Rubee Handmade Collection: Spring Summer 2018

 

 

Δε νομίζω να υπάρχει  άλλη τάση και style που να ταιριάζει τόσο πολύ στο ελληνικό καλοκαίρι, όσο το bohemian,  aka boho.

 

Kαι φυσικά η επιτομή του boho δεν είναι άλλο από το crochet. Τίποτα δε «φωνάζει» περισσότερο καλοκαίρι από τα πλεκτά, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν από μπικίνι και τζην μέχρι σανδάλια και ψηλά τακούνια.

 

Και βέβαια το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για crochet πλεχτά είναι η Rubee Handmade.

 

 

 

 

Την Rubee Handmade την έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει σε προηγούμενα post. Σε μία τελευταία επίσκεψη που έκανα στο website , εντυπωσιάστηκα από την φωτογράφιση της τελευταίας της collection Spring – Summer 2018 και αποφάσισα να μιλήσω με τη δημιουργό της σειράς Άννα Τσατσούλη, γι αυτή τη νέα κολλεξιόν:

 

 

  • Η νέα κολεξιόν από που αντλεί έμπνευση?

 

Η νέα κολεξιόν της Rubee Handmade εμπνέεται από την κομψότητα της κοσμοπολίτικης Γαλλικής Ριβιέρας συνδυασμένη με το άνετο και μποέμικο πνεύμα των ελληνικών νησιών.

Οι Cannes, το Monte Carlo, το St. Tropez, είναι συνώνυμα με τη διαχρονική κομψότητα και το αξεπέραστο στυλ κι αυτό είναι κάτι που όλες οι γυναίκες αγαπάμε.

Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα είναι ένας καλοκαιρινός παράδεισος! Στο μυαλό μου πάντα το θέμα καλοκαιρινές διακοπές είναι συνυφασμένο με ένα πλοίο που φεύγει, τις μαγικές παραλίες που καλείσαι κάθε φορά να ανακαλύψεις, νωχελικά απογεύματα με καφεδάκια ή cocktail  σε όμορφα στέκια δίπλα σε μαρίνες γεμάτες ιστιοφόρα που τα ιστία τους σφυρίζουν. Η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι τόσο μποέμ! Αυτά θέλησα να συνδυάσω στην τελευταία μου κολεξιόν γι’ αυτό και με την υπόλοιπη ομάδα αποφασίσαμε η φωτογράφιση να γίνει στη μαρίνα Αλίμου.

 

  • Διαπιστώνω ότι στη νέα κολεξιόν έχεις επεκταθεί και σε φορέματα, κιμονό κλπ.

 

Όλα ξεκινούν από την ανάγκη να εκφραστούν οι προσλαμβάνουσες που έχω σε δημιουργία. Το ζητούμενο είναι πάντα η δημιουργία μοναδικών πολυχρηστικών & ιδιαίτερων κομματιών. Τα σέξι αλλά ταυτόχρονα σοφιστικέ μάξι φορέματα και κιμονό της νέας συλλογής μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα τα συνδυάσουμε. Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να μεταμορφωθούν σε body για βραδινές εμφανίσεις. Στις διακοπές άλλωστε δεν θέλουμε να κουβαλάμε πολλά πράγματα!

 

 

  • Επιγραμματικά τι θα έλεγες ότι χαρακτηρίζει τη δουλειά σου;

Πάθος για δημιουργία, πίστη στην παράδοση αλλά και προσπάθεια για εξεύρεση  νέων τεχνικών, συνδυασμό υλικών και υφών και πάνω απ’ όλα προσήλωση στην τελειότητα.

 

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Νομίζω ότι μετά από τέσσερα χρόνια διαρκούς παρουσίας σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις και events στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα η Rubee Handmade να έρθει σε επαφή με το διεθνές κοινό. Αυτή είναι μια νέα πρόκληση που καλούμαι να αντιμετωπίσω και τώρα που μιλάμε ετοιμάζω τη συμμετοχή μου σε μεγάλη έκθεση του εξωτερικού. Είναι κάτι που το περίμενα πολύ καιρό και το κάνω με μεγάλο ενθουσιασμό.

 

  • Εύχομαι την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να έχεις να μας πεις περισσότερα για το νέο σου εγχείρημα.

 

Κι εγώ το εύχομαι, καλό καλοκαίρι σε σένα και στις αναγνώστριές σου!

 

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια κομμάτια από τη νέα κολλεξιόν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανεξάρτητα λοιπόν από την  περίσταση, γνώμη μου είναι ότι ένα πλεκτό crochet στην γκαρνταρόμπα μας, μας χαρίζει  classy,  σίγουρο και άνετο στυλ με άπειρους συνδυασμούς.

 

Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν την τελευταία συλλογή της Rubee Handmade το απόλυτο must have της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

 

Kαι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ στην Άννα Καλή Επιτυχία στα διεθνή της σχέδια!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.rubeehandmade.com

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καταπληκτική δουλειά μπράβο !
    Μουτςς

  2. Εντυπωσιακά όλα και πολύ κομψά!! Σίγουρα δίνουν ξεχωριστό στυλ..

  3. Τι όμορφες καλοκαιρινές προτάσεις!
    χχ

  4. Aυτό το μακρύ μπεζ με τα κρόσια,όλα τα λεφτά!! Και από τις τσάντες ξεχώρισα περισσότερο κάποια σχέδια….αγαπώ το boho style κι όχι μόνο σε ρούχα κι αξεσουάρ αλλά και στο σπίτι (μεταξύ μας, έχω βάλει στο μάτι ένα στρογγυλό χαλί…περιμένω ανυπόμονα να πληρωθώ…χοχοχο)

  5. @Celia: Kαι μένα αυτό ήταν το αγαπημένο μου!! Ασε το στρογγυλό χαλί τώρα- τι το θες καλοκαιριάτικα? Από Οκτώβριο τα χαλιά, τώρα πρέπει να αγοράσουμε beach wear!!

  6. Πολυ ωραία σχέδια!!!❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚 Όντως τα πλεκτά είναι πολύ κομψά!!!! Καλή επιτυχία λοιπόν! ❤💙💜💚💛❤💙💜💚💛❤💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.