Bridal αρώματα ανάλογα με τον τύπο σου!

 

 

 

Λένε πως το μυστικό για να απολαύσεις τον γάμο σου, εσύ πρώτα και πάνω απ΄όλους, είναι να κάνεις όλα όσα σε εκφράζουν κι αποτελούν κομμάτι της προσωπικότητας σου.

 

Δύσκολο συνήθως πρακτικά, αλλά αξίζει η προσπάθεια, ειδικά όταν στο τέλος της ιστορίας καταλήξεις, ότι έκανες αυτά που ήθελες εσύ κι όχι αυτά που ήθελαν οι άλλοι για σένα.  Μέσα σ΄όλα η εμφάνιση σου παίζει τον πιο κεντρικό ρόλο, αφού έτσι κι αλλιώς… όλοι τη νύφη κοιτούν…

 

Κι αν είσαι σαν κι εμένα που χρειάστηκα δυο ώρες να βρω το φόρεμα (για νυφικό δεν υπήρχε περίπτωση, το είχα κάνει delete μαζί με τον θρησκευτικό γάμο), αλλά ένα …δίμηνο για να καταλήξω στο άρωμα, τότε ξέρεις, ότι επιβάλλεται να είναι ένα άρωμα statement, που θα σφραγίσει την ημέρα και τις αναμνήσεις όλων.

 

Επειδή όμως το άρωμα εκφράζει μια πλευρά του χαρακτήρα μας, ενίοτε και περισσότερες, άσε που τα bb girls είναι και πολύπλευρα, ιδού οι προτάσεις μου για δέκα τύπους νύφης και τα αρώματα που θα προκαλέσουν αίσθηση.  Αν πιθανότατα βρείτε τον εαυτό σας σε περισσότερες από μια κατηγορίες, μην ανησυχείτε λειτουργήστε με το ένστικτο και φορέστε αυτό που σας αρέσει!

 

Η ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΝΥΦΗ

Είσαι κορίτσι με τα ενδιαφέροντα του, τις σπουδές του, τις γλώσσες του, την καριέρα του, τα όνειρα του.  Ξέρεις τα πάντα για τις τελευταίες «off Βroadway» παραστάσεις και τις εκθέσεις που ετοιμάζονται προσεχώς στο «Ίδρυμα Νιάρχου».  Έχετε ήδη κανονίσει γαμήλιο ταξίδι στην Νέα Υόρκη, γιατί σαν το MoΜΑ και το Metropolitan πουθενά…

 

Φοράς:

BOTEGGA VENETA by Bottega Veneta

Ένα άρωμα με τη στόφα του κλασσικού που θα συζητάμε για πολλά χρόνια ακόμα. Αριστοκρατικό και κυρίαρχο, elegant και σοφιστικέ, ερωτικό και ξεχωριστό. Δέρμα, ζεστό καστόρι που σε αγκαλιάζει, κρεμώδες πατσουλί και πιπεράτο γιασεμί. Αέρινη διάρκεια και φινέτσα.

LA PANTHERE EAU DE PARFUM LEGERE by Cartier

Ένα αισθησιακό chypre – floral με λευκά λουλούδια και κυρίαρχη τη γαρδένια τιαρέ.  Σέξι μόσχος και υλάγκ υλάγκ που γίνονται ένα με το σώμα, δημιουργώντας ένα chypre νέας γενιάς που δεν περνάει απαρατήρητο και δεν μοιάζει με κανένα απ΄όσα κυκλοφορούν.

 

 

 

 

H ΒΟΗΟ ΝΥΦΗ

Ο γάμος σου θα γίνει σε μια παραλία στην Ανάφη το ηλιοβασίλεμα κι ύστερα θ΄ ακολουθήσει πάρτι με τους κολλητούς.  Θα φοράς χίπικο στεφάνι με κορδέλες και λουλούδια στα μαλλιά και δεν έχεις ακόμα αποφασίσει, αν θα φοράς σανδάλια ή θα είσαι ξυπόλυτη στην άμμο. Αυτό που ξέρεις είναι, ότι ο γάμος σου θέλεις να μυρίζει θάλασσα, καλοκαίρι και διακοπές κι όλοι να τον θυμούνται σαν μια υπέροχη νύχτα νεανικής τρέλας.

