Pop Up Store Dior στη Μύκονο.

 

 

 

 

Με μια συλλογή από την Maria Grazia Chiuri  σχεδιασμένη για κοσμοπολίτικο island hopping και αφιερωμένη στη Μύκονο,  θα κάνει την εμφάνισή του το pop up Store Dior στο Nammos από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

 

Ολόσωμες φόρμες και μπλούζες με ρίγες, μεταξωτά μαντήλια αλλά και παρεό με logo “J’adior Mykonos” καθώς και τέσσερις εκδοχές της τσάντας Dior Book Tote bag με το όνομα του νησιού, βραχιόλια, σανδάλια και ballerina pumps με λογότυπο Christian Dior Mykonos.

 

 

 

 

 

H Μύκονος έχει ιστορία με το συγκεκριμένο brand. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα υποκατάστημα στο νησί, αλλά ο Christian Dior είχε επισκεφτεί τη Μύκονο τη δεκαετία του 1950,  είχε αγαπήσει την τοπική λαϊκή τέχνη των χειροποίητων υφασμάτων και είχε βοηθήσει έτσι ώστε αυτά να γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο.

 

 

Μάλιστα στην κολεξιόν του πίσω στο 1953 η ελληνική επιρροή ήταν εμφανής στα σχέδιά  του με ονόματα όπως Rhodes, Corfu και Athens.

 

 

 

 

 

 

Στο pop up store θα υπάρχουν επίσης και κάποια κομμάτια από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου  όπως τα Dior Oblique zipped pouches αλλά και μια Dior Addict bag που θα μπορεί να διακοσμηθεί με 5 διαφορετικά λουράκια.

 

Μια εξαιρετική κίνηση από τον οίκο Christian Dior που για άλλη μια φορά θα διαφημίσει τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

11 Σχόλια
  1. @SofiaT: Η μπλε είναι υπέροχη τσάντα για το καλοκαίρι..

  2. Μπράβο και πάλι μπράβο! Και στον οίκο Dior και στις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις της Μυκόνου- που σίγουρα έβαλαν το χέρι τους..

  3. Μπράβο στον Dior που διαφημίζει τη χώρα μας!! Βέβαια νομίζω ότι η Μύκονος θα μπορούσε να αποτελεί ξεχωριστό κρατιδιο (μαζί με Σαντορίνη) αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

  4. Oλα οσα υπενθυμιζουν και αναφερονται στην Ελλαδα ειναι ευπροσδεκτα

  5. Dior ξεDior… διαφήμιση ή όχι, εμένα δε μ’ αρέσουν πολύ….

  6. Εξαιρετική διαφήμιση για το πανέμορφο νησί μας!!! Συγχαρητήρια σε όσους το σκέφτηκαν!!! 💙💙💙💙💙

  7. Οι αναφορές στο παρελθόν της Μυκόνου είναι εμφανείς στη σειρά. Εννοείται ότι κάθε τέτοια πρωτοβουλία αναβαθμίζει ποιοτικά τον τουρισμό μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.