητό και ωραίο μακιγιάζ!

  9. @Eleytheria: χαχχαχαχ!! Η τέλεια ευχή αγαπημένη!!

  10. Μ’αρεσει πολύ αυτή ή παλέτα! Τελεια χρώματα! Και το μακιγιάζ σου @Julia! Δεν σου χρειάζονται φίλτρα! Καλό καλοκαίρι!

  11. …όμορφα χρώματα τα nudes & pinks…κι η τιμή άκρως δελεαστική!!
    @JULIA ,who needs filters when you have SEVENTEEN makeup ??

  12. Χαχαχαχ γέλασα πολύ με την Julia the Surfer gal!❤💙💛 Υπέροχο σκηνικό,φοβερά καλοκαιρινά χρώματα, μας άνοιξες την όρεξη με το φαγητό Και το κοκτειλακι! Φοβερή φαίνεται η παλέτα!!!❤💙💛💚 Νομίζω ότι χρειαζόμαστε για το καλοκαιράκι!❤💛💚

  13. Aloha, surfer gal! Δε θα σχολιάσω άλλο για παλέττες, και εκατό να έχεις θες πάντα τη μία παραπάνω! Θα σχολιάσω όμως το εξής: κλείνω αεροπορικό για κάτω, αρκεί να με πάρεις μαζί σου σε ένα τέτοιο event!
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

  14. Το σκηνικό το βρήκα εξωτικά ονειρικό και εσένα Τζούλια μου εξωτικά όμορφη και λαμπερή!! Η παλέτα έχει πολύ όμορφα χρώματα!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, να μας χαίρονται τα καμάρια μας💑💑💑

  15. Μας έβαλες στο κλίμα με όλο αυτό το υλικό! Όλα όμορφα και προσεγμένα αλλά με τη χαλαρότητα που επιβάλει η καλοκαιρινή διάθεση. Μα τι είναι αυτό με εσένα πια; Να σου πάνε ακόμα και τα γυαλιά flamingo;

  16. Seventeen! Η μάρκα των εφηβικών και πρώτων νεανικών μας χρόνων (και όχι μόνο….. έχω ακόμα στο νεσεσέρ μου σκιές seventeen). Εύχομαι να “μεγαλώσουν” πολλές, πολλές ακόμα γενιές κοριτσιών!

  17. Πολύ όμορφη παλέτα!Αλλά κι εσύ Τζούλια μου δεν πας πίσω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.