Φοράς:

 

 

WOMANITY by Thierry Mugler

Σύκο κι αλμύρα της θάλασσας, αιγαίο και καλοκαιριάτικες νύχτες. Aρμυρίκια που δέρνονται απ΄τα κύμματα και καυτή άμμος. Αρχέγονη θηλυκότητα κι ελευθερία. Ξυλώδες κι αλμυρό. Φρουτώδες και ζωώδες. Όλοι θα θυμούνται το άρωμα σου.

TERRACOTA by Guerlain

Κρεμώδης μυρωδιά πιπεράτης καλοκαιρινής καρύδας και γαρδένιας τιαρέ.  Γιασεμιά, υλάγκ υλάγκ και νυχτολούλουδα. Boehme και διαχρονικό. Εξωτικό και πρωτόγονο.  Το άρωμα που φοράς νύχτες με φεγγάρι γύρω απ΄τη φωτιά στην παραλία.

 

 

 

H ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΥΦΗ

Είσαι κορίτσι που αγαπάει το κλασσικό ντύσιμο, τα λευκά πουκάμισα και τη ρήση «παν μέτρον άριστον». Ακόμα και η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι τόσο μελετημένη που θα μπορούσε να μπει σε σελίδα περιοδικού. Το διαχρονικό, σου δίνει ασφάλεια και σιγουριά. Δεν θέλεις να παίρνεις πολλά ρίσκα, αλλά κοντά σου όλοι νιώθουν τη θαλπωρή και τη ζεστασιά της σταθερότητας.  Έτσι κι ο γάμος σου θέλεις να είναι τόσο.. όσο… Χωρίς υπερβολές, χωρίς πρωτόγνωρα concepts.

 

Φοράς:

FLEURS D’ ORANGER by Serge Lutens

Οι perfumistas θεωρούν, ότι σ’ αυτό το άρωμα ο Serge Lutens μεγαλούργησε. Είναι μια κατηγορία από μόνο του, λατρεία για όσους το φορούν. Φωτεινό και ερωτικό, βαθύ και λαμπερό, ζωώδης πικάντικη τουμπερόζα, μοσκοκάρυδο, κύμινο και πορτοκάλι. Απίστευτη διάρκεια και ζεστασιά. Μοναδικότητα συγκλονιστική!

KNOT by Botega Veneta

Το λευκό μεταξωτό πουκάμισο των σύγχρονων αρωμάτων. Φίνα λουλούδια και καθαριότητα, φρεσκάδα και πολυτέλεια. Ευωδιές από κλημεντίνη, μανταριν ορανζ, λάιμ, νερόλι και άνθη πορτοκαλιάς που συνδυάζονται ισορροπημένα με λεβάντα, λευκό τριαντάφυλλο και παιώνια. Το άρωμα που θα φορούσε η Grace Kelly, αν υπήρχε στην εποχή της.

 

 

 

 

 

H ΝΕΑΡΗ ΝΥΦΗ

Ερωτευθήκατε τρελά στις περασμένες διακοπές στη Σαντορίνη, είδατε αστεράκια τα Χριστούγεννα στο Πήλιο κι αποφασίσατε, ότι το φετινό καλοκαίρι αμέσως μετά την ορκωμοσία σου και πριν φύγετε για μεταπτυχιακό στην Αγγλία, θα σας βρει ενωμένους με τα δεσμά του γάμου. Είσαι η νύφη που μπορεί να τα κάνει όλα κι όλα θα της δικιολογηθούν.  Έτσι κι αλλιώς είσαι αποφασισμένη να ρουφήξεις το μεδούλι της ζωής και της νιότης σου.

