Lancôme Hypnôse, Mascara: Αγαπημένη και all time classic.

 

 

Όσα προϊόντα και αν υπάρχουν εκεί έξω, πάντα υπάρχουν κάποια τα οποία εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια και στα οποία επιστρέφεις ξανά και ξανά.

 

Ένα από αυτά, είναι φυσικά η αγαπημένη mascara Hypnôse, της Lancôme και εσείς οι τρεις που χθες στο μικρό μας απροειδοποίητο τεστάκι τη βρήκατε πρώτες,  σύντομα θα την κρατήσετε στα χέρια σας.

 

Aς πάμε τώρα στα clues που σας έδωσα. Ξεκινάμε από το μεγάλο «τζάκι»  και όπως και να το κάνουμε η Lancôme είναι από τα πολύ μεγάλα τζάκια της ομορφιάς. Αριστοκρατικό και φίνο brand.

 

Έγραψα ότι έχει πολλές «αδερφές» και έχει πράγματι,  γιατί εκτός από την Hypnôse υπάρχουν ακόμα  η Hypnôse Drama, η Hypnôse Waterproof, η Hypnôse Drama Waterproof, η Hypnôse Doll Eyes.

 

Φυσικά στη μάρκα θα βρείτε ακόμα την αγαπημένη μου Definicils, Definicils Waterproof,  και Definicils Precious Cells, την Grandiose και την Grandiose Extreme, την Monsieur Big,  ενώ δεν πιστεύω εσείς οι beauty addicts να έχετε ξεχάσει την  Oscillation τη μάσκαρα που δονείται –την βάζεις πάνω στις βλεφαρίδες και κάνει τη δουλίτσα μόνη της.

 

Το μεγαλύτερο clue όμως για να τη βρείτε,  ήταν η λέξη “mesmerizing” συνώνυμο της λέξης “hypnotize”. Hypnotize, Hypnôse.

 

Είμαι πολύ περήφανη και πάλι για τα bb girls,  γιατί οι περισσότερες από εσάς Lancôme γράψατε,  ακόμα και αν η mascara ήταν άλλη.  Kαι πολλές επίσης  βρήκατε ότι είναι η Hypnôse αλλά το τεστάκι ήταν για τις πρώτες 3 που θα παρέδιδαν κόλα.

 

Αριστούχες και η Όλγα Ριστάνη – μπράβο που σκέφτηκες out of the box και πήγε το μυαλό σου στον Karl, η Stella ένα βήμα μπροστά έφερε τη Lash Sensational Curvitude Waterproof Mascara της Maybelline, η MariaA αγάπησε Marc Jacobs, ο Stavros Komninos – Θεός είπε Hypnôse  Drama και θα την έκανε δώρο στη γυναίκα του – και φυσικά γρήγορα περαστικά στη Nektaria μας (αναρωτιέμαι εσύ ειδικά πως αντέχεις χωρίς mascara…)

 

 

Οι πιο γρήγορες όμως και οι οποίες τελικά κέρδισαν, ήταν οι:

 

 

AFRODITE (έκανε ένα μικρό λαθάκι στο spelling,  αλλά απάντησε τόσο γρήγορα που είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε ότι πρέπει να την κερδίσει)

 

Mary Kon (σα να τη βλέπω, δε σχολίασε τίποτα άλλο- μόνο το όνομα έγραψε για να προλάβει και πράγματι πρόλαβε και κέρδισε)

 

Δέσποινα Βενέτη (είσαι Ελλάδα ή θα σου τη στείλουμε την Hypnôse στο Παρισάκι; Αν μου κάνεις τα εισητήρια θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα έρθω εγώ να στη φέρω…)

 

 

Σε σας τις τρεις έχουμε ήδη στείλει email για τον τρόπο παραλαβής της αγαπημένης Hypnôse.

 

Θυμηθείτε τώρα γιατί η Hypnôse  εξακολουθεί μετά από τόσα χρόνια να είναι best seller και φυσικά αν τη συνδυάσετε με το Cils Booster,  τότε μιλάμε για out of this world,  βλεφαρίδες.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι από το 2004 που έκανε το ντεμπούτο της η Hypnôse, αγαπήθηκε πολύ από εκατομμύρια γυναίκες και για πολλές από αυτές έγινε η must have mascara του νεσεσέρ.

 

Η σύνθεσή της, που παραμένει ίδια εδώ και 14 χρόνια, είναι  εμπνευσμένη από τα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών και  είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο που εμπεριέχει προβιταμίνη B5, έλαιο jojoba, κερί carnauba wax και κόμμι ακακίας, για να προστατεύσει και να ενδυναμώσει τις βλεφαρίδες βοηθώντας στην αύξηση του όγκου τους.

