Greek Island Beauty: Τέλεια επιδερμίδα με τη δύναμη της Ελληνικής φύσης!

 

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι ακόμα πιο όμορφες με τη σειρά των Stella’s Recipy Greek Island Beauty  και «θωρακίστε» την επιδερμίδα σας από τις εξωτερικές επιθέσεις με Μαστίχα, Δίκταμο και Βασιλικό.

 

 

Το καλοκαίρι πάντα ομορφαίνουμε! Διακοπές, ήλιος, θάλασσα, μαύρισμα, ξεγνοιασιά, έρωτας, κέφι, διασκέδαση! Έρχεται όμως το φθινόπωρο και αν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα προϊόντα, τότε τα σημάδια της ανεμελιάς αποτυπώνονται στο δέρμα μας.  Πριν χρειαστούμε επανόρθωση, ας φροντίσουμε για την καλύτερη φυσική περιποίηση με τη σειρά Greek Island Beauty.

 

Η καλοκαιρινή σειρά που αγαπήθηκε πολύ από γυναίκες κάθε ηλικίας και  απογειώνει τις ιδιότητες της μαστίχας, του  δίκταμου και του βασιλικού. Τρεις 24ωρες κρέμες προσώπου,  κάθε μία προορισμένη για διαφορετική ηλικία και ανάγκες.

 

Η  ύφη και η συνταγή τους είναι βασισμένη στις καλοκαιρινές ανάγκες του δέρματος,  αλλά και στην επιστροφή από τις διακοπές, όταν το δέρμα χρειάζεται πιο εντατική περιποίηση. Περιέχουν φυτικά και αιθέρια έλαια που αντιμετωπίζουν όχι μόνο την ανάγκη ενυδάτωσης και την αντιγήρανση, αλλά στοχεύουν στην ανάπλαση και την επανόρθωση από την πολύωρη έκθεση στην ακτινοβολία και τις συνθήκες του καυτού ελληνικού καλοκαιριού.

 

 

 

 

O δίκταμος  και η μαστίχα είναι δυο θαυμάσια αιθέρια έλαια ιδανικά για αντιγήρανση,  ανάπλαση, σύσφιξη, επανόρθωση και ταυτόχρονα για θέματα δερματικά, λιπαρότητας, ακμής, εξισορρόπησης. Έχουν αξιοσημείωτη αντιρυτιδική δράση και συμβάλλουν στην ανάπλαση των κυττάρων, ειδικά μετά την έκθεση στον ήλιο.  Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.  Δίνουν λάμψη και φωτεινότητα, καθαρίζουν και λευκαίνουν το δέρμα, προστατεύοντας από τις πανάδες και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την ηλιοθεραπεία. Κάνουν επίσης θαύματα στην περιοχή των ματιών και στους μαύρους κύκλους. Ο βασιλικός είναι ένα εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό για το δέρμα, με αγχολυτικές ιδιότητες. Καταπολεμάει την πνευματική κόπωση την κατάθλιψη και την ατονία. Τονώνει την επιδερμίδα και την κυκλοφορία του αίματος και είναι άριστο αντιρυτιδικό.  Ιδανικό για τα θαμπά δέρματα που χρειάζονται λάμψη και αναζωογόνηση.

 

 

 

 

ΟΙ 24ΩΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ GREEK ISLAND BEAUTY

 

Face & Eye Cream

Απευθύνεται στα δέρματα που χρειάζονται επιπλέον σύσφιξη και αντιγήρανση.  Εκτός των εξειδικευμένων για το καλοκαίρι αναπλαστικών και επανορθωτικών συστατικών περιέχει και έλαιο ροδιού. Θαυμάσιο αντιγηραντικό κι αντιοξειδωτικό, ένα δυναμικό συσφικτικό που μειώνει την απώλεια του κολλαγόνου.  Το έλαιο ροδιού είναι ένα πλούσιο και πολύτιμο έλαιο με στοιχεία σπάνια να βρεθούν σε άλλα φυτικά έλαια.  Έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση,  προλαμβάνει τις ρυτίδες, δίνει βαθιά ενυδάτωση, αναγεννά και  επουλώνει το δέρμα,  διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων.  Καταπραΰνει το δέρμα από την φθορά των εξωτερικών και κλιματικών παραγόντων και δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στο εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα και την περιοχή των ματιών.   Μειώνει επίσης τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης.

 

Youth Face & Eye Cream

 

H κρέμα για όλα τα νεανικά δέρματα, αλλά και για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, ειδικά εάν υπάρχει θέμα έντονης λιπαρότητας ή ακμής σε ενήλικες.  Κάνει για όλες τις επιδερμίδες που δεν έχουν σημαντική φθορά από τον χρόνο, μεικτές, κανονικές, ευαίσθητες.  Βασισμένη στο σταφυλοκουκουτσέλαιο, αγνή μορφή της ρεσβερατρόλης της εκπληκτικής ουσίας με την αντιοξειδωτική δράση, που αποκαθιστά τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.  Το σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι επίσης πολύ πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ (Linoleic Acid), το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α, Β1,Β2,Β6 και Ε που περιέχει.

 

Mature Face & Eye Cream

 

Είναι η κρέμα που λατρεύουν τα «χρυσά κορίτσια».  Περιέχει το αναντικατάστατο για την γυναικεία ομορφιά, φυσιολογία και οργανισμό το αβοκάντο.  Ένα δώρο της φύσης στις γυναίκες,  ότι καλύτερο υπάρχει για τις ηλικίες άνω των 45 και για τις καλοκαιρινές κρέμες.  Περιέχει στερολίνες που βοηθούν να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, οι ουλές, οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες που δημιουργούνται με το χρόνο.  Φιλτράρει προστατεύει και επανορθώνει από την ηλιακή ακτινοβολία, με φυσικό δείκτη προστασίας SpF4, ενώ είναι απίστευτα ευεργετικό για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες που δημιουργούνται. Χαρίζει ελαστικότητα και σύσφιξη.

 

 

 

ΤΟ SERUM GREEK ISLAND BEAUTY

 

Face and Eye Night Serum

 

Το απαραίτητο serum που τελειοποιεί και απογειώνει τη φροντίδα της επιδερμίδας για το βράδυ, σε συνέργεια με την κατάλληλη για σας κρέμα Greek Island Beauty.  Ένας συνδυασμός από αναπλαστικά, επανορθωτικά κι αντιγηραντικά φυτικά κι αιθέρια έλαια, ενισχύουν τη δράση της κρέμας για όλη τη νύχτα και δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο για την ομορφιά σας το καλοκαίρι.

 

Η σειρά όμως Greek Island Βeauty δεν σταματά εδώ. Μείνετε συντονισμένες για να μάθετε τα new entries της απόλυτης καλοκαιρινής φροντίδας ομορφιάς!

 

ΣΗΜ. Η σειρά Greek Island Beauty δεν είναι αντηλιακή. Μην αμελείτε ποτέ το αντηλιακό σας χειμώνα – καλοκαίρι.

 

Stella

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Υπέροχα, λαχταριστά και τόσο μα τόσο καλοκαιρινά. Σα να μυρίζεις την Ελληνική φύση σε ένα βαζάκι. Για δεσποινίς ετών 38 τι θα πρότεινες;

  2. @Eleytheria Σ΄ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Μπορείς να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο που θα βρεις στο site των Stella’s Recipy, ώστε να έχω πληρη εικόνα για τις ανάγκες σου. Μόνο η ηλικία δεν λέει όλη την αλήθεια. Φιλιά πολλά!

  3. Τέλεια προϊόντα!!! Υπέροχες συμβουλές!!! Super οι συσκευασίες!!! Μπράβο @Stella!!!
    xx

  4. Και όπως έλεγε και η Marianna τις προάλλες, “αυτή η ακαταμάχητη μυρωδιά της μαστίχας”… Λατρεύω Greek Island Beauty.

  5. @Julia Νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο δροσιστικό από μαστίχα και βασιλικό το καλοκαίρι! Ετσι το σκέφτηκα κι εγω…

  6. Τόσα υπέροχα φυσικά συστατικά μέσα στις κρέμες σίγουρα θα είναι θαυματουργα για το δέρμα μας!’ Η μυρωδιά θα σε κάνει σίγουρα να θέλεις να τα γευτεις!

  7. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!! Η μαστίχα προβλέπω να γίνεται τεράστια επιτυχία!!! Και ο συνδυασμός με βασιλικό φανταστικός και άκρως αρωματικός!!!

  8. Έπεται και συνέχεια?Μπράβο Στελλίτσα μου!
    Μουτςς

  9. Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Είναι πολύ μελετημένη σειρά και πολύ αγαπητή! Η ελληνική φύση κάνει θαύματα!

  10. @Στελλα μου εξαιρετικά τα συστατικά που χρησιμοποιείς στις κρεμες σου!! Εννοηται οτι θα έβαζες τα καλητερα!Αυτο που μου αρέσει περισσότερο ειναι οτι ολες οι κρεμες ειναι 2 σε 1 για προσωπο και μάτια!!
    Θελω στο μέλλον πολυ να χρησιμοποιήσω την σειρα για τα «χρυσά κορίτσια» !!!
    Οι στερολινες που αναφερεις τι ειναι?Εγω γνωρίζω τις φυτόστερόλες που υπάρχουν π.χ στο σουσαμέλαιο και την σόγια και κάνουν για την χοληστερίνη .Ειναι κάτι ανάλογο?

  11. @SofiaT Στερόλες (και φυτοστερόλες επίσης) και στερολίνες είναι παρεμφερείς ουσίες που επιδρούν με διάφορες ιδιότητες, τόσο διατροφικά (όπως είπες π.χ στη χοληστερίνη) όσο και κοσμετολογικά (γ΄αυτό και το σουσαμέλαιο είναι και για την επιδερμίδα ένα κορυφαιο λαδι). Οι στερολίνες υπάρχουν και σε κωνοφόρα δεντρα, αλλά ειδικά στο έλαιο αβοκάντο μπορούμε να τις προσδιορίσουμε ως ουσίες που έχουν εξαιρετική δραση για μια πιο απαλή και μαλακή επιδερμίδα και μειώνουν και απαλύνουν επίσης την εμφάνιση των κηλίδων γήρατος και τις δυσχρωμίες, όπως και τις αντίστοιχες κηλίδες και δυσρωμίες από τον ήλιο, αλλά και τις προλαμβάνουν.

  12. @Στελλα μου σε ευχαριστω για την ενημερωση!!!!😘😘😘

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.