Jo Malone Queen of Pop!

 

 

 

Άλλη μια συνεργασία, άλλη μια limited edition αρωματική συλλογή, αυτή τη φορά από τη Jo Malone και τη Poppy Delevingne.

 

 

«H σειρά Queen of Pop περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα, όπως το Red Roses και το Velvet Rose & Oud – τα οποία, σαν αφρόλουτρα, είναι πλούσια σε υφή και απόλυτα κρεμώδη. Μια πολύχρωμη γιορτή για το μπάνιο και η τέλεια δικαιολογία να κακομάθεις τον εαυτό σου». δήλωσε η Poppy Delevingne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και πρόκειται για μια πράγματι πολύ pop,  πολύ χαρούμενη,  πολύ χαριτωμένη συλλογή. Με παιχνιδιάρικη διάθεση και πολύχρωμα αρώματα με πουά σχέδια με κεριά που έχουν ρίγες και με αφρόλουτρα που περιέχουν  φυσαλίδες που λαμπυρίζουν.

 

Και κάπως έτσι με Instagramable προιόντα και χαρούμενες  συσκευασίες,  η Jo Malone καλωσορίζει τις millennial’s!

 

 

 

 

 

Το αφρόλουτρο Bubble Bath διατίθεται σε τρία αρώματα  – Nectarine Blossom & Honey, Velvet Rose & Oud και Black Cedarwood & Juniper.

 

Το καθένα από αυτά τα ροζ μπουκάλια των 500ml έχουν   αρωματική  φόρμουλα  εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά, αφήνοντας το δέρμα καθαρό, απαλό και περιποιημένο.

 

Η σειρά Queen of Pop περιλαμβάνει επίσης τα Limited Edition αρώματα και κεριά για το σπίτι σε ειδικά διακοσμημένες συσκευασίες: Amber & Lavender, Peony & Blush Suede, και Red Roses Αρώματα 30ml και τα κεριά Blackberry & Bay, Grapefruit και Basil & Neroli.

 

 

 

 

 

 

 

Θα είναι διαθέσιμα online και φυσικά σε όλες τις Jo Malone μπουτίκ από τον Ιούνιο.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Ότι με ξέρετε πως τρελαίνομαι για jo malone το ξέρω αλλά πείτε μου δεν είναι φανταστικές οι συσκευασίες έχω άδικο τι πανέμορφα μπουκάλια Παναγία μου πάλι θα τα θέλω όλα κ θα είμαι εκτός προυπολογισμου! !!!

  2. Kaλημερα Ομορφες συσκευασιες πράγματι πολύ pop, πολύ χαρούμενη, πολύ χαριτωμένη συλλογή….ελπιζω και πιστευω οτι και οι ευωδιες τους θα ειναι εξισου θεσπεσιες

  3. Φανταστικά χρώματα και συσκευασίες, θα μπορούσα να τα έχω σαν διακοσμητικά γιατί θα λυπομουν να τα χρησιμοποιήσω!

  4. Βλέπω όλες τις διάσημες που έχουν από ένα άρωμα jo Malone ε εχω και εγω μεγαλη περιέργεια να τα δοκιμάσω αν και τα μπουκάλια δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο κάτι μου λέει ότι εκεί μέσα κρύβεται κάτι πολύ καλό!!!

  5. …και ροζ και ινσταγκραμικά και JO MALONE…Πόσα να αντέξω πια;;; (τα κεριά τα ερωτεύτηκα…και δε δουλεύει κι υπερωρίες ο Santa καλοκαιριάτκα) 😍😍😍👑👑👑💜💜

  6. Πόσο όμορφες συσκευασίες.Μου φτιάχνουν τη διάθεση 🙂
    Μουτςς

  7. Υπέροχες συσκευασίες, ακόμα πιο υπέροχες μυρωδιές!!!
    χχ

  8. Πραγματικα οτι καλυτερο για να μπει το καλοκαιρι!!! ❤❤💜💜💛💛💚💚💙💙 Υπεροχα χρωματα,παιχνιδιαρικες συσκευασιες οπως ακριβως μου αρεσουν!!! 💚💜💛Πραγματικά νομίζω πως φτιάχτηκαν για να μας ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη!!!!!❤💜 Ξετρελαθηκα σας λέω!!! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω… ❤❤💙💙💛💛💚💚💜💜

  9. Είναι εντυπωσιακό πόσο διαφορετικές είναι κάθε φορά η συσκευασίες της Jo Malone ενώ διατηρούν τις βασικές φόρμες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.