Bridal Fashion Week: Τα Νυφικά του τώρα.

 

 

 

«Πριγκηπικά» ή πιο απλά, κεντημένα στο χέρι ή με αρκετά μέτρα τούλι, εκκεντρικά και ιδιαίτερα,  αυτά είναι κάποια από τα  νυφικά που ξεχωρίσαμε στην Bridal Fashion Week.

 

Πάρτε ιδέες.

 

 

Justin Alexander

 

 

Victor & Rolf

 

 

 

Monique Lhuillier

 

 

 

Alexandra Grecco

 

 

 

Blush By Hayley Paige

 

 

Jenny Packham

 

 

David’s Bridal

 

 

Elie Saab

 

 

 

Giambattista Valli

 

 

Valentino

 

 

Zuhair Murad

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Τι ωραία! Υπάρχει και μια τσουπωτούλα όμορφη νύφη ανάμεσα στις μοντέλες!

  2. @Stella: Και φοράει και υπέροχο νυφικό και επιτέλους δεν χρειάζεται όλες να είμαστε «κόκαλα»! Η κάθε μια με τον τύπο και την ομορφιά της!

  3. Eξαιρετικό το πρώτο του Alexander! Σοφιστικέ, απλό αλλά και εντυπωσιακό, υπέροχο!!

  4. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πιο είναι το πιο όμορφο!!!

  5. Αν και μου αρεσουν τα ρουχα και τα νυφικαElie Saab θα διαλεξω απο αυτα το νυφικο του Blush By Hayley Paige Μακαρι να ξαναπαντρευομουν τωρα Θα τα εκανα ολα αλλιως. Το μονο που δεν θα αλλαζα ειναι ο νυν συζηγος. Δεν το εχω μετανιωσει που ειναι αυτος ο συντροφος μου και ο πατερας των παιδιων μου

  6. To Hayley Paige μου άρεσε περισσότερο (και το Victor & Rolf), στην πραγματικότητα όμως το νυφικό που έχω ονειρευτεί μοιάζει με αυτό της Jenny Packham (τι ωραίο site έχει, έχω βρει τουλάχιστον 4 που θα φορούσα)! Να τι θα κάνω όλο το απόγευμα!
    @Rania: Τι όμορφο αυτό που έγραψες, νομίζω ότι αυτό είναι η ουσία όλου του γάμου, να βρεις τον άνθρωπό σου με τον οποίο θα μοιραστείς τη ζωή σου και να το γιορτάσεις με τα αγαπημένα σου άτομα! Συγχωρέστε με, είμαι πολύ ρομαντικό άτομο!

  7. Τι όμορφα νυφικά! Πολύ μου άρεσε η ζουμερη γλυκυτατη νύφη με το David’s Bridal.. Αρχίζουν να μπαίνουν επιτέλους σωστά πρότυπα και όχι εντελώς ανορεκτικα!

  8. Και στα δικά μας κορίτσια 😛
    Μουτςς

  9. Μου άρεσε πολύ της Jenny Packham. Γενικά, μου αρέσουν πολύ τα μη φουντωτά νυφικά και η “περίπου” δαντέλα του είναι ονειρεμένη.

  10. Σε ευχαριστω SHEENA . Oντως αυτη ειναι η ουσια του γαμου να μην μετανιωσεις για τον ανθρωπο που διαλεξες να εχεις διπλα σου οσο ζεις. Καλη σου μερα

  11. …ψηφίζω
    Blush By Hayley Paige!!! Άντε, και στα δικά μας οι ελεύθερες… 👑👑👑 (εγώ την προτίμησή μου πάντως στον γάμο μου την είχα δείξει στον Demetrios-τότε έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στην Ελλάδα- και επιβραβεύθηκα απ’ όλους για την επιλογή μου)…ρίξτε μια ματιά στον οίκο και θα εκπλαγείτε ευχάριστα http://www.demetrios.gr/?gclid=CjwKCAjwxZnYBRAVEiwANMTRX29rpTEV80egTP254nG8FNGj04Vr8Sld9-bfW29gJKkT2_wvExYvsBoCCTsQAvD_BwE

  12. @Celia: Καλά, έχω μείνει άφωνη! Τώρα χαζεύω τη σειρά Destination romance και έχω ξετρελαθεί. Και να μη θες να παντρευτείς, ε, μια ιδέα θα σου μπει στο μυαλό! Με το καλό σε όλα τα ελεύθερα bb girls!

  13. Blush By Hayley Paige με τα χίλια!!!! Μου έκαψες φωτιές και ακόμα είμαι μικρή για παντρειά!! Χαχαχαχα Μου άρεσε πάρα πολυ το συγκεκριμένο… ❤💙💜💛💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.