Korres New Entries: Eau de Colognes Limited Edition

 

 

 

Δροσερές, ευκολοφόρετες, με απαλές και φίνες νότες και  κλεισμένες πάντα σε όμορφα μπουκάλια, έχω να πω ότι μου αρέσουν οι Eau de Colognes της Korres.

 

Επιπλέον είναι και ένα πάρα πολύ ευπρόσδεκτο δώρο. Βλέπετε ένα άρωμα είναι πολύ προσωπικό και δεν ξέρεις ποτέ αν θα είναι στα γούστα του παραλήπτη ή της παραλήπτριας, αλλά τα πιο  ελαφρά αποστάγματα των Eau de Colognes –που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως body mists- είναι σίγουρο ότι όλοι θα τα εκτιμήσουν και αυτό το έχω δει με τα μάτια μου, γιατί είναι πολλές οι φορές που επιλέγω μια Eau de Cologne για δώρο.

 

Φέτος στη γκάμα τους βρίσκουμε τρεις νέες limited edition προσθήκες για αναζωογόνηση και δροσιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στην εκρηκτική συνέργεια της φρεσκάδας της Αλόης με το δυναμισμό του τονωτικού εκχυλίσματος Πιπερόριζας.

 

Μαγικά αρώματα λουλουδιών μαζί με φίνες νότες εσπεριδοειδών και γλυκές, soft νότες ξύλου, για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, ενέργεια και τόνωση.

 

 

NEROLI IRIS

Το σχεδόν μελωμένο νέρολι αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά του NEROLI IRIS, σε αρμονία με τα απαλά, πουδρένια αρώματα από μπουκέτα ίριδας και σε αρμονική αντίθεση με το πορτοκάλι και τις ευωδιές των berries.

 

 

 

 

LEMON TUBEROSE

 

Tο λεπτεπίλεπτο άρωμα από φλούδες λεμονιού σε απροσδόκητη ένωση με τα εύθραυστα ολόλευκα κρίνα και την εξωτική, γλυκιά αύρα τους, που πολλαπλασιάζεται με το γιασεμί, δίνει μία εκπληκτική διάσταση στο καθημερινό comfort άρωμα.

 

 

 

 

CASHMERE ROSE

Εκλεπτυσμένες νότες cashmere συναντούν το διακριτικό άρωμα του τριαντάφυλλου, περνώντας μέσα από τη φρεσκάδα του πράσινου μήλου και του κίτρου.

 

 

 

 

Σημειώστε ότι αφρόλουτρα και body creams συνοδεύουν τις νέες κολόνιες σε απόλυτη αρωματική συμφωνία, για  απαλή επιδερμίδα και  έντονη αίσθηση ενέργειας και τόνωσης.

 

Ωραία new entries στη σειρά Yogurt,  και τα ενυδατικά και συσφικτικά  Body Butters “Γιαούρτι” και “Γιαούρτι Μούρο”,  σε όμορφη και πλούσια συσκευασία (ξερετε,  το κεσεδάκι που μας αρέσει..)

 

 

 

11 Σχόλια
  1. @Julia όντως αυτα τα κεσεδάκια μας ξετρελάνουν!!! Τώρα αν προσθέσεις οτι ειναι συσφιγκτικο&αντιρυτιδικο!
    Ακομα περισσότερο!

  2. Τα “κεσεδάκια” έτσι κι ετσι για να είμαι ειλικρινής, δεν ξετρελάθηκα. Θα ήθελα όμως πολύ να δοκιμάσω το Cologne Neroli Iris και πλησιάζει Κωνσταντίνου και Ελένης και έχω μια φίλη στο μυαλό μου για δωράκι.

  3. Πολύ όμορφες προτάσεις και οικονομικές!! Έχω ξαναπεί για την αδυναμία που έχω στα κεσεδακια, τα αγαπώ!

  4. Όμορφες μυρωδιές, με λεμόνι, τριαντάφυλλο… σίγουρα θα δοκιμασω!
    χχ

  5. Kaλσπερα Λατρευω την μυρωδια του γιαουρτιου στα προιοντα του Κορρε. Το κεσεδακι θα το εχω υποψιν μου

  6. Κορίτσια μου τα έχω δει κάνα μήνα τώρα να κυκλοφορούν κ περίμενα να καλοκαιριασει για τα καλά για να διαλέξω πιο θα έχω μαζί μου πάντα για διακοπές κ εξορμήσεις μ αρέσει να τα συνδιαζω όλα μαζί κ το αφρόλουτρο κ την κρέμα κ το mist! ! Neroli iris σίγουρα για αρχή! !

  7. Ωραίες ανάλαφρες,καλοκαιρινές μυρωδιές!

  8. Κάθε καλοκαίρι χρησιμοποιώ αφρόλουτρα korre γιατί με ταξιδεύουν! Καιρος να δοκιμάσω και τις νέες ενδιαφέρουσες αφίξεις σε αρώματα!!! Μάλλον είμαι πιο κοντά στο τριαντάφυλλο! ❤💙💛💚💜❤💙💛💚

  9. Το Lemon Tuberose είναι σαν να έχει φέρει στο σήμερα τις κλασικές λεμονάτες κολόνιες των παιδικών μου χρόνων. Νοσταλγία με σύγχρονη άποψη. Από όταν τη μύρισα, την έχω βάλει στο μάτι για το καλοκαίρι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.