Estée Lauder “Bronze Goddess” Summer 2018

 

 

 

Τέλειωσαν τα ψέματα bb girls.  Από τη στιγμή που στην αρχική σελίδα του bb βλέπετε post Estée Lauder Bronze Goddess,  το Καλοκαίρι είναι εδώ.

 

Αφήστε τους διάφορους να παραπονιούνται για λίγες πολύ αναζωογονητικές και ευπρόσδεκτες εδώ που τα λέμε βροχούλες την περισμένη εβδομάδα – το γεγονός δεν αλλάζει, ούτε χρειάζεται να δείξει το ημερολόγιο 1 Ιουνίου για να το καταλάβουμε.

 

Αρκεί ένα post για Bronze Goddess  για να σηματοδοτήσει σχεδόν επίσημα την έναρξη του Καλοκαιριού, το οποίο είναι πλέον σχεδόν εθιμοτυπικό,  όπως και τα χιονάκια του Δεκεμβρίου που σηματοδοτούν όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και την αρχή του Χειμώνα.

 

Δεν μας απογοήτευσε ούτε φέτος η μάρκα και από όλα όσα θα δείτε παρακάτω,  εγώ για να είμαι ειλικρινής θέλω πολύ να δοκιμάσω το limited edition Summer Waves Salt Spray για τα Μαλλιά. Εκτός ότι η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με αλάτι για την άψογη διαμόρφωση στα σπαστο-σγουρά μου μαλλιά αλλά και UV φίλτρα για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου,  επιπλέον το σπρέι είναι και ελαφρά αρωματισμένο με το αγαπημένο μου άρωμα της σειράς το Bronze Goddess Eau Fraîche. Τρία σε ένα δηλαδή και ήδη το ονειρεύομαι.

 

 

 

 

Εκτός λοιπόν από το αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα Bronze Goddess Eau Fraîche πάμε τώρα να δούμε και τα υπόλοιπα limited edition προιόντα της σειράς.

 

 

 

 

Το μακιγιάζ

 

Το limited edition  Illuminating Powder Gelée Heat Wave

 

Με νέα συσκευασία ένα  highlighter για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα για σώμα με τεχνολογία prisma – ένα  υβρίδιο θα λέγαμε- υγρού, πούδρας και τζελ, που προσφέρει απαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή με μια εξαιρετικά φωτεινή, χρωματική απόδοση. Μαργαριταρένια λάμψη  που αναδεικνύει όλους τους χρωματικούς τόνους.

 

 

 

 

Η limited edition παλέτα Summer Look

 

Σε μια κομψή, στρογγυλή συσκευασία θα βρείτε εξι  σκιές με ποικίλα αποτελέσματα από βελούδινο ματ έως απαλή λάμψη σε κολακευτικούς τόνους μαζί με ένα highlighter και ένα ρουζ.

 

 

 

 

 

Το limited edition Blooming Lip Balm

 

Περιέχοντας ένα  μείγμα ελαίων από τροπικά φρούτα, το balm περιποιείται τα χείλη χαρίζοντας μια δροσερή και απαλή & γεμάτη αίσθηση. Τα χείλη αποκτούν μια μοναδική απόχρωση καθώς το χρώμα  αναδεικνύεται με βάση το PH των χειλιών σας προσφέροντας διακριτική  λάμψη. Φορέστε το μόνο του ή πάνω από κραγιόν.

 

 

 

 

Τα αρώματα

Το limited edition Cooling Body Spray

 

Ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μετά την παραλία. Εφαρμόστε σε όλα το σώμα για αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης με  το άρωμα του Bronze Goddess Eau Fraîche.

 

 

 

 

Cooling Body Gelée

 

Με  νέα υφή balm που μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο τζελ για άμεση αίσθηση δροσιάς χάρη στο Menthyl Lactate. Περιέχοντας Γλυκερίνη και Υαλουρονικό Οξύ, συμβάλλει στην άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ανάλαφρα αρωματισμένη με Bronze Goddess Eau Fraîche.

 

 

 

Σημειώστε ότι στην αγορά θα τα βρείτε τέλος Μαΐου και φυσικά  αν τα θέλετε πολύ σπεύστε γιατί όπως πάντα θα εξαντληθούν γρήγορα.