 

Το έλαιο jojoba, εύπλαστο από τη φύση του, κάνει τη σύνθεση να γλιστρά ανάλαφρα στις βλεφαρίδες γι’ αυτό και απλώνεται πανεύκολα αλλά δεν βαραίνει καθόλου τις βλεφαρίδες.  Το κερί carnauba wax διατηρεί την καμπυλότητά τους, ενώ το κόμμι ακακίας προσφέρει ελαστικότητα και απαλότητα.

 

 

 

 

 

Kαι φτάνουμε στο πατενταρισμένο βουρτσάκι το οποίο είναι το ίδιο σημαντικό με τη φόρμουλα της mascara,  αν θέλουμε ένα πραγματικά άψογο αποτέλεσμα. Το βουρτσάκι  αποτελείται από πάνω από 1.000 ίνες, εξασφαλίζοντας  μήκος και πυκνότητα –σε κάθε βλεφαρίδα– από τη ρίζα ως τις άκρες.

 

Τώρα πλέον,  θα την βρείτε και σε νέα συσκευασία με λεπτό σχεδιασμό και μια χρυσή πινελιά και σε αποχρώσεις μαύρη, καφέ και μπλε.

 

Το τέλειο ζευγάρι για μήκος αλλά  και αποτέλεσμα μακράς διάρκειας δεν είναι άλλο από το Cils Booster μαζί με την Hypnôse,. Η σύνθεση του Cils Booster, είναι  εμπλουτισμένη με προβιταμίνη Β5 και παράγωγα βιταμίνης Ε, και επιμηκύνει τις βλεφαρίδες, ενισχύει τον όγκο τους, και τονίζει την καμπυλότητά τους, ενώ παράλληλα παρατείνει τη διάρκεια της μάσκαρα. Και αυτό σε νέα υπέρκομψη συσκευασία.

 

 

 

 

 

Κατά τα άλλα, είμαστε σε εποχή εξετάσεων οπότε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα tests και μετά θα σας αφήσω να πάτε διακοπές.

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Συμφωνώ ότι είναι από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες mascara. Μπορεί να μην βρήκα την απάντηση, αλλά καταδιασκέδασα χθες!!

  2. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου Εκεί!!! Κορίτσια μου να την χαρείτε!!! Φαίνεται φοβερή μάσκαρα!!!❤💙💜💚💛 Εμείς τα πιστα bbgirls που δεν αφήνουμε κανένα ποστ ασχολίαστο περιμένουμε σιγουρα δωράκι για το καλοκαιρι που έρχεται!!!! ❤💙💜💚💛 @JULIA μου μην μας αφήσεις με το παράπονο… Χιχιχι (με αγάπη πάντα!)

  3. Καλημέρα!!!! Χαίρομαι που βρήκα το μεγάλο τζάκι!!! Χαχαχαχχα
    Ειναι απο τις πολυαγαπημένες μου!!! @Τζουλια για να μάθεις εχω κρατήσει το βούρτσακι της (για εμένα μετράει παρααα πολυυυυ)και το χρησιμοποιώ ως πασπαρτού σε άλλες συσκευασίες οταν ταιριάζει!!!

  4. @SofiaT: Αυτό θα πει bb girl!! Πολύ έξυπνο αυτό με το βουρτσάκι, όπως έγραψα το σωστό βουρτσάκι είναι το ήμισυ (μη πω και παραπανω) της καλης mascara.
    Ακου και ένα ακόμα tip: όταν πλέον δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είναι ό,τι καλύτερο για να καθαρίζεις το πληκτρολόγιο του υπολογιστή ακόμα και μέσα στις μικρές ρωγμές. Γιατί είμαστε και beauty addicts αλλά είμαστε και νοικοκυρές!! χαχαχαχαχαχαχ

  5. Ευχαριστω πολυυυ χαχα συνηθως γραφω κατεβατα αλλα λεω κατσε να γραψω γρηγορα για να προλαβω και να που προλαβα. Ειναι η αγαπημενη μου μασκαρα αλλα τωρα που ειμαι ανεργη δεν μπορουσα να την παρω . Μου φτιαξες τη μερα που μου εστειλες email οτι κερδισα.

  6. @JULIA ευχαριστώ πολύ!
    Μόλις ήρθα στην Ελλάδα (για τα ετήσια ιατρικά checkup που χρειάζομαι, μπρρρρρ…), οπότε θα παραλάβω με χαρά το υπέροχο δωράκι μέχρι να φύγω 😊
    Εννοείται ότι την επόμενη φορά που θα είσαι στο Παρίσι ευχαρίστως να γνωριστούμε από κοντά!
    Καλημέρα σε όλους!

  7. @ΜΑΡΙΑ Κ: Eτσι είναι το σωστο στα διαγωνίσματα. Λίγα λόγια, σταράτα και σωστά και νάτο το δωράκι!!!! χαχαχαχ! Χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου! Φιλιά και εις ανώτερα!!