 

Φοράς:

TWILLY by Hermes

Χαριτωμένο, φρέσκο, δροσερό, νεανικό, κεφάτο, σπιρτόζικο, φινετσάτο. Ένα άρωμα – σταθμός για τον Hermes. Ένα σύγχρονο floriental με ισορροπημένο τζίντζερ και τουμπερόζα, σανδαλόξυλο και βανίλια.

BLOOM by Gucci

Έχει ήδη καταταγεί στα statement του φετινού καλοκαιριού και μάλλον θα μείνει για πολύ ακόμα στη ζωή μας. Η έκπληξη από τον Gucci με έντονη τουμπερόζα, αγιόκλημα και γιασεμί, ένα καθαρό floral που καταλήγει ωστόσο σε ζωώδη πούδρα. Νεανικό κι αποφασιστικό! Πεισματάρικο και τολμηρό!

 

 

 

 

Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΝΥΦΗ

Είσαι η Charlotte στο Sex & the City.  Έχεις ονειρευτεί και σχεδιάσει εδώ και χρόνια, κάθε λεπτομέρεια του γεγονότος. Την ανθοδέσμη, το στολισμό, το μακιγιάζ και φυσικά το νυφικό σου. Θέλεις όλο το ρομαντικό παραμύθι της Kate Middleton και της Meghan Markle. Εξάλλου είσαι το πιο δημοφιλές και πολυπληθές πρότυπο νύφης.

 

 

Φοράς:

FLOWERBOMB by Viktor & Rolf

Είναι ήδη best seller και εμβληματικό, ρομαντικό floral-oriental. Φρέζια, τριαντάφυλλο και ορχιδέα, γλυκό πατσουλί, όσμανθος και περγαμόντο. Όσες αγαπούν τα λουλούδια θα βρουν σ΄αυτό την «βόμβα» της εμφάνισης τους.

LOVE by Chloe

Ίσως η πιο συγκλονιστική πούδρα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά αρωμάτων. Ίριδα και μόσχος, υάκινθος και πασχαλιά. Ερωτεύσιμο και μεγαλειώδες, γυναικείο και αισθησιακό, ρομαντικό και καθηλωτικό, τόσο ώστε να του μείνεις πιστή για πάντα. Ίσως το ωραιότερο Chloe…

 

 

 

 

 

H ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΝΥΦΗ

Είσαι επαναστατικό κορίτσι.  Σ΄ αρέσουν οι ανατροπές και οι προκλήσεις… no matter what…. Ότι κάνεις το εγκρίνεις πρώτα εσύ κι αν στους άλλους δεν αρέσει πρόβλημα τους. Προκαλείς αίσθηση με την παρουσία και την προσωπικότητα σου, αλλά κατά βάθος όλοι σε θαυμάζουν, γιατί έχεις τα κότσια. Δεν θα διστάσεις να φορέσεις ένα άρωμα που ορθολογικά «δεν είναι για γάμο». Εσύ θα το βάλεις γιατί το λατρεύεις… Εξάλλου κι ο γάμος σου μια πρόκληση θα είναι, αφού έχεις αποφασίσει να παντρευτείς με τον καλό σου και τους δυο κολλητούς σας για κουμπάρους, φεύγοντας σε άγνωστο μέρος…

 

 

Φοράς:

BLACK ORCHID by Tom Ford

Μαύρη Ορχιδέα!  Σπάνιο, εμβληματικό, ηγετικό, θερμό, βαλσαμικό.  Ίσως το πιο ανατρεπτικό πατσουλί των σύγχρονων αρωμάτων. Δημιούργησε σχολή, λατρεύτηκε με πάθος. Υιοθετήθηκε από γυναίκες που θέλησαν να υπογραμμίσουν την έντονη προσωπικότητα, την ορμητική στάση ζωής τους μ΄αυτό το εκρηκτικό άρωμα. Επιβάλλεται και σαγηνεύει!

MY HEROINE by Mac

Σοκαριστικό! Love or hate! Η ηρωίδα της Mac δεν είναι εύκολη περίπτωση! Σίγουρα δεν είναι ένα comfort, ούτε safe άρωμα. Δέρμα και καπνός, λάβδανο και θυμίαμα, σαφράν και πατσουλί. Ποτίζει το δέρμα σου για πάντα.  Άρωμα για δυνατούς λύτες, τολμηρές και πρωτοπόρες!