 

Πως σας φάνηκαν;

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Επιτέλους περίμενα πως και πως να βγει η σειρα,φαίνεται επειδή καλοκαίριασε νωρίς ,μου έδωσε την εντύπωση οτι άργησε να βγει.
    Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω αλλα σίγουρα άρωμα και salt spray ειναι πρώτα στην λίστα!!

  2. @SofiaT: Δεν έχεις και άδικο Σοφάκι. Και τον Χειμώνα “χασαμε” φέτος και και την Άνοιξη! Τέλος του μήνα θα τα βρεις στα καταστήματα.

  3. Ή που μου έχει λείψει το Καλοκαίρι, ή που τα φετινά προιόντα μου άρεσαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα με όνειρα και σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές!

  4. Μεγάλο, φετιχ αυτά τα προιόντα και εγώ με τη σειρά μου το Hair Spray έβαλα στο μάτι.

  5. Mου φάνηκαν το ένα ωραίοτερο από το άλλο!!! Θα τα ήθελα όλα βέβαια αλλά μάλλον θα αρκεστώ στο hair spray και στο cooling spray..

  6. Αυτα τα gel bronzer-highlighter που βγάζει τα τελευταία χρόνια η “θεία” είναι απίστευτα προιόντα! κι έχουν και τον ατελείωτο…. Εχω ξεχάσει από πότε έχω ένα…..

  7. @Stella: Δε βλέπω να τους κάνεις σεφτέ φέτος… χαχαχααχαχαχχα!!

  8. Συμφωνώ απόλυτα ότι τα προϊόντα bronze goddess είναι 100 τις εκατό καλοκαίρι!! Όλα υπέροχα το bronzer ,οι σκιές , το άρωμα μα ακόμη πιο τέλειο το spray για beach waves το καλύτερο φτιαγμένο μαλλί μετά την παραλία τι άλλο να ζητήσεις!!!

  9. Πώς να μας φάνηκαν Τζούλια μου;Κάτι παραπάνω από ωραία!Το gelee θέλω εγώ!

  10. Καλημερα Καθε χρονο αγοραζοντας το αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα Bronze Goddess Eau Fraîche καταλαβαινω οτι μπηκε το καλο καιρι. Απο τα αλλα προιοντα ξεχωρισα την limited edition παλέτα Summer Look ειναι οντως πολυ πολυ Summer Look Καλη εβδομαδα σε ολες

  11. Καλή εβδομάδα bbgirls! Φανταστικά, κι αγαπημένα προϊόντα της ESTEE LAUDER, ειδικά το άρωμα Bronze Godess , μόνιμη καλοκαιρινή μου συνήθεια!
    Από τη νέα limited edition μου αρέσει πολύ το κοραλλι κραγιόν, αλλά -κυριως- και το μεταξένιο τζελ με το αγαπημένο μου άρωμα & υαλουρονικο, που θα ενυδάτωνει την επιδερμίδα μου!
    χχ

  12. @Rania: Να σου πω και εγώ την αλήθεια Ράνια μου, το “Bronze Goddess” είναι ίσως το μόνο άρωμα και η μόνη κρέμα σώματος που τελειώνω μέσα σε 2 μήνες! Και το λέω αυτό, γιατί λόγω δουλειάς, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να δοκιμάζω και άλλα. (πχ επίσης πάρα πολύ μου αρέσει το καλοκαιρινό άρωμα για ψέκασμα στην παραλία Nuxe το Delicious Fragrant Water.)

