Eλένη Φουρέιρα: Στην Eurovision με Aveda!

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τον μεγάλο τελικό  ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, καλλιτεχνικός διευθυντής της Aveda Greece, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα με προϊόντα Aveda.

 

 

 

 

 

To χρώμα είναι εμπνευσμένο από το “fuego” που σημαίνει φωτιά και το αποτέλεσμα είναι ένα θερμό καστανό γεμάτο λάμψη χάρη στη φυσική βαφή της Aveda Full Spectrum.

 

 

 

 

Η περιποίηση έγινε με το σαμπουάν και conditioner ‘Smooth Infusion’ τα οποία λειαίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν απαλά και λαμπερά.

 

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε για τη διαδικασία του styling το θερμοπροστατευτικό ‘Damage Remedy Daily Hair Repair” που ενισχύει την προστασία κατά του φριζαρίσματος και αναδομεί τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το look με το προϊόν φινιρίσματος ‘Brilliant Emollient Finishing Gloss’ που λειαίνει τις άκρες στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη.

 

 

 

 

Έμπνευση για το τελικό look αποτέλεσαν για την Aveda,  οι γυναίκες super heroes από τα βιβλία των κόμικς, που συνήθως αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, πλούσια σε φυσικό όγκο και δυναμική όψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο και από μας στην Ελένη Φουρέιρα και την εξαιρετική της εμφάνιση στη φετινή Eurovision,  εκπροσωπώντας την αγαπημένη Κύπρο και κερδίζοντας επάξια την 2η θέση.

 

 

7 Σχόλια
  1. Αγαπημενα @bbgirls μου εγω λεω να σταθούμε λιγακι στον Χρήστο! Κούκλος!!! Μακαρι να ειχα και γω εναν τοσο ωραιο κομμωτή!!! 💙💛💚 Χαχαχα συγχαρητήρια στην φοβερή Φουρειρα! Της άξιζε να βγει πρώτη αλλά και η δεύτερη θέση είναι εξίσου φοβερή! Μου άρεσε το θερμό καστανό στα μαλλιά της που όντως θύμιζε φωτιά!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  2. Kαλημερα Συμφωνω και εγω καταπληκτικη εμφανιση και πολυ ωραιο χρωμα μαλλιων

  3. Πολύ ωραίο χρώμα και χτένισμα!Πολύωραία μαλλιά γενικά.Παλιά που τα είχε πολύ σγουρά νομίζω είχε και extensions.Aυτά πρέπει να είναι δικά της.

  4. Μου άρεσε που είχε τα μαλλιά της έτσι απλά.Σαν συνολική εικόνα ταίριαζαν άψογα με την τέλεια αστραφτερή φόρμα της.
    Μουτςς

  5. Καταπληκτικο μαλλί !!! Χρωμα,σταιλινγκ,κίνηση!!!

  6. Τα μαλλιά της ακολουθούσαν κάθε της κίνηση, συμμετείχαν στο χορευτικό. Πολύ καλή δουλειά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.