Best Seller Beauty: Nuxe Huile Prodigieuse.

 

 

 

Το ξέρετε και το έχω ξαναγράψει πολλές φορές. Ένα από τα αγαπημένα μου multitasking ενυδατικά ξηρά έλαια για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, είναι το Nuxe Huile Prodigieuse,  το οποίο ειδικά σε ταξίδια, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ.

 

Το ίδιο έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στο «σχολικό» ταξιδάκι για γονείς και παιδιά στην πανέμορφη Τήνο. Φυσικά το είχα πάρει μαζί μου, το άπλωνα στο πρόσωπό μου πρωί και βράδυ, το είχα στην τσάντα μου και ψεκαζόμουν στο σώμα μου και αρωμάτιζα με αυτό και τα μαλλιά μου.

 

Πρέπει να σας πω ότι αν και στο σπίτι έχω την πιο μεγάλη συσκευασία των 100 ml στα ταξίδια μου έχω αδυναμία στο μικρό μπουκάλι των 50 ml είναι τόσο κομψό και θηλυκό και με βολεύει και χωράει και στο μικρότερο travel νεσεσέρ (έχω άλλο travel μικρό νεσεσέρ μέσα στην τσάντα μου και άλλο στη βαλίτσα. Μάλιστα.)

 

Και αν και στην πορεία αρκετά brands λάνσαραν ξηρά έλαια το Nuxe είχε πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά και το νεσεσέρ μου. Φυσικά για μιλάμε για το best seller της Nuxe που έχει φανατικές θαυμάστριες ενώ η Nuxe είναι μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες μάρκες  των γαλλικών φαρμακείων.

 

 

 

 

To πολυβραβευμένο must have προϊόν έχει στη σύνθεσή του θρεπτική βιταμίνη Ε που διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα ενώ το 98% της φόρμουλάς του προέρχεται από φυσικά συστατικά, πολύτιμα Φυτικά Έλαια και φυτικής προέλευσης Εστέρες, ενώ ταυτόχρονα δεν περιέχει συντηρητικά και σιλικόνη.  Θρέφει αλλά και επανορθώνει.

 

 

Η ιδρύτρια της Nuxe Aliza Jabès, όταν έγινε μητέρα δεν είχε χρόνο για πολλά beaute και έψαχνε για ένα προϊόν εύχρηστο αλλά και αποτελεσματικό που να μπορεί να το χρησιμοποιεί κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια. Δεν μπορούσε να βρει τίποτα που να την ικανοποιεί και κάπως έτσι σκέφτηκε να φτιάξει μόνη της ένα multi purpose έλαιο. The rest is (Nuxe) history. Η ίδια αγαπά τη φύση και αυτά που μπορεί να μας προσφέρει και πιστεύει ακράδαντα ότι είναι τα φυτά που κρατούν το «κλειδί» για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Δεκάδες οι χρήσεις του- απλώστε το απ ευθείας στο πρόσωπο και το σώμα, προσθέστε λίγες σταγόνες στο μπάνιο σας για δέρμα βελούδο, ψεκάστε τη βούρτσα σας και χτενίστε τα μαλλιά σας για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και λείανση στις «άτακτες» τούφες. Ένα έξυπνο tip είναι να ψεκάσετε  μία μικρή ποσότητα στην παλάμη του χεριού σας και την αναμείξτε την με την κρέμα σας πριν την απλώσετε στο πρόσωπο ή το σώμα για ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση.

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ειναι απο τα προιοντα που ειναι συνιφασμενα με το καλοκαιρι

  2. Αγαπημένο μου!!! Και για Χειμώνα και για Καλοκαίρι, αλλά ειδικά το Καλοκαίρι δεν μου λείπει ποτέ! Αχ και αυτή η μυρωδιά του!! Εγώ πάντως αγοράζω πάντα τα 100ml και κάποιες φορές δε μου φτάνουν κιόλας!!

  3. @Rania: Νομίζω ότι έχεις ξαναγράψει κάποια στιγμή ότι σου αρέσει πολύ.

  4. @ΑnnaK: Σοβαρά; Πραγματικά τότε, από την κορυφή έως τα νύχια!!

  5. Γεια σας κι από μένα! Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρω πόσο κοστίζει, μου εμφανίζει δυο μπουκάλια, διάφανα και τα δύο, το ένα σαν τη φωτογραφία που έχετε κι εσείς και το άλλο διάφανο μεν αλλά με πράσινα γράμματα το NUXE. Πρόκειται για το ίδιο ξηρό λάδι; Με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω!

  6. Από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου προϊόντα! Εκτός από την ενυδάτωση που μας χαρίζει, μυρίζει και τέλεια! ( το καλύτερο μου!)
    χχ

  7. @ΤΑΝΙΑ: Πω, πω! Αυτό θα πει παρατηρητικότητα! Άξιο bb girl και beauty addict! Λοιπόν Τάνια μου δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στη φόρμουλα και την υπεροχη μυρωδιά, απλά η συσκευασία με τα πράσινα γράμματα είναι λίγο πιο παλιά. Ενδεχομένως στο eshop που έψαξες για να κάνεις την έρευνά σου, δεν έχουν αλλάξει την φωτογραφία και φαίνεται η λίγο πιο παλιά συσκευασία. Όπως και να έχει, όποιο και να διαλέξεις τελικά, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς πολύ!

  8. …εγώ αναρωτιέμαι…υπάρχει γυναίκαι που να έχει δοκιμάσει το Nuxe και να μην έχει εθιστεί;;;;

  9. Αν και λατρευω τα λαδακια το συγκεκριμενο δεν το εχω δοκιμασει γιατι εχω εθιστη σε αλλη γαλλικη εταιρια,αλλα λεω μιας και μας το λες εσυ@ Τζουλια να το παρωωωω

  10. Τζουλια ναι το εχω ξαναπει το λαδι της NUXE το χρησιμοποιω το καλοκαιρι οπως και το body αρωμα της ESTEE LAUDER// καλο βραδυ

  11. Σίγουρα θα το προμηθευτώ και εγώ για το φετινό καλοκαίρι! Είναι must have προϊόν!!! ❤💙💛💚💜❤💙💛❤💚

  12. Πείστηκα… Νομίζω ότι θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη παραγγελία μου από διαδικτυακό φαρμακείο…

  13. Αγαπημένο Nuxe, αγαπημένο Καλοκαίρι!! Από τα αγαπημένα μου έλαια και πράγματι το πρώτο και καλύτερο!

  14. Και εμένα το Nuxe είναι από τα αγαπημένα μου έλαια, αυτή τη μυρωδιά του την αγαπάω!!!

  15. Υπάρχει γυναικείο νεσεσέρ χωρίς το συγκεκριμένο έλαιο?
    Μουτςς

  16. Παρότι την χρησιμοποιώ τόσο καιρό αυτά που γράφετε δεν τα ήξερα !!!! Ευχαριστούμε για τη ενημέρωση

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.