Η Monica Bellucci είναι το νέο πρόσωπο της NIVEA.

 

 

 

Η πανέμορφη ηθοποιός, Monica Bellucci είναι πλέον η μούσα για τη  σειρά αντιγήρανσης NIVEA Hyaluron Cellular Filler.

 

 

Μια συνεργασία-σταθμός για τα δεδομένα της μάρκας που για περισσότερο από 100 χρόνια φροντίζει την επιδερμίδα των γυναικών και βρίσκεται δίπλα σε κάθε τους ανάγκη, αποδεικνύει πώς η νεότητα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και πως δεν σχετίζεται με την ηλικία μας, που παραμένει απλά και μόνο ένας αριθμός.

 

 

Σύμβολο αυθεντικής και διαχρονικής ομορφιάς, η Monica Bellucci είναι η πρωταγωνίστρια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της αντιγηραντικής σειράς NIVEA Hyaluron Cellular Filler. Μέσα από τον φακό και την καλλιτεχνική ματιά του διάσημου φωτογράφου και σκηνοθέτη Bruno Aveillan, η Monica μας «ταξιδεύει» μέσα στον δικό της κόσμο και μοιράζεται μαζί μας μικρά δικά της μυστικά, γύρω από όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη και την γεμίζουν ενέργεια στην καθημερινότητά της γιατί όπως λέει και η ίδια: «είναι αυτό που έχουμε μέσα μας που μας κάνει να φαινόμαστε όμορφες». Και η ενέργεια που η καθεμία από εμάς έχουμε είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστές, αυτό που μας κάνει να λάμπουμε, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

 

 

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, η βασική σειρά αντιγήρανσης Cellular AntiAge «μεταμορφώνεται» σε NIVEA Hyaluron Cellular Filler, και ενεργοποιεί εκ νέου την δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα κύτταρα της επιδερμίδας μας, ώστε να απολαμβάνουμε τη νεανική όψη και τη λάμψη που ψάχνουμε από την κρέμα προσώπου μας.

 

Η ομορφιά που πηγάζει από εμάς τις ίδιες είναι αυτό ακριβώς που συνδέει τη Monica με την σειρά NIVEA Hyaluron Cellular Filler και δικαιολογεί την επιλογή της ως πρόσωπο της νέας καμπάνιας.

 

Η Monica Bellucci μιλάει για την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας ενσαρκώνοντας όλες αυτές τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη NIVEA εδώ και τόσα χρόνια βοηθώντας τις γυναίκες να αισθάνονται νέες κι όμορφες σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls! φυσικά κ η ομορφιά πηγαζει απο μεσα μας! Εξάλλου ημαστε κ νιώθουμε πιο ομορφες οταν ημαστε μεσα μας καλα! Μια υπέροχη Κυριακή σε ολους! Φιλάκια

  2. Καλημέρα!Εγώ θα σταθώ μόνο στο πρόσωπο που επέλεξε η εταιρεία.Όταν επιλέγεις την Bellucci,παίζεις με σίγουρο χαρτί.

  3. Τρελά αγαπημένα προϊόντα NIVEA! Τα χρησιμοποιούμε οικογενειακώς! Υπέροχη επιλογή & ή Monica!
    χχ

  4. Γυναίκα με Γ κεφαλαίο!! Τη λατρεύω, είναι ο ορισμός της θηλυκότητας και ότι διαφημίζει έχει σίγουρη επιτυχία!!

  5. Και όταν διάβασα ότι ο πρώην άντρας της ο Βενσαν Κασελ απατουσε αυτή τη θεά όσο ήταν παντρεμένοι με κάποια Βραζιλιανα είπα μέσα μου πόσο…..,είναι κάποιοι άντρες ( τελιτσες γιατί η λέξη σηκώνει πιπέρι και λογοκρισία ☺☺)

  6. H kαλυτερη επιλογη Η πιο ομορφη σεξυ και αψεγαδιαστη ομορφια . Τα προιοντα …θα δουμε Τα ευρειας ομως ειναι αξεπεραστα

  7. Διαχρονική η ομορφιά της Monica Bellucci.
    Τα NIVEA Hyaluron Cellular Filler δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω σίγουρα σύντομα.
    @JULIA, η όμορφη ροζουλί μυτούλα μου οσφρίζεται giveaway;;;;;; Εεεεε, να κλέψουμε κι εμείς οι κοινές θνητές λίγη από την ομορφιά της Monica 💜💜💜👑💎💎💄👠👛

  8. Όσο και να μου αρέσει η Monica κάτι δεν μου κάθεται καλά.Νομίζω πως δεν με πείθει.
    Μουτςς

  9. Η Monica Bellucci είναι το συνώνυμο της αληθινής ομορφιάς και θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γυναίκες. Το ότι μεγαλώνουμε δεν σημαίνει πως γινόμαστε άλλες… Εύστοχη επιλογή από την Nivea!!

  10. Nivea σταθερή αξία!!!Πολυ πετυχημένη επιλογή η Monica!!

  11. @LITSA STRANTZALI …Xαχαχαχα…ξέρω τι εννοείς…δεν πείθεσαι πως η Monica χρησιμοποιεί μόνο Nivea κι έχει τέτοια αποτελέσματα…οκ,άπιστε Θωμά 🤪😵🙃😕🙄🤨🤩 …το ομολογώ πως αυτή η σκέψη πέρασε κι από το δικό μου βρώμικο μυαλό….hohohoho….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.