Beatific City Protect d-tox: καταπολεμά ατμοσφαιρική ρύπανση και digital aging!

 

 

 

 

Τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου, γίνεται μεγάλη κουβέντα για το πόσο η ατμοσφαιρική ρύπανση  σε συνδυασμό με το HEV μπορεί να επιφέρει πρόωρη γήρανση. Όπου HEV = High Energy Visible Light.

 

Ή για να το πούμε πιο απλά blue light, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, το μπλε φως από τους ηλεκτρονικούς μας υπολογιστές, τα smart phones και τα tablets μας- εν ολίγοις την αδιάλλειπτη καθημερινότητά μας.

 

Ως εργαζόμενη περί τις οκτώ ώρες κάθε μέρα μπροστά από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και φυσικά ως καθημερινή χρήστρια smart phone και tablet (ό, τι δουλειά δεν προλάβει να γίνει μπροστά στο computer θα συνεχιστεί σε ένα από τα δυο)- αλλά και ως πολίτης μεγαλούπολης και μέσα σε καθημερινή ατμοσφαιρική ρύπανση – είχα τα αυτιά μου ανοιχτά, για να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα.

 

Δυστυχώς για μένα (και για μας,  γιατί είμαστε πολλές) το digital aging δεν είναι άλλος ένας μύθος του marketing. Επισταμένες έρευνες έδειξαν ότι οι επιπτώσεις του είναι σχεδόν  οι ίδιες με τις επιπτώσεις της παρατεταμένης έκθεσης στις ακτίνες UVA και UVB – ανομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, δημιουργία κηλίδων, πρόωρο γήρας. Τώρα αν με ρωτήσετε, η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να κάθομαι ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή, παρά κόντρα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό, αλλά και πάλι..Γιατί να μην είμαι προστατευμένη σε κάθε περίπτωση;

 

 

 

 

 

Για άλλη μια φορά θέλω να κρατήσουμε στο μυαλό μας τη λέξη ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, στην εποχή που ζούμε και όσο αφορά την υγεία της επιδερμίδας μας.

 

Ευτυχώς για μένα (και για μας) ήδη κάποια brands έχουν αναπτύξει προϊόντα με φόρμουλες στοχευμένες κατά του HEV, του digital aging και  της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 

Και το πολύ ευχάριστο είναι ότι και η χώρα μας δεν μένει πίσω στις έρευνες και τις εξελίξεις τις κοσμετολογίας. Ενημερώθηκα πριν από περίπου 2 μήνες για τη City protect d-tox το νέο προϊόν καθημερινής περιποίησης της ελληνικής μάρκας Βeatific μιας μάρκας στην οποία έχω εμπιστοσύνη καθώς έχω χρησιμοποιήσει πολλά από τα προϊόντα της,  τα οποία βρίσκω πολύ αποτελεσματικά.

 

 

Εστιάζοντας σε όσα ανέφερα παραπάνω οι δερματολογικές κλινικές του Ομίλου Υγεία δημιούργησαν τη City protect d-tox που απελευθερώνει τη δύναμη έξι δραστικών ουσιών μέσω δύο προηγμένων συμπλεγμάτων για να αποτοξινώσει και παράλληλα να προστατεύσει την επιδερμίδα και από την ατμοσφαιρική ρύπανση  αλλά  και από την πρόωρη γήρανση που σχετίζεται με την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

 

Το προηγμένο σύμπλεγμα Urban SP+ αποτελεί μία ισχυρή ασπίδα κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης που ενισχύει την προστασία της επιδερμίδας και περιορίζει την εισχώρηση των ρύπων. Βασίζεται σε έναν καινοτομικό συνδυασμό δραστικών συστατικών ο οποίος περιλαμβάνει έναν φυσικό βιοπολυσακχαρίτη προερχόμενο από θαλάσσιο γλυκογόνο μαζί με ανιονικό πολυσακχαρίτη και ένα ειδικό ένζυμο κατά της ρύπανσης πλούσιο σε βιταμίνες, αμινοξέα και μεταλλικά άλατα.

