Beatific Body Fix: Στοχευμένη σύσφιξη σε μπράτσα και γλουτούς

 

 

 

 

Τις προάλλες μιλούσα με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο (γυναίκα ήταν) η οποία μου έλεγε ότι αν και τους τελευταίους μήνες δεν έχει χάσει γραμμάριο,  εν τούτοις έχει πέσει ένα νούμερο στα ρούχα της.

 

Δεν μου έκανε καμία εντύπωση αυτό που μου είπε, διότι γνωρίζω πολύ καλά, ότι το βάρος αυτό καθ’ αυτό- όταν φυσικά δεν είναι υπερβολικό-  δεν έχει σχεδόν καθόλου να κάνει με το πώς δείχνει το σώμα μας.

 

Το να χάσεις 3 ή 4 κιλά δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι το σώμα σου θα δείχνει καλύτερο- ειδικά αν έχεις κάνει κάποια φρικτή crash diet,  το πιο πιθανό είναι να χάσεις νερό και όχι λίπος και από πάνω να αποδυναμώσεις και τους μυς σου με αποτέλεσμα το σώμα να δείξει ακόμα πιο χαλαρό,  ό, τι χειρότερο δηλαδή. Άλλωστε οι μυς είναι αυτοί οι οποίοι καίνε λίπος άρα όσο πιο ενδυναμωμένος ο μυς τόσο πιο καλή και η εικόνα του σώματός μας. (και πάλι με μέτρο- όλα με μέτρο)

 

Η φίλη μου αυτό το διάστημα δεν έκανε καμία δίαιτα- απλά πρόσεξε την διατροφή της προσλαμβάνοντας πιο υγιεινές τροφές στην καθημερινότητά της,  επίσης έπαψε να τρώει άτσαλα και τέλος έκανε και λίγη γιόγκα μια ή δυο φορές την εβδομάδα.

 

Και ιδού: μέσα σε δυο μήνες, ένα νούμερο μικρότερο στα ρούχα της.

 

 

 

 

Εξ’ άλλου οι συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο σοβαρό πρόβλημα βάρους,  αλλά θέλουν να χάσουν αυτά τα 4-5 κιλάκια συνήθως θέλουν να τα χάσουν από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος – αυτό που λέμε τοπικό πάχος.

 

 

Κοιλιά, μηροί, γλουτοί και μπράτσα είναι οι βασικές περιοχές και όλες μας σε κάποια από αυτές θα θέλαμε να χάσουμε λίγους πόντους και ακόμα περισσότερο να «σφίξουμε».

 

 

 

 

Εκτός από το δίπτυχο σωστή διατροφή- ελαφριά άσκηση, έχω ξαναγράψει ότι σε μια τέτοια προσπάθεια βασικό ρόλο παίζει και το προϊόν που θα επιλέξουμε και το