SkinCeauticals: Αντιγήρανση με ιατρική συνταγή.

 

 

 

Mετά από την επεμβατική θεραπεία προσώπου  που έκανα με το dermapen microneedling,  στο Ιατρείο της πλαστικής χειρουργού Dr Aριστέα Marra,  ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα προϊόν περιποίησης που να διατηρήσει για πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα.

 

Η απάντηση που ήρθε από διάφορα «κανάλια»,  ήταν η ίδια:  “Δοκίμασε τα SkinCeauticals”

 

 

 

Και χαίρομαι που σήμερα θα σας γράψω δυο πράγματα για τα συγκεκριμένα προϊόντα και ταυτόχρονα θα απαντήσω σε κάποιες από εσάς που σε mails, messages ή fb messages και εφόσον έχετε κάνει κάποιες ποιο επεμβατικές θεραπείες,  με ρωτάτε πως αυτές θα διατηρηθούν περισσότερο.

 

Ας ξεκινήσουμε με το τι ακριβώς είναι τα προϊόντα Skinceauticals και κάποιες behind the scenes λεπτομέρειες. Πριν όμως διαβάσετε αυτά που θα γράψω κρατήστε μια και μόνο λέξη: ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ.

 

Προερχόμενη από τις ΗΠΑ, η κλινική  σειρά Skinceauticals φροντίδας του δέρματος χρησιμοποιείται και προτείνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος καθώς και συμπληρωματικά με διάφορες ιατρικές επεμβατικές θεραπείες.

 

Οι συνθέσεις των Skinceauticals  διορθώνουν τα σημάδια γήρανσης, προστατεύουν το υγιές δέρμα και προλαμβάνουν μελλοντικές δερματικές βλάβες.

 

Από τους πρώτους νεωτεριστές φαρμακοκαλλυντικών στις ΗΠΑ, η SkinCeuticals καινοτομεί με επαναστατικές ανακαλύψεις στο προσκήνιο της αντιοξειδωτικής τεχνολογίας.

 

Τα δεδομένα που αποδεικνύουν τη διαπερατότητα, τη βιοδιαθεσιμότητα και τα αντιοξειδωτικά οφέλη των συνθέσεων με βιταμίνη C, προέρχονται από την ακαδημαϊκή έρευνα του Δρ. Sheldon Pinnell, ονομαστού Αμερικανού δερματολόγου ερευνητή από το πανεπιστήμιο Duke.

 

Τα προιόντα Skinceauticals βασίζονται σε τρεις πυλώνες: «Εμποδίζω», «Προστατεύω», «Διορθώνω».

 

 

 

 

Εμποδίζω

Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά ενισχύουν την εσωτερική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, επιτρέποντας την αυτοΐαση του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

 

Προστατεύω

 

Τα προηγμένης τεχνολογίας SkinCeuticals αντηλιακά αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στη UV ακτινοβολία. Η SkinCeuticals έχει μια ευρεία γκάμα αντηλιακών, συμπεριλαμβανομένων συνθέσεων με χημικά και φυσικά φίλτρα, ανάλογα τον τύπο δέρματος και τον τρόπο ζωής του καθενός

 

 

Διορθώνω

 

Τα προϊόντα διόρθωσης SkinCeuticals συνδυάζουν επανορθωτικά, λευκαντικά και απολεπιστικά συστατικά για να αποκαθιστούν το δέρμα και να επαναφέρουν την υγιή και νεανική όψη του. Η προηγμένη τεχνολογία και τα συστατικά που χρησιμοποιoύνται διορθώνουν τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση, την υπερμελάγχρωση, την ακμή, κλπ.

 

 

 

 

 

 

Και πάμε στα δικά μου. Μετά την θεραπεία dermapen microneedling  το δέρμα μου χρειάζεται βοήθεια για να διατηρήσει το αποτέλεσμα και να εμποδίσει την υπερμελάγχρωση και  τις κηλίδες να επανεμφανιστούν.

 

Φυσικά έχει απόλυτη ανάγκη από έξτρα δόσεις Βιταμίνης C. Εξ άλλου , ένα από τα πιο βασικά και καλά μελετημένα αντιοξειδωτικά είναι η Βιταμίνη C. H SkinCeuticals έχει αποδείξει ότι, αν και εκ φύσεως ασταθής, η Βιταμίνη C μπορεί πραγματικά να εισχωρήσει  στο δέρμα όταν συντεθεί σωστά, σύμφωνα με τις αυστηρές παραμέτρους που ανέπτυξε και διασφάλισε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο Dr. Pinnell ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο Duke.

 

 

Τον προϊόν που χρησιμοποιώ τις τελευταίες 10 μέρες είναι το PHLORETIN CF GEL. Ένας  ορός προσώπου τριπλής αντιοξειδωτικής και αντιγηραντικής δράσης Phloretin CF Gel ένα  πρωτοποριακό αντιοξειδωτικό serum-in-a-gel με 2% φλορετίνη, 10% L-ασκορβικό οξύ και 0.5% φερουλικό οξύ. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να αντιμετωπίσει τις βλάβες του δέρματος σε κάθε επίπεδο, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες στα διάφορα σημεία του οξειδωτικού μονοπατιού.

 

 

 

 

Η σύνθεσή του επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, επανορθώνει την υφή του δέρματος, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ συσφίγγει και αντιμετωπίζει την υπερμελάγχρωση. Με καθημερινή χρήση, προστατεύει το δέρμα μου από ευρεία σειρά αντιδραστικών μορίων και άλλων δερματικών βλαβών και αποκαθιστά τη λαμπερή και υγιή όψη του.