 

Η βασική του δράση είναι να βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση όπως επίσης και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από την οποία προκύπτει το digital aging μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του wifi, του blue light των tablet, smart phones και led lights .

 

Το σύμπλεγμα CellD-Tox συνδυάζει τη δύναμη δύο συζευγμένων αμινοξέων και ενός φυτικού συμπλόκου πλούσιο σε φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και σαπωνίνες προσφέροντας τριπλή δράση:

 

Αποτοξίνωση:  εξουδετερώνει τα σημάδια των ελευθέρων ριζών που προέρχονται από το οξειδωτικό στρες και βοηθάει το σύστημα αποτοξίνωσης της επιδερμίδας να ενισχύσει τον μηχανισμό άμυνας του.

Λάμψη: μειώνει τις χρωματικές ανομοιομορφίες και την ερυθρότητα που προκαλούνται από την συσσώρευση ρύπων καθώς και από τον καπνό του τσιγάρου και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με μία λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση.

Ενυδάτωση: ανανεώνει την επιδερμίδα επανορθώνοντας για την διαδερμική απώλεια υγρασίας που προκαλείται από τους ρύπους και προσφέρει ενυδατωμένη και πιο λεία επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

 

Εν κατακλείδι: κατανοώ ότι το δέρμα που έχεις στα 20 δεν μπορείς να το έχεις στα 40- απλά δεν γίνεται. Κατανοώ τις ελαφριές ρυτίδες έκφρασης από γέλιο και όμορφες στιγμές. Κατανοώ τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είτε γιατί ξενυχτάς για τις εξετάσεις σου, είτε γιατί μεγαλώνεις το παιδάκι σου. Κατανοώ τα ίχνη θαμπάδας και κούρασης στο δέρμα γιατί το προηγούμενο βράδυ έμεινες ξάγρυπνη είτε από χαρά, είτε από λύπη.  Αλλά να κατανοήσω, ότι θα βρεθώ με σημάδια πρόωρης γήρανσης επειδή είμαι εργατική και ζω σε μεγαλούπολη, συγνώμη αλλά δε θα το κάνω.

 

 

Γι’ αυτό και  20 περίπου μέρες χρησιμοποιώ καθημερινά και ανελλιπώς αμέσως μετά τον καθαρισμό μου την κρέμα City protect d-tox και νιώθω ότι κάνω αυτό το κάτι τις παραπάνω για το δέρμα μου. Κοστίζει 70Ε .

 

 

Αν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε stay tuned ως αύριο.

 

 

16 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον post και μπράβο και στην Ελληνική προσπάθεια για καινοτόμες φόρμουλες. Πάντως συμφωνώ στο ότι εκεί γύρω στα 40 (λίγο πριν ή λίγο μετά) το δέρμα μας έχει περισσότερη ανάγκη από αποτοξίνωση παρά από αντιγήρανση.

  2. High Energy Visible Light! Ενα τεράστιο θέμα για το οποίο πολύ λίγα γνωρίζουμε κι οι περισσότεροι δεν υποπτεύονται καν, ότι υπάρχει. Κι όμως είναι απίστευτα σοβαρό ως προς τις φθορές και επιπτώσεις που υφιστάμεθα όλες μας μπροστά από τις οθόνες των υπολογιστών και όχι μόνο. Μπράβο στην Beatific!

