Greek Island Beauty: Μυρωδάτα και αποτελεσματικά για σώμα και μαλλιά!

 

 

 

Stella’s Recipy Greek Island Beauty: η ευωδιά του ελληνικού καλοκαιριού
από βότανα, μαστίχα και βασιλικό, σε μια ολοκληρωμένη φροντίδα ενυδάτωσης, προστασίας και επανόρθωσης για τα μαλλιά και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στο σώμα.

 

Νομίζετε πως φθάνει μόνο το αντηλιακό για ολοκληρωμένη φροντίδα σε σώμα και μαλλιά; Το αλάτι, ο ήλιος, η θάλασσα, η ζέστη δεν αστειεύονται. Χρειάζεται εξειδικευμένη και αδιάκοπη φροντίδα για να έχετε μαλλιά και σώμα χωρίς φθορές. Με τα δυο πολυπροιόντα, το SUMMER SEDUCTION ELIXIR Hair & Body Oil και το Body Butter Greek Island Beauty τα έχετε όλα και επιπλέον συνεχή και αποτελεσματική αντικυτταριδική δράση.  Όπως λέει και η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου που μας αποκάλυψε πρόσφατα στο beautyblog.gr & more τα μυστικά της ομορφιάς της: «είναι υπέροχα και μαστιχάτα! Δεν τα αποχωρίζομαι ούτε το χειμώνα. Δεν μπορώ χωρίς τη “μαστίχα” μου!»

 

 

 

 

SUMMER SEDUCTION ELIXIR Hair & Body Oil

Eνα απόλυτα φυσικό, πολύτιμο και ευωδιαστό έλαιο για τα μαλλιά και το σώμα. Μελετημένο ειδικά για την απαραίτητη επανόρθωση μετά τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας των διακοπών, αλλά και τη συνεχή έκθεση στον σκληρό ήλιο και τις συνθήκες της πόλης.  Φτιαγμένο για κείνες τις ρομαντικές και σέξυ νύχτες των ελληνικών νησιών κάτω απ΄τ’ αυγουστιάτικο φεγγάρι ή για όλες εκείνες τις νύχτες που θέλετε να νοιώσετε την αίσθηση των διακοπών.

Εκμεταλλευόμαστε τις ανεξάντλητες ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και δημιουργούμε ένα πολυδραστικό έλαιο μαλλιών και σώματος.

 

Στο σώμα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, ευεξία, εντατική φροντίδα και επανόρθωση μετά την ηλιοθεραπεία, αλλά και κάθε στιγμή του καλοκαιριού.  Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου για να μην στερείστε ούτε στιγμή την ειδική  φροντίδα του σώματος σας. Προσφέρει αντιγηραντική και συσφικτική δράση σε σώμα και στήθος. Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, ευωδιαστό, χωρίς σημεία ξηρότητας.  Όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

 

Στα μαλλιά, τα αναδομεί και τα θρέφει, σα να μην ταλαιπωρήθηκαν ούτε μια μέρα από την ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα. Τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα, τιθασευμένα κι  ευωδιάζουν ανεπανάληπτα. Χρησιμοποιείται: Στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας ως προστατευτικό έλαιο μαλλιών, ως μάσκα για επανόρθωση (εφαρμόζετε από τις ρίζες ως τις άκρες, αφήνετε για όσο περισσότερο μπορείτε και λούζεστε στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται ούτε μαλακτικό), ως λάδι μαλλιών μετά το λούσιμο (2-3 σταγόνες πριν το στέγνωμα, στις άκρες).

Μυρίζει αισθησιακά, θεσπέσια, αποπλανητικά, ερωτικά.  Άρωμα που σας βάζει σε mood διακοπών κι αναδεικνύει την ξέγνοιαστη, ανέμελη θηλυκή πλευρά σας. Εμπνευσμένο από την νυχτερινή αύρα των ελληνικών νησιών! Το φοράτε και δεν χρειάζεστε κανένα άλλο άρωμα, κανένα άλλο προϊόν.

Φτιαγμένο με τα πιο αγνά συστατικά, βιολογικά φυτικά και αιθέρια έλαια, βιταμίνες και ενεργά συστατικά. Χωρίς χημικά, συντηρητικά ή σιλικόνες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα ψυγείο παρότι παρατείνεται έτσι η διάρκεια του, αλλά καλύτερα να μείνει μακριά από υγρασία και υδρατμούς.

 

 

 

 

Body Butter Greek Island Beauty  και αντίο κυτταρίτιδα!

 

Με νέα βελτιωμένη, ανανεωμένη σύνθεση. Δραστικά αντικυτταριδικό, αντιγηραντικό, συσφικτικό και βαθιά ενυδατικό, αλλά κι ένα εξαιρετικό after sun με επιλεγμένα φυσικά βιολογικά συστατικά που χαρίζουν ευεξία κι αγνή φροντίδα.  Το Greek Island Beauty Body Butter, ολοκληρώνει την καλοκαιρινή σειρά των Stella’s Recipy.  Mοναδική επανόρθωση από την ηλιοθεραπεία με αλόη, καρύδα, αβοκάντο, μάνγκο, μαστίχα, βασιλικό, αλλά και πολλά άλλα πολύτιμα και δραστικά συστατικά, βγαλμένα απ΄την ελληνική χλωρίδα και την μοναδική μας φύση.

 

Δεν είναι απλά ένα ενυδατικό προϊόν, ούτε μόνο ένα after sun, δεν είναι καν ένα οποιοδήποτε προϊόν για την κυτταρίτιδα… Είναι ένα πολυχρηστικό Body Butter που φοριέται οποιαδήποτε στιγμή και δρα στα πολλαπλά θέματα, που όλες μας θέλουμε να αντιμετωπίσουμε βάσει της εποχής. Όλα όσα έχει ανάγκη το δέρμα μας, με μόνο μια κίνηση, με ένα μόνο προϊόν! Όπως λέει σχετικά και η Κατερίνα Δημητρόγλου «δεν παραλείπω ποτέ το αγαπημένο μου μαστιχάτο Βody Βutter, το GREEK ISLAND BEAUTY. Μυρίζει τέλεια, λιώνει πάνω στο δέρμα, ενυδατώνει και είναι και δροσερό! Ιδανικό για μετά τον ήλιο το καλοκαίρι!»

 

 

 

 

Συνδυασμός από είκοσι κορυφαία φυσικά συστατικά: βούτυρα και θρεπτικά λάδια, πολύτιμα αιθέρια έλαια και βιταμίνες. Το άρωμα των ελληνικών νησιών και το δέρμα που όλες λαχταράμε!

Με τη σειρά Greek Ιsland Βeauty με μαστίχα, δίκταμο & βασιλικό αφεθείτε άφοβα στο καλοκαίρι!

 

 

 

 

ΣΗΜ. Η σειρά Greek Island Beauty δεν είναι αντηλιακή. Μην αμελείτε ποτέ το αντηλιακό σας χειμώνα – καλοκαίρι.

 

 

2 Σχόλια
  1. Το γεγονός ότι ένα προϊόν είναι πολυχρηστικο και με τέτοια συστατικά και ποιότητα λογικά “μιλάει” κ από μόνο του!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.