Bridal Flower Trends Spring Summer 2018

 

Τα λουλούδια, τα λουλούδια.. υπάρχει τίποτα πιο όμορφο τη μέρα του γάμου από τα λουλούδια που θα κρατάει η νύφη και με τα οποία θα στολιστεί η εκκλησία ή αργότερα το πάρτι του γάμου;

 

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις υπέροχες ιδέες από τον ειδικό στα λουλούδια Interflora, που θεωρεί ότι όπως υπάρχουν τα trends της Μόδας, το ίδιο ισχύει και για τα λουλούδια.

 

Αυτές παρακάτω είναι οι προτάσεις τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018

 

ULTRA VIOLET

Τι καλύτερο bb girls? Το χρώμα της χρονιάς (και το αγαπημένο μας εδώ μέσα) έδωσε την έμπνευση για υπέροχα μπουκέτα. Υπέροχη glamorous απόχρωση για κάθε εποχή από λουλούδια όπως τα τριαντάφυλλα, οι ορχιδέες και οι ορτανσίες.

 

 

ΜΠΡΟΝΖΕ

Πιο μοντέρνο από τις ροζ αποχρώσεις το bronze δηλώνει ζεστασιά και μια αίσθηση πολυτέλειας. Συνδυάζεται υπέροχα με λευκό.

 

 

 

 

Ζωντανοί Τοίχοι

Αντί για τον παραδοσιακό στολισμό της εκκλησίας στο πάρτι του γάμου σας μπορείτε  να δημιουργήσετε έναν ζωντανό πίνακα σε έναν τοίχο  με φρέσκα λουλούδια. Εκτός από super stylish επιλογή μπορεί να γίνει και το τέλειο background για φωτογραφίες.

 

 

 

Φορέστε τα λουλούδια σας

Αντί να κρατήσετε στα χέρια σας την ανθοδέσμη μια ωραία στυλιστική παρέμβαση είναι  να φορέσετε τα λουλούδια που θα επιλέξετε.  Στους καρπούς, στο κεφάλι σαν στεφάνι ή ακόμα και περασμένα στο λαιμό σας σαν κολιέ.

 

 

 

Αγαπημένη Ντάλια

Αντίο παιώνια, καλωσόριζες ντάλια! Αν και κάποτε τη θεωρούσαν παλαιομοδίτικη και βαρετή η ντάλια έκανε φέτος δυναμικό come back. Τα υπέροχα λουλούδια και μπουμπούκια της ντάλιας σε πολλές πλούσιες αποχρώσεις είναι σε άνθιση από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο άρα μια πολύ καλή επιλογή για τις νύφες του καλοκαιριού.

 

 

 

 

 

Μονοχρωμία

Σύμφωνα με την Interflora ένα από τα μεγαλύτερα trends για το Καλοκαίρι του 2018 θα είναι η μονοχρωμία- λουλούδια στην ίδια απόχρωση. Επιλέξετε το χρώμα που προτιμάτε – λευκό, ροζ, κόκκινο, μπλε της θάλασσας και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εκλεπτυσμένο.

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημερα Ψηφιζω αγαπημενη νταλια. Υπεροχο λουλουδι με πολυ ομορφα χρωματα.

  2. Όλα τα λουλούδια σε γάμους μου αρέσουν.Το μόνο χρώμα που δεν μου αρέσει είναι το κίτρινο.

  3. Αγαπώ πολύ τα λουλούδια & στους γάμους τα θεωρώ must. Πολύ όμορφες όλες οι ιδέες! Πρωτότυπος ο πίνακας από λουλούδια!!!
    χχ

  4. Μονοχρωμία και μέγεθος μπουκέτου αναλόγως του μεγέθους της νύφης και του νυφικού.
    Μουτςς

  5. Μου άρεσε η Ultra Violet. Ούτως ή άλλως προτιμώ τη χρήση λουλουδιών εποχής στα μπουκέτα και στο στολισμό.

  6. Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα με τα λουλούδια στον τοίχο σαν καδρακι! Δεν το έχω δει σε κανέναν γάμο και δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό!!! ❤💙💜💚💛 Λατρεύω τα τριαντάφυλλα στους γάμους και τα θεωρώ must!

  7. …πόσο πρωτότυπη η ιδέα του πίνακα με τα λουλούδια…ultra violet για μένα…πεθαίνω,λέμε!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  8. Στο γάμο μου και εγώ είχα διαλέξει βιολετες(πάντα σταθερή στο αγαπημένο μου μωβ χρώμα) και είχα ανθοδεσμη -βραχιόλι, περασμένη δηλαδή στο χέρι.. Την προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή την ιδέα στις καινούργιες νυφες, θα τις εξυπηρετησει αφάνταστα να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους, χώρια που είναι εντυπωσιακή και σεξυ σαν ιδέα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.