GARUDA: Ετοιμαστείτε για κάτι νέο!

 

 

Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να βρεθώ σε ένα studio Garuda στα Βόρεια Προάστια. Αλήθεια, μήπως ξέρει κάποια από εσάς τι είναι το Garuda;

 

 

Είχα ακούσει και στο παρελθόν γι’ αυτόν τον πολύ πρωτοποριακό τρόπο εκγύμνασης που ενσωματώνει τις αρχές του Pilates το δυναμισμό του χορού και τις αναπνοές και ασκήσεις Yoga,   και ήθελα να έχω και εγώ η ίδια την εμπειρία.

 

Στην Ινδική μυθολογία το Garuda είναι μία ιερή θεότητα με τη μορφή πτηνού που μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες. Αυτό είναι ένα ταιριαστό όνομα για αυτό το νέο σύστημα εξάσκησης που είναι μοναδικό σε πρωτοτυπία, ελαστικότητα και ακρίβεια κίνησης.

 

 

 

 

 

 

To σύστημα Garuda εμπνεύστηκε και ανέπτυξε ο James D’ Silva, προσωπικός γυμναστής της Madonna, Gwyneth Paltrow, Trudie Styler και πολλών άλλων. Ενσωματώνοντας τις αρχές του Pilates, το δυναμισμό του χορού και τις αναπνοές και ασκήσεις Yoga, το Garuda εκφράζει το fitness του 21ου αιώνα. Ολιστικό, οργανικό, δυναμικό, το Garuda είναι η πρωτοποριακή προσέγγιση στην εκγύμναση.

 

 

Τα αποτελέσματα του Garuda είναι εντυπωσιακά. Αυξάνει τη δύναμη, ελαστικότητα, αντοχή, και φυσική κατάσταση. Προσφέρει καρδιοτονωτική εξάσκηση, ενώ συγχρόνως αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση στην άσκηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα δυνατότερο και λεπτότερο σώμα με βελτιωμένη στάση. Το Garuda είναι ιδανικό για όλους, ανεξάρτητου ηλικίας και ικανοτήτων. Προσφέρει ένα νέο και βελτιωμένο τρόπο κίνησης του σώματος μέσω των απεριόριστων ασκήσεών του.

 

 

 

 

 

Το σύνολο των ασκήσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο μηχάνημα Garuda είναι απεριόριστο, ενώ κατά την εκγύμναση μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα όλα τα μέλη του σώματος σε μια αεροβική εξάσκηση που βασίζεται στην αυτοσυγκέντρωση και στις αρχές της χαλάρωσης μέσα από την κίνηση. Το πρόγραμμα των ασκήσεων, το οποίο είναι ατομικό, σχεδιάζεται με τρόπο ώστε να είναι απαιτητικό, διασκεδαστικό και να δίνει μια αίσθηση ευεξίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο δυνατό και ευλύγιστο σώμα με βελτιωμένη στάση, που συνδυάζει την ηρεμία κίνησης και πνεύματος.

 

Στον όμορφο εξωτερικό χώρο του Garuda Studio με την αγαπημένη μου Μάρσια.

 

 

 

Η Αφροδίτη “Garuda Master” μου εξηγεί τις αρχές του Garuda πριν περάσω μέσα για να έχω και εγώ την ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που με βοήθησε να νιώσω ευεξία και ταυτόχρονα να χαλαρώσω κιόλας!

 

 

 

 

Περισσότερα για το Garuda και τον εμπνευστή του James D’Silva μπορείτε να βρείτε στο : www.garuda.gr

 

 

7 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον, δεν είχα ξανακούσει γιαυτό το είδος γυμναστικής..

  2. Πολύ όμορφη και με ωραίο μαλλί Τζούλια μου!

  3. Πάντως ,σας το λέω…αν με βάλουνε να ανέβω στο σκαμπουδάκι και να ισορροπήσω, θα γελάσει το σύμπαν με το αποτέλεσμα 💜💜💜💜🤣🤣😁😆☺☺🤩🤩😝😜🤤😛

  4. Πρώτη μου φορά το ακούω αλλά το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον.
    Μουτςς

  5. Όντως, πολύ ενδιαφέρον! Δεν το ήξερα..!
    χχ

  6. Κατι είχε πάρει το αυτάκι μου… ❤💙💜💚💚Εγώ είμαι ανοιχτή σε νέα συστήματα γυμναστικής γιατί βαριέμαι όλο τα ίδια και τα ίδια! Για να δούμε λοιπόν….❤💙💜💛💚💚

  7. Πως μου είχε ξεφύγει αυτό το post; Ενδιαφέρομαι πολύ για τρόπους εκγύμνασης και αν συνδυάζεις pilates με yoga νομίζω θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.