Cannes 2018: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

 

 

Και αφού ακόμα καλά-  καλά δεν έχουν πάρει ανάσα, μετά το πρόσφατο Met Gala , οι αγαπημένες μας celebrities πακετάρισαν και πέταξαν για Νότια Γαλλία στο ετήσιο Φεστιβαλ των Καννών που έχει λίγη από την αύρα του ultra glamorous “Old Hollywood”

 

 

Στο κόκκινο χαλί, στις πρεμιέρες των νέων κινηματογραφικών ταινιών, στα πολλά και μεγαλόπρεπα πάρτι – όπως το καθιερωμένο του οίκου κοσμημάτων Chopard-  οι celebrities, τα μοντέλα και οι ηθοποιοί δεν μας απογοήτευσαν με τις επιλογές τους. Μαύρο, κόκκινο και λευκό ήταν οι χρωματικές επιλογές που κυριάρχησαν με την Cate Blanchett να κάνει τη διαφορά φορώντας patterned φόρεμα δια χειρός Mary Katrantzou.

 

Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές:

 

 

Cate Blanchett με Mary Katrantzou

 

 

 

Penelope Cruz με Chanel

 

 

 

Irina Shayk  με Versace

 

 

Lupita Nyong’o  με Dior

 

 

 

Amber Heard με Valentino

 

 

Chloe Sevigny με  Chanel

 

 

 

Stella Maxwell με Roberto Cavalli

 

 

 

Julianne Moore με  Givenchy

 

 

 

Kendall Jenner με Schiaparelli Haute Couture

 

 

 

Joan Smalls με Roberto Cavalli

 

 

 

Marion Cotillard με Chanel

 

 

 

Laetitia Casta με Saint Laurent

 

 

Penelope Cruz  με Chanel

 

 

 

Ελένη Μενεγάκη με MI RO

 

 

Deepika Padukone με Ashi Studio Couture Collection

 

 

Bella Hadid με Elie Saab

 

 

8 Σχόλια
  1. Κάποιες από την υπερπροσπάθεια να εντυπωσιάσουν πέτυχαν αλλά με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.Η Μενεγάκη μπράβο της,αρκετά εντυπωσιακή.
    Μουτςς

  2. Η θεά Ελένη απλά υπέροχη, οι υπόλοιπες μου άρεσαν πολύ σχεδόν όλες εκτός από την Chloe Sevigny που ήταν σαν βαριά κουρτίνα το φόρεμα και της αγαπημένης μου κατά ταλλα Kate Blanchet που πάρα ήταν λουλουδενιο..

  3. Ψηφίζω Marion Cotillard με Chanel, αλλά θα το προτιμούσα πιο μακρύ και όχι να τελειώνει στον αστράγαλο. Ωραίο και το Chanel της Cruz, θα ταίριαζε στο Met Gala περισσότερο ωστόσο. Η δε Deepika Padukone (δεν την ξέρω την κοπελίτσα) είναι σαν να το έσκασε από καρναβαλίστικο άρμα του Ρίο.

  4. Γεια σας Μου αρεσε η εμφανιση της Ελενης οπως και η Laetitia Casta με Saint Laurent…εξαιρετικη πολυ και η Stella Maxwell με Roberto Cavalli

  5. Ή εμφάνιση της Casta εντυπωσιακή, αλλά και ή Ελενη εξίσου εντυπωσιακή! Μπράβο και για τη δημιουργία MI RO! Τελεια!
    χχ

  6. Ωραίες εμφανίσεις σε γενικές γραμμές! Εμένα με ξετρελαναν η Joan Smalls!!!! Φυσικά και η δικιά μας αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη ήταν εξίσου εντυπωσιακή και κομψή με τις υπόλοιπες… Γέλασα αρκετά με την Deepika Padukone! ❤💛💚💜💙

  7. Κλασικά εντυπωσιακή η Julianne Moore με Givenchy. Με δίχασε η Amber Heard. Ενώ μου άρεσε πολύ από τη μέση και κάτω με ενοχλεί η εικόνα της από τη μέση και πάνω….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.