  13. Eπίσης η σειρά περιλαμβάνει το shimmering oil spray for hair&body και το body salt scrub….δεν γνωρίζω αν αυτά θα έρθουν Ελλάδα αλλά δε μας νοιάζει 😆😉😊😍😍💜💜💜💜💦🌊💧 https://www.esteelauder.ca/landing/bronze-goddess

  14. Ναι Τζουλια οντως και η επιλογη που χρησιμοποιεις ειναι εξισου αγαπημενη το καλοκαιρι. Η μυρωδια ομως του “Bronze Goddess μου καθεται πιο πολυ στο σωμα μου

  15. kalispera bbgirls!!
    h alitheia einai oti me tis broxoules h anoiksh den mas ta eipe k toso kala alla myrise sigoyra kalokairi!!
    oso gia ta proionta den ksero pio na protodialekso, sigoura to limited edition Cooling Body Spray.filakia

  16. Εκπληκτική η ιδέα του Blooming Lip Balm. Αν μη τι άλλο η τεχνογνωσία βοηθάει την τέχνη…

  17. Λατρεμένη σειρά μόλις καλοκαίριασε τα έβγαλα σε κυκλοφορία, πολύ ενδιαφέρον το Summer Waves Salt Spray που διάβασα !!!!!

  18. Ελπίζω να προλάβω την παλέτα.Έρωτας με την πρώτη ματιά 😉
    Μουτςς

  19. Υπέροχα όλα, αλλά η παλέττα μου άρεσε λίιιιιγο περισσότερο, πολύ όμορφα χρώματα! Αγαπώ Estée, τα τελευταία δύο χρόνια την έχω χρυσώσει
    Υ.Γ. Καλοκαίριασε, ε; Ας αρχίσω να ψάχνω καταφύγιο!

  20. @Sheena: Γιατί εσύ κατάλαβες Χειμώνα; Εγώ πάντως όχι. Πάρε με απ’ το χέρι να ψάξουμε μαζί για καταφύγιο.

  21. @Julia: Ούτε χειμώνα ούτε άνοιξη καταλάβαμε φέτος! Δεκέμβρη μήνα με τα ψεύτικα μπουφανάκια κυκλοφορούσαμε πάνω και από μέσα Απρίλη με τα κοντομάνικα και τα σανδάλια. Θα σε πάρω να φύγουμε! Πες μου πού θέλεις μόνο: Νορβηγία; Ισλανδία; Ή Αυστραλία; (το τελευταίο σενάριο το έχω σκεφτεί καλά, να γίνω σαν την Περσεφόνη ένα πράγμα, θα αλλάζω ήπειρο κάθε έξι μήνες)!

  22. @Sheena: Μη σου πω ότι μετά από αυτό που ζήσαμε εμείς τα Winter bb girls, σα να μου άνοιξε η όρεξη για Greenland. ( θα μας δείρουν, κρύβε λόγια – από τη μια Bronze Goddess και από την άλλη 🇬🇱 Greenland)

    Όλα καλά bb girls!! Εγώ και η Sheena περιμένουμε με χαρά το Κσλοκαιρι!!!!⛱⛱⛱⛱⛱

  23. @Julia: Αχαχαχαχα! Σκέφτηκα και τη Γροιλανδία, αλλά είπα too much, ας προτείνω κάτι πιο χαλαρό! Πώς με καταλαβαίνεις! Συγγνώμη, bb girls, αλλά κάποιες εξ ημών δε συμπαθούμε και πολύ το καλοκαιράκι (έχω τόσα επιχειρήματα, από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;) και είμαστε παιδιά του χειμώνα (από τις πρώτες βροχές του Σεπτέμβρη ψάχνουμε στολίδια για το δέντρο). Τέσπα, κάνω στην άκρη, Estée είναι αυτή, I will go with the flow!

  24. @Sheena: Αν και δεν θέλω να το συνεχίσω θα πω ένα πράγμα: τραγούδια, βιβλία, χρονογραφήματα, κου λου που, κου λου που, κου λου που, τόσα πολλά, που, έχουν γραφεί με τίτλο:

    « Summer time blues”

    Ξέρεις κανένα που να λέει

    «Winter time blues?”

    I rest my case.

    ( είμαστε πολλές εμείς του Χειμώνα και είμαστε παντού!!!)

    Αλλά ok, για άλλους λόγους, άντε το αγαπάμε και το Καλοκαιράκι.

    ( αγαπημένη μου Sheena, με τα λύπης μου σου λέω, σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει – (χαχαχα) – ότι ζούμε σε «λάθος» χώρα)

  25. @Julia: I’ll rest my case as well! (Το ξέρω και το έχω αποδεχτεί εδώ και χρόνια, τη λύση ψάχνω, χαχαχα)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.