  3. Όλο αυτο το θέμα της ακτινοβολίας μου θύμησες πολυ παλιά οταν πήγαινα στην σχολή για Η/Υ όλοι είχαν μπροστά απο την οθόνη ενα πλαστικό τυπου φίλτρο σε μπλε απόχρωση που το βάζαμε μπροστά απο την οθόνη σαν καπάκι για να μας προστατεύει απο την ακτινοβολία και τον έντονο φωτισμό….δεν γνωρίζω αν έκανε δουλειά η ήταν μούφα ,αλλα διαβάζοντας ολα αυτα θα το ηθελα να το ειχα! Πολυ ενδιαφέρον η νεα καινοτομία που έκανε η εταιρία Beatific! Σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους μας!!
    Εγώ εχω ξεκινήσει απο πέρσι να αγοράζω κρεμες η αντηλιακά που προστατεύουν απο την ατμοσφαιρική ρύπανση.Θα έλεγα ενα μεγάλο ναι για μια επιπλέον προστασία!

  4. @ANASTASIA: Ακριβώς αυτή τη συζήτηση είχα πριν λίγες μέρες. Κάποτε ήταν το δίπτυχο Ενυδάτωση- Αντιγήρανση. Τώρα πλέον είναι το τρίπτυχο Ενυδάτωση- Αποτοξίνωση- Αντιγήρανση.

  5. @Stella: Και όμως είναι πολύ σοβαρό. Πριν από 2-3 χρόνια ένας δερματολόγος μου είχε πει ότι αν το πρόβλημα πριν 10 χρόνια με τη χρήση μόνο υπολογιστών ήταν 30%, τώρα πλέον με όλη την τεχνολογία που μας περιβάλει είναι το διπλάσιο.

  6. @SofiaT: Οπωσδήποτε φίλτρο μπροστά από ΗΥ!! Επίσης tip από δερματολόγο ότι η ακτινοβολία είναι κάπως περιορισμένη σε laptops. Αλλά είναι η καθημερινή χρήση όλων των παραπάνω (ΗΥ, laptops, smart phones, tablets, κλπ κλπ ) που δυστυχώς λειτουργεί προσθετικά.

  7. Γεια σας@SofiaT: μου θυμισες αυτο το μπλε φιλτρο που εβαζα και εγω Μαλλον δεν εκανε τιποτα γιατι γυρω στα 29 απεκτησα και μυωπια. Θα πω και εγω μπραβο στην Beatific γιαυτην την καινοτομια Θελω να εχω την ευκαιρια να την χρησιμοποιησω Τζουλια σαν εσενα. Εξαλλου γνωριζεις οτι η εταιρεια συγκαταλεγεται στις αγαπημενες μου και για την υψηλη της ποιοτητα αλλα και για το – θα το ξαναπω – αρωμα των προιοντων της

  8. Εξαιρετική εταιρία. Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αλλά η Beatific και η Frezyderm είναι οι δυο αγαπημένες μου Ελληνικές εταιριες με φοβερά προϊόντα. Αλλά νομίζω ότι με αυτό το προϊόν η Beatific θα σκίσει! Μπράβο μας!

  9. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν, πιστεύω στοχεύει ακριβώς στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι σήμερα άντρες και γυναίκες, εφόσον τη μισή μέρα μας την περνάμε μπροστά σε έναν υπολογιστή..

  10. …ήμουν απ’ αυτές που πίστευε πως το digital aging είναι άλλος ένας μύθος του marketing. …αλλά άλλαξα γνώμη…θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω την City protect d-tox.

  11. Πολύ ενδιαφέρον και μπράβο στην Beatific.Αναρωτιέμαι από τι άλλο κινδυνεύουμε τελικά.
    Μουτςς

  12. Πόσο χρήσιμα όλα αυτά που έμαθα από το συγκεκριμένο post! Έχω μείνει αναυδη!…Όσο για τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω κάποιο προϊόν της… Πολύ θα ήθελα να τη δοκιμασω ύστερα από όλα αυτά που διάβασα…
    χχ

  13. Εκπληκτικό προϊόν. Εξαιρετικές πληροφορίες κι ας με τρομοκράτησαν λίγο… (ευτυχώς). Καλό είναι να.μην κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και να εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία για να αντισταθούμε στα αρνητικά της…

  14. Εξαιρετικα εκπληκτικα προϊόντα θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.