 

FYI, τα Skinceauticals τα γνώρισα στο ιατρείο της δερματολόγου κυρίας Καπελλάρη όπου και μετα από πρωτόκολο περιποίησης που έκανα εκείνη μου πρότεινε ως καλύτερο για μένα, το PHLORETIN CF GEL. Θα τα βρείτε στο ιατρείο της και οι τιμές τους κυμαίνονται από 30 έως 150Ε.

 

 

 Πάντως εδώ που τα λέμε ειδικά εμείς που ζούμε σε μεγάλες πόλεις με ατμοσφαιρική ρύπανση έχουμε μεγάλη ανάγκη από προϊόντα αποτοξίνωσης. Εγώ τον τελευταίο χρόνο τα «κυνηγάω» πολύ.  Και έχω και έναν λόγο παραπάνω γιατί σχεδόν όλη μέρα είμαι μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή και φαντάζομαι έχετε ήδη διαβάσει για τη πρόωρη γήρανση που σχετίζεται με την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και ειδικότερα στο μπλε φως. Εχει πλέον και ονομασία λέγεται Digital aging  (που φτάσαμε φίλε μου..)

 

 

Αnyway, εδώ και περίπου 15 μέρες χρησιμοποιώ ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο να καταπολεμά το Digital Aging,  αλλά γι αυτό θα σας γράψω σε άλλο post.

 

Αρκετή η ύλη σας για σήμερα.

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Μου αρέσει πολύ ή ιδέα της αντιγηρανσης. Αν γίνεται και χωρίς κάποια επέμβαση, ακόμα καλύτερα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν αποτελέσματα και χωρίς επεμβατικές θεραπείες; Ή σύσταση του ορού δείχνει… μαγική! Θα περιμένω να διαβάσω σε επόμενο post σου @Julia την αξιολόγηση σου!
    χχ

  2. @Sofia Marga: Φυσικά έχουν αποτέλεσμα και χωρίς επεμβατικές θεραπείες.

  3. Αγαπημενες η Μαργκη και η κυρια Μιμικα, τις ευγνωμονω γιατι χαρη σε αυτες καταφερα να ξεπερασω βαρβατο προβλημα ακμης. Οσο για την Skinceuticals, η κρεμα της με ρετινολη θεωρειται η καλυτερη και αποτελεσματικοτερη που κυκλοφορει αλλα και οι αντιοξειδωτικοι της οροι πρεπει να ειναι εξαιρετικοι. Ανυπομονω να διαβασω για το προιον που χρησιμοποιεις για το digital aging γιατι ειναι κατι που με ενδιαφερει αμεσα καθως βρισκομαι πανω απο 12 ωρες καθημερινα μπροστα σε οθονη υπολογιστη.

  4. @EVA DIAMA: Ευα μου, το προιόν για digital aging το χρησιμοποιώ περίπου 15 μέρες και θέλω να περασουν τουλάχιστον 3 εβδομαδες για να σας γράψω γι αυτό για να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμά του.

  5. Και εμένα με ενδιαφέρει πολύ να μαθαίνω τέτοιου είδους θεραπείες γιατί με παραπάνω από τη μισή μέρα κάθε μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή, βλέπω το digital aging να καλπαζει προς τα εμένα!

  6. Καλημερα Δεν τα γνωριζω τα προιοντα αλλα μου κινησαν το ενδιαφερον

  7. Αυτό το σέρουμ είναι το αγαπημένο των blogger του εξωτερικού. Υπάρχει κι ενα dupe της Ordinary αλλά η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη c το κάνει εξαιρετικό για την επιδερμίδα!!! Ακριβά προιόντα αλλά αξίζουν μέχρι δεκάρας τα χρήματά τους!

  8. Εχω διαβάσει και εγώ για την βιτ C και ποσο αποτελεσματική ειναι για την αντιγυρανση!Αλλα παίζει ρόλο το ποσοστό και η σταθερότητα της γιατι οξειδωνεται αμεσως.Αυτα τα προιοντα που μας προτείνεις γνωρίζω οτι ειναι απο τα κορυφαία ,περιμενω και εγώ να μάθω τα αποτελέσματα τους.
    Και Εννοηται θελω να μάθω και εγώ για την digital aging θεραπεια…να σου πω την αλήθεια @Τζουλια οταν διάβασα και εγώ για την μπλε ακτινοβολία ,φρικάρα απο τι άλλο να προστατευτούμε! Στο τέλος θα κυκλοφορο με αλουμινόχαρτο στο κεφάλι σαν περικεφαλαία για να μην με πιάνει τίποτα !!χαχαχχχα

  9. για τα συγκεκριμενα προιοντα διαβαζω τα καλυτερα, ειναι πολυ αγαπητα στην αμερικη… δεν ηξερα οτι μπορουμε να τα βρουμε και σην ελλαδα!

  10. …αν σας πω πως δεν τον είχα ακουστά τον όρο digital aging,θα με μαλώσετε;;Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ακόμα και το πληκτρολόγιό μου είναι μπλε φωτιζόμενο….λοιπόν, νομίζω πως μια κάσκα διάφανη με φίλτρα θα με σώσει μόνο γιατί κάθομαι αρκετές ώρες μπροστά από μια οθόνη….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.