 

 

 

 

 

 

H «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΝΥΦΗ

Γνωριστήκατε με τον καλό σου όταν προσφέρατε εθελοντική εργασία και οι δυο στο WWF.  Αποφασίσατε να πάτε τις πρώτες σας διακοπές στην Αλόννησο, για να βοηθήσετε στην διάσωση της Monachus Monachus.  Για σένα η φύση και τα πλάσματα της είναι κάτι παραπάνω από  το σπίτι σου.  Είναι το καταφύγιο σου, είναι ο σκοπός της ζωής σου. Θέλεις να νιώθεις παντού την αυθεντική μυρωδιά των καρπών και των βοτάνων, το γρασίδι μετά τη βροχή, τα λουλούδια στο άνθισμα τους.  Ο γάμος σου θα είναι στο προαύλιο εκείνου του ξεχασμένου ξωκλησσιού στον Πάρνωνα. Έξω, στη φύση!

 

Φοράς:

PHILOSYKOS by Diptyque

Πράσινο και γαλακτώδες, ρεαλιστικό σύκο. Το άρωμα μιας συκιάς τον Αύγουστο σ΄ ένα ελληνικό χωριό.  Τα τζιτζίκια έχουν τρελαθεί στη ζέστη του καταμεσήμερου κι εσύ νωχελικά χουζουρεύεις στη σκιά της. Ζουμερό, μελωμένο, γλυκό σύκο που στάζει στο σαγόνι σου.

LA CHASSE AUX PAPILLIONS by L’ Artisan Parfumeur

To κυνήγι της πεταλούδας!  Με μια απόχη τρέχοντας σ΄ ολάνθιστους κήπους γεμάτους ευωδιές από διαπεραστικές τουμπερόζες, γιασεμιά, άνθη πορτοκαλιάς και λάιμ. Πράσινο, φρέσκο, δροσερό, αναζωογονητικό. Πλούσιο φλοράλ, γλυκό και ζωώδες, επιβλητικό και αξέχαστο!

 

 

 

 

Η FEMME FATALE ΝΥΦΗ

Εντάξει, του έκανες τη χάρη να το αποφασίσεις τελικά, του είπες το «Ναι» και του κατέστησες σαφές, ότι είναι πολύ τυχερός που σε έχει. Μια γυναίκα σαν κι εσένα πολλοί θα την ήθελαν για σύντροφο της ζωής τους, αλλά εκείνος είναι ο τυχερός. Αν ήσουν στα ‘50s στο Χόλυγουντ, σίγουρα θα έκανες καριέρα στον κινηματογράφο.  Εξάλλου μη νομίζεις, ότι εκείνος κοιμάται ήσυχα τα βράδια… Ξέρει καλά, ότι απαιτεί προσπάθεια η συνύπαρξη μαζί σου.

 

Φοράς:

PORTRAIT OF A LADY by Frederic Malle

To «πορτραίτο μιας κυρίας» έχει τη στόφα του μεγάλου αρώματος! Ένα άρωμα που ήρθε για να μείνει, αναζητώντας μια θέση στο πάνθεο των έργων τέχνης της σύγχρονης αρωματοποιίας. Το πιο πολύπλοκο, δροσερό, συναρπαστικό πατσουλί και στη μέση μοσχοκάρφι, κανέλα και μεθυστικό τριαντάφυλλο, φραγκοστάφυλλο και βατόμουρο. Μοιραίο άρωμα!

JASMIN NOIR by Bulgari

«Μαύρο» γιασεμί για μοιραίες υπάρξεις… χωρίς γιασεμί… Το παραπλανητικό άρωμα είναι για να ρίξει στάχτη στα μάτια… Γλυκόριζα, κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχος, αμύγδαλο και μια γλύκα αισθησιακή, παραπλανητική, μεθυστική, πλανεύτρα. Κομψό και βελούδινο, άγριο και κομψό floral-oriental.