  8. @ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΝΕΤΗ: Ετοιμάζω βαλίτσες και …we will meet in Paris!

  9. @Julia έγραψες χαχαχαχαχαχ Γιατι η καλη νοικοκυρά ειναι bbgirl και κυρα!!!!

  10. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Πρώτη φορά κερδίζω και χάρηκα πολύ. Ακόμα δε περισσότερο που πρόκειται για την πάντα αγαπημένη mascara Lancome!! Ο δαίμονας του πληκτρολογίου και το τυφλό σύστημα με “κατέστρεψαν”!!! Το είδα και εγώ εκ των υστέρων και γέλαγα μαζί μου!! Ευχαριστώ και πάλι!

  11. Αγαπάμε LANCOME και το ξέρεις @Julia..! Είναι mascara έμβλημα…Όσο για μια βολτίτσα στον παριζιάνικο ουρανό…το βρίσκω εξαιρετική ιδέα, αν και όλες εμείς εδώ..ζηλεύουμε λιιιγο! <3
    xx

  12. Καλημερα Οντως ί είμαστε και beauty addicts αλλά είμαστε και νοικοκυρές. Οι μασκαρα LANCOME πρεπει και σιγουρα τα κανει ολα οσα λες Ειχα πιο παλια μια και το βουρτσακι της ηταν το κατι αλλο Κριμα που το πεταξα . Τωρα που εμαθα το τιπ θα κρατησω απο αυτη που χρησιμοποιω/

  13. Οσο για την παραδοση δωρου σε οποιοδηποτε κοριτσι μενει εξωτερικο προσφερομαι εγω να κανω τον κουριερ. Το θελω ενα ταξιδακι στο εξωτερικο

  14. Και κατι ακομα Βιαζομαι σημερα να γραψω και πατω το εντερ. Κατοπιν σκεφτομαι κατι ακομα και ξαναγραφω. Αυτο ομως ειναι το τελευταιο…πιστευω…..Θελω να πω για τα διαγωνισματα που θα βαλεις. Τα περιμενω και μου αρεσουν γιατι η περιγραφη τους ειναι σαν το κηνυγι του θησαυρου

  15. @RANIA: Φυσικά ετοιμάζω και άλλα διαγωνισματάκια, αλλά περιμένω αυτή τη φορά να μου δώσεις την κόλλα σου!! Οχι όπως χθες! Φιλιά!

  16. Θα το κανω Τζουλια μονο και μονο για να δω τις γνωσεις μου και αν προσεχα στο μαθημα. Καλο απογευμα

  17. Λα-τρε-μέ-νη! Την έχω ήδη αγοράσει για δεύτερη φορά και την κρατάω για πιο “σπέσιαλ” εξόδους. Εν τω μεταξύ, διάβασα το post χτες, είδα μπόλικα σχόλια, αλλά δεν μπήκα καν στη διαδικασία να σκεφτώ απάντηση, αυτές οι Δευτέρες πόσο κουραστικές είναι!

  18. Θ α κλάψω,δεν πήρα είδηση το τεστάκι!Μπράβο στις τυχερές!

  19. Περασε από το μυαλό μου χτες για να πω την αλήθεια αλλά δεν εμπιστευτηκα το ένστικτο μου, μπράβο στα κορίτσια που τη βρήκαν..Η Lancome έχει φοβερές mascara είναι η αλήθεια!

  20. Hypnose ή αλλιώς το βουρτσάκι με τις 306 τρίχες.Μια εμμονή που απόκτησα εξαιτίας ενός post πριν πόσα χρόνια?2?3? Και πάνω που είχα αρχίσει να το ξεπερνάω να το πάλι! Μπράβο διαβαστερές συμμαθήτριές μου.
    Μουτςς

  21. Παντως δεν ειπες οι πιο γρηγορες κλαψ δεν πειράζει

  22. @EYA:

    “Αλλά εφόσον διαβάσετε τα παραπάνω και καταλάβετε από ποια mascara εμπνεύστηκα, τότε οι 3 πρώτες από εσάς που θα τη βρείτε και θα τη γράψετε στα σχόλια, θα την κερδίσετε κιόλας.”

    Eύα μου, ήταν ξεκάθαρο ατό που γράψαμε. Σε αυτά τα “τεστάκια” που δεν είναι διαγωνισμοί και άρα δεν μπαίνετε σε κλήρωση, πρέπει με κάποιον τρόπο να δοθούν τα δώρα και πάντα είναι ο ίδιος.

  23. @Litsa: Καλά λες!!! Χχαχαχαχαχαχ!! Το θυμάμαι πολύ καλά!! Είχες πράγματι πάθει εμμονή! Βρε τι σου ‘μελλε πάλι!! (ήταν τουλάχιστον 4 χρόνια πριν.. )

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.