AVEDA, Invati Advanced: αντίο τριχόπτωση με τη δύναμη του κουρκουμά!

 

 

 

Και αφού χθες κάναμε το μικρό μας τεστάκι και κάποιες από εσάς βρήκατε ότι η μάρκα που ψάχναμε ήταν η Aveda και  αριστεύσατε, ήρθε η ώρα να πούμε λίγα πράγματα για το σύστημα περιποίησης Invati Advanced.

 

 

H σειρά –όπως και όλες οι σειρές αυτής της πολύ εναλλακτικής και εξαιρετικά αποτελεσματικής μάρκας- αξιοποιεί τη δύναμη της Αγιουρβέδας, της 5000 ετών ινδικής θεραπευτικής παράδοσης σε συνδυασμό με τον κουρκουμά τα ευεργετικά οφέλη του οποίου όσο αφορά την υγεία των μαλλιών μας, μάθαμε χθες εδώ.

 

Η σειρά στοχεύει στην άμεση πύκνωση των μαλλιών, καθιστώντας τα μαλλιά πιο γερά έτσι ώστε να αποφθεχθεί η τριχόπτωση εποχιακή ή μη.

 

Η συνεργασία με τους Αγιουρβεδικούς γιατρούς Upadhyay, βοήθησε στο να γίνει η επιλογή  των ισχυρών βοτάνων  της σειράς Ιnvati Αdvanced.

 

 

 

 

 

 

Το Βοτανολογικό εργαστήριο της Aveda,  χρησιμοποίησε σύγχρονες τεχνολογίες και δημιούργησε έναν καινοτόμο συνδυασμό δραστικών συστατικών όπως:

 

  • Το πατενταρισμένο, μίγμα βιολογικής ζύμωσης μαζί με τον πιστοποιημένο βιολογικό κουρκουμά, που προσφέρουν αναζωογόνηση του τριχωτού όταν εφαρμόζονται με μασάζ.
  • Την καινοτόμα φόρμουλα από φλούδα μανταρινιού και Ιαπωνικό knotweed που ενισχύει τη φυσική κερατίνη των μαλλιών.
  • Το πιστοποιημένο οργανικό άμλα που πυκνώνει άμεσα και ανασηκώνει τα μαλλιά από τη ρίζα.

 

 

 

 

 

Με το σύστημα 3 βημάτων μειώνεται αποτελεσματικά η τριχόπτωση. Αυτά είναι τα βήματα:

 

 

  1. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

 

Θρεπτικό σαμπουάν που καθαρίζει και αναζωογονεί το τριχωτό.

 

 

  1. ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ

 

Conditioner που αυξάνει άμεσα την πυκνότητα των μαλλιών, χαρίζοντας πλούσιο όγκο που διαρκεί όλη την ημέρα.

 

 

  1. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

 

Το scalp revitalizer συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, όταν εφαρμόζεται με μασάζ,  για να διατηρείτε τα μαλλιά που έχετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Τα προιόντα Aveda θα τα βρείτε  στο Attica Golden Hall και φυσικα στο πρώτο κομμωτήριο Aveda Teo στην Ελλάδα, Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Νέα Ερυθραία.

 

 

 

 

 

 

Πολλές λοιπόν και οι χθεσινές αριστούχες με εξαιρετικές απαντήσεις στο τεστ,  αλλά δύο από εσάς, δώσατε πρώτες την κόλλα σας. Και εσείς (που ξέρετε ποιες είσαστε) είσαστε οι,

 

SofiaT

Nektaria

 

Το Λύκειο σας περιμένει!

 

 

 

17 Σχόλια
  1. @Τζουλια μου ,εεε δεν έλεγε να μείνω μετεξεταστέα !!!Μολις μου είπες οτι ειναι για μαλλια αμεσως κατάλαβα οτι ήταν για την Aveda!! Ολόκληρο αθρο είχες γράψει για αυτη την εταιρία και να σου πω την αλήθεια ηθελα παρά πολυ να την δοκιμάσω,πρώτον γιατι οπως ξέρεις λατρεύωωωωω τα φυτικά προιοντα και δεύτερον τα μαλλάκια μου τον τελευταίο καιρο χρειάζονται άμεσα βοήθεια! Εδω έρχεται η Aveda να με σώσει!!
    Σε ευχαριστω για το εξαιρετικο δωρο σου!!!

  2. Και να παρατηρήσω, ότι οι συσκευασίες είναι σε ωραιότατο μωβάκι!! we love Aveda!

  3. Μπράβο στα κορίτσια! Μου αρέσει που το κοντισιονερ αυξάνει τη πυκνότητα των μαλλιών, τον όγκο τους! Γιατί συνήθως συμβαίνει το αντίθετο!
    Αριστουχες, θα περιμένουμε σχόλια μετά την εφαρμογή των προϊόντων της Aveda!
    xx

  4. Oυπς! Επεσα τελείως έξω χθες.. Ελπίζω να με προβιβάσετε Κυρία! Τέλεια δείχνουν τα προιόντα- που τα βρίσκουμε;

  5. @Stella: Πράγματι, κάτι που ξέχασα να γράψω. Αγαπώ και εγώ τις συσκευασίες. Εκλεπτυσμένες χωρίς να είναι υπερβολικές.

  6. @Sofia Marga: Πολύ σωστά Σοφία! Περιμένουμε review από τα Aveda girls!

  7. @Eleytheria: Ουπς! Σειρά μου να κάνω ουπς! Δίκιο έχεις! Λοιπόν τα βρσίσκουμε στο Attica Golden Hall και φυσικα στο πρώτο κομμωτήριο Aveda Teo στην Ελλάδα, Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Νέα Ερυθραία. (θα το γράψω και στο post!)

  8. Α, και εγώ ελπίζω να προβιβαστώ – τελευταία τα έχω φορτώσει στον κόκκορα! Η θερινή ραστώνη φταίει για όλα!
    Επίσης, θα συμφωνήσω με την Στέλλα, οι συσκευασίες είναι πολύ όμορφες!

  9. Ομορφες συσκευασιες πραγματικα. Η δερματολογος μου πινει νερο στην εταιρεια και στα καθαριστικα προσωπου ιδιαιτερα

  10. Μπράβο τις αριστούχες!!! Κ εμένα μου αρεσουν οι συσκευασίες,είναι απλές αλλά στυλάτες και βέβαια με απόχρωση του αγαπημένου μου μωβ! Tο κοντίσιονερ που αυξάνει την πυκνότητα και τον όγκο των μαλλιών μου τράβηξε την προσοχή!

  11. Μπράβο αγαπημένες μου συμμαθήτριες!
    Μουτςς

  12. Ήμουν έτοιμη να θέδω ερώτημα στη δασκάλα μας για προϊόντα ενίσχυσης της τρίχας. Με πρόλαβε!!!

  13. Μ ε έχεις πείσει Τζούλια μου για την aveda.Οσονούπω θα τα δοκιμάσω.

  14. Kρίμα που δεν πρόλαβα….το ήξερα,κυρία…. (άλλη φορά να κάνετε τα τεστάκια μετά το μεσημέρι…για μας τα ξενυχτισμένα bb girls 🤪😉😊🤣💜💜💜💜😵

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.