 

 

 

 

H ΣΕΞΥ ΝΥΦΗ

Είσαι τσαχπίνα, πικάντικη, δροσερή, παιχνιδιάρα. Ένα σέξι κορίτσι που μπαίνει στο γραφείο και όλα τα βλέμματα γυρνούν στο πέρασμα σου. Φεύγεις και το άρωμα σου μένει στο διάδρομο….  Κι όλοι ξέρουν, ότι πέρασες από δω.  Έχεις χιούμορ γιατί ξέρεις, ότι είναι μεγάλο αφροδισιακό και κάνεις τους άλλους να μαζεύονται γύρω σου. Το «γοργονέ» νυφικό φτιάχτηκε για σένα.  Έχεις πολλά κοινά σημεία με την κυρία από πάνω όπως κι εκείνη με σένα, αλλά εσύ είσαι μάλλον πιο εξωστρεφής.

 

 

Φοράς:

AGENT PROVOCATEUR by Agent Provocateur

Ανήκει ήδη στα κλασσικά αρώματα. To πρώτο άρωμα του οίκου των σέξι εσωρούχων είναι ωδή στο σαφράν και το τριαντάφυλλο. Αιγυπτιακό γιασεμί και κεχριμπάρι, άρωμα που γίνεται ένα με το δέρμα κι αφήνει το ίχνη του στο κάθε σου άγγιγμα. Είναι το άρωμα για σένα που έχεις έντονο σεξ απήλ και δεν … αστειεύεσαι…

 

VELVET ORCHID by Tom Ford

Βελούδινη, ζεστή, ανατολίτικη, μωβ ορχιδέα, ισάξια «αδελφή» της μαύρης. Απαλό σαν πούδρα και πιο γλυκό από την «Black Orchid», ίσως λιγότερο μοιραίο, αλλά καθόλου συνηθισμένο ή αδιάφορο.  Μια ζεστή, τρυφερή καστόρινη εσάρπα που τυλίγει αισθησιακά ένα γυμνό κορμί που ευωδιάζει ορχιδέα, άνθη πορτοκαλιάς, μανόλια, υάκυνθο, νάρκισσο. Το λάβδανο, το σανδαλόξυλο και το μύρο προσδίδουν ερωτισμό και μυστήριο.

 

 

 

 

 

 

H «LESS IS MORE» ΝΥΦΗ

Αγαπάς την απλότητα γιατί σ΄ αρέσουν τα λίγα και καλά.  Το ρητό less is more ή simple is more φτιάχτηκε για σένα.  Δεν θα κάνεις τον γάμο σου “show off” όπως δεν έκανες και κανένα άλλο γεγονός στη ζωή σου.  Είσαι αριστοκρατική και λιτή, είσαι αξιοθαύμαστη και λαμπερή, χωρίς να είσαι «φλύαρη» και πληθωρική. Η ακτινοβολία σου είναι η ικανότητα σου να προβάλλεις διακριτικά την προσωπικότητα σου. Γι΄αυτό και τα αρώματα σου δεν μπορεί να είναι παρά ο ορισμός της απλότητας και της μονοθεματικής έμφασης.

 

Φοράς:

LE TEINT DU NEIGE by Lorenzo Villoresi

Ποιο είναι το άρωμα του χιονιού; Ποιο είναι το άρωμα του λευκού; Το άρωμα της απλότητας; Η αύρα, η ευωδιά που είναι παρούσες χωρίς να επιβάλλονται βίαια; Αδιόρατες αλλά εμφανείς οι νότες πούδρας, οι σπόροι τόνκα,το  γιασεμί και το τριαντάφυλλο ενώνονται ισορροπημένα με το ηλιοτρόπιο, τον μόσχο και τη ζάχαρη. Άρωμα αέρινο σα νεράιδα, καθαρό σα νερό πηγής, γλυκό σαν ανοιξιάτικο πρωινό.

ROSE MUSK by Montale

Μια κυρίαρχη νότα, το τριαντάφυλλο. Τριαντάφυλλο του Μάη, φρέσκο, δροσερό, τρυφερό, ευάλωτο και αγαπημένο. Έτσι όπως ανθίζει σ΄έναν εγγλέζικο κήπο. Ύστερα το τυλίγει ο μόσχος και αναδύεται ο κρυμμένος αισθησιασμός, η αδιόρατη πούδρα, η εσωτερική γοητεία. Ντελικάτο κι εύθραυστο τριαντάφυλλο, απαλό γιασεμί. Διαχρονικές αξίες όσο δυο αναψοκοκκινισμένα ρόδινα μάγουλα και δυο ζευγάρια ερωτευμένα μάτια.

 

 

 

 

 

Ν’ αγαπιέστε!

Stella

 

 

20 Σχόλια
  1. Φανταστικά αρώματα Julia! Μας -ξε- τρελλανες με τις περιγραφές! Ολα, μα όλα θέλω να τα δοκιμασω! …Έχω υπάρξει ή νεαρή νύφη, αλλά είμαι το λιγότερο περίεργη για όλες αυτές τις υπέροχες μυρωδιές σε όποιο στυλ νύφης απευθύνονται! Το νυφικό φόρεμα το διαλεξες σε δύο ώρες, ενώ το άρωμα σε δύο μήνες; Ε, γι’ αυτό είσαι bbgirl leader!!!
    xx

  2. @Sofia Marga: Ευχαριστώ αγαπημένη αλλά το συγκεκριμένο post το “ρούφηξα” και εγώ, διότι δεν το έγραψα εγώ, το έγραψε η Stella. Kαι πράγματι έτσι ήταν όπως το έγραψε. ‘Εψαξε 2 ώρες για το φόρεμα του γάμου, αλλά 2 μήνες για το άρωμα της! bb girl, beauty addict, perfume guru!! χαχαχχαχα!!

    (και θα την βγάλω στη φόρα τώρα, διότι μη σου πω ότι πρώτα διάλεξε το κραγιόν της- ένα υπέροχο κόκκινο ροδακινί και μετά με το κραγιόν συνδύασε και το φόρεμα!!)

  3. Ωχ ωχ ωχ! Βλέπω δύο από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα στην ίδια λίστα! Guess what! Είμαι η ρομαντική νύφη, χαχαχαχα! Πεθαίνω! Και εννοείται ότι όσα τεστάκια έκανα ποιο SATC girl είσαι, πάντα μου έβγαινε η Charlotte! 😀
    Στέλλα, είσαι στην καρδιά μου, να το ξέρεις! Σούπερ άρθρο! Και εκείνο το “να αγαπιέστε” στο τέλος… όλο το νόημα!

  4. @Julia έτσι! Έτσι ακριβώς! Κοκκινο κοραλι το κραγιόν, κοραλι δαντέλα το φόρεμα!

  5. Χαχα χα! Perfume guru!!Ο τέλειος χαρακτηρισμός για τη πολυτάλαντη @Stella!
    χχ

  6. Αν θα ξαναπαντρευόμουν (λέμε τώρα…μη γελάτε…σας βλέπω…)θα διάλεγα love(λατρεύω πούδρα) και flowerbomb…αν και τα δικά μου τεστάκια SATC πάντα Carrie με έβγαζαν…μ’ αρέσουν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι βλέπετε (εξακολουθείτε να γελάτε…σας βλέπω)
    @STELLA ,ευχαριστούμε για το μοσχομυριστό άρθρο…δε σε γνωρίζω προσωπικά αλλά στον γάμο σου ποντάρω πως υπήρξες ανατρεπτική/πράσινη ή less is more νύφη…για πες….το βρήκα;;;;

  7. @Celia: Σε πληροφορώ δε γελάω καθόλου ούτε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ( τι άλλο δηλαδή..) και φυσικά ούτε για το γάμο.

    Άσε που τις προάλλες διάβαζα κάτι σε ένα βιβλίο και από τότε δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Έλεγε που λες η συγγραφέας ότι

    «ο Γαμος είναι προνόμιο. Και ως προνόμιο δεν πρέπει να τον κάνουμε μόνο και μόνο για τεκνοποίηση. Παιδιά μπορείς να κανείς και εκτός Γάμου αλλά για να νιώσεις την ομορφιά του ίδιου του Γάμου ως θεσμού, πρέπει να παντρευτείς και να ενώσεις τη ζωή σου με τη ζωή κάποιου άλλου μετά τα 45. Όχι γιατί θα είσαι πιο έξυπνη, απλά διότι θα είσαι πιο έμπειρη για να καταλάβεις την ομορφιά του».

    Δεν ξέρω αν συμφωνείς πάντως όχι μόνο “it’s never too late” αλλά μάλλον “it has to happen later to succeed.”

    ΥΓ: H STELLA simple και «πράσινη»;Καλέ σούπερ sexy ήταν με υπέροχο έντονο κοράλι κραγιόν, sexy ίδιας απόχρωσης φόρεμα, φλογάτα μαλλιά και άρωμα που ως σωστή femme fatale δεν μας αποκαλύπτει!!

  8. @Celia xa xa νομίζω πως απ όλα ήμουν! Ένα κομμάτι μου υπάρχει σε όλους τους τύπους που ανέφερα κι οκ τα λατρεμένα αρώματα που συ.περιελαβα. Προσωπικά φόρεσα στο Δημαρχείο την Terracotta μετά απο ερευνα στην ποια βοήθησε κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο η πολυαγαπημένη μας υπουργός MariaA και την επόμενη νύχτα στο παρτυ κολλητών το La panthere eau de parfum Legere !!! Λατρεμένο!!! Ο καλός μου φόρεσε κατόπιν δικης μου επιλογής και εξαιρετικά πολύτιμης συμβολής και πάλι της Μαρίας μας το Guerlain L homme ideal!!! Xa xa xa! Όνομα και πράγμα γίαυτο τον παντρεύτηκα!!!

  9. Συγχωρήστε τα λάθη γράφω εν κινήσει κι απο το κινητό. Julia Δίκιο! Δίκιο! Δίκιο!!!! Συμφωνώ απόλυτα! Γάμος δεν είναι η τεκνοποίηση. Γάμος είναι η λαχτάρα να συνοδοιπορησεις στη ζωή. Και ναι η ζωή αρχίζει στα 40. Πιο πριν είναι πρόβα…. ❤

  10. Εκπληκτικές ψαγμενες ιδέες για αρώματα!!! Μου άρεσαν πολύ της σεξυ νύφης και της μοντέρνας πι ιδέες για αρώματα 👍👍εγώ θύμαμαι φορούσα το dolce vita Dior.. Για γλυκιά ζωή!!!

  11. (Ήρθε η ώρα να γελάσετε με μένα…
    Αλλού πήγαινε το σχόλιο, αλλού το έγραψα. Δεν πειράζει, το ξαναγράφω….)

    Δεν έχω σχολιάσει ακόμα, γιατί ακόμα το «μελετάω!». Απίθανο άρθρο!! Μπράβο Stella μας!

  12. @Stella: καταπληκτικό το άρθρο σου!!! Διασκέδασα πολύ με τις κατηγορίες, τι πέτυχες τέλεια!! Φυσικά και ήσουν μια boho νύφη και είχα χαρεί πολύ που βοήθησα έστω κι από μακριά να βρείτε το άρωμα που θα σας συνοδέψει στην ξεχωριστή σας μέρα!!! Αν σας πω ότι δε θυμάμαι τι είχε φορέσει το bbboy θα γελάτε- το μόνο που θυμάμαι είναι ότι εκείνη την εποχή φορούσε το Le Male. Εγώ πάλι είχα βάλει Light Blue D&G πάνω από λάδι σώματος tuberose. Φορούσα και λουλούδια στα μαλλιά και είχα ευχαριστηθεί το γάμο μας, ευχαρίστως θα τον επαναλάβανα!!

  13. Καλησπερα Μπραβο σου STELLA νομιζω η Μαρια πρεπει να τρεμει στην καρεκλα της. Τα πετυχες ιδανικα…καλο βραδυ

  14. Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως δεν θυμάμαι τι άρωμα φορούσα τότε που παντρεύτηκα 🙁
    Μουτςς

  15. @MARIAA Αγαπημένη μου πως να ξεχάσω τα δείγματα που έρχοταν σωρηδόν από Αγγλια για να δοκιμάσω και να καταλήξω …που πως να καταλήξω η addicted???… Τελειωμό δεν είχα… Η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη και καθοριστική! Οχι Boho νυφη δεν ήμουν, παρότι φλέρταρα με την ιδέα κι έχω και μια boho καρδιά 😉 Στο αρωμα ναι, αλλά την επομένη στο πάρτυ ήμουν και ολίγον τι σοφιστικέ (πάλι αρωματικά) και γενικότερα όπως έγραψα και πιο πάνω, όπως όλες μας, έχω και είχα κι εκεινη τη μέρα περισσότερα απο ένα στοιχεία, ως πολυδιάστατο ΒΒGirl που είμαι. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που σου αρεσει κι όχι αυτό που σου υπαγορεύουν οι άλλοι ειδικά μια τέτοια μερα, αν και αυτό θα πρέπει να ισχύει όλη τη ζωή μας.
    @ΡΑΝΙΑ Αγαπημένη μου Ράνια, καμμιά καρέκλα κανενός δεν τρίζει στο ΒΒ. Ολων μας η γνώμη είναι ξεχωριστή κι ενδιαφέρουσα κι έχει θέση ν΄ακουστεί, γιατί όλα τα ΒΒgirls έχουν κάτι σημαντικό να πούν. Τις γνώσεις της Μαρίας για το άρωμα δεν τις έχουν πολλές…
    @ΟΛΕΣ Χαίρομαι που το απολαύσατε.! Το απόλαυσα κι εγω γράφοντας το και γελούσα όταν θυμόμουν τις αρωματικές μου περιπέτειες κι αναζητήσεις, εκείνη την περίοδο! Σας φιλώ…

  16. @Rania: Λοιπόν, τώρα που το ανάφερες αγαπημένη, καιρό έχω να “μοιράσω” Υπουργείο. Μάλλον θα έρθει η σειρά σου και σε σένα θα δώσω το Υπουργείο “Ανάπτυξης, Τεχνολογίας και Νέων Προιόντων” αφού δε σου ξεφεύγει τίποτα από ό,τι νέο κυκλοφορεί, χωρίς να το δοκιμάσεις!!.

  17. εγω παντως που παντρευτηκα χειμωνα δεν το συζητησα καθολου…. εβαλα το λατρεμενο μου classique-jean paul gaultier!

  18. Αγαπητή @Stella, συγχαρητήρια για την πολυσυλλεκτική και καλά μελετημένη σου λίστα!
    Με το σύντροφό μου έχουμε δεσμευτεί με σύμφωνο συμβίωσης – αν επρόκειτο να προβούμε και σε γάμο στο μέλλον, από τις προτάσεις σου θα διάλεγα το αγαπημένο PORTRAIT OF A LADY του Frederic Malle, μια από τις καλύτερες αρωματικές δημιουργίες της τελευταίας δεκαετίας.

  19. Απολαυστικό άρθρο, ευωδιαστό και για πολλές και πολλαπλές αναγνώσεις.
    Σστο γάμο μου είχα αποχωριστεί το λατρεμένο Black Orchid, γιατί ήμουν έγκυος και μου φαινόταν αρκετά βαρύ για το μωρό μου… Είχα επιλέξει ένα Dior, αλλά όσο κι αν προσπαθώ δεν θυμάμαι ποιο…

  20. Yπέροχο αφιέρωμα πραγματικά!! Αρκετα κατατοπιστικο για όσες θα ντυθούν νυφούλες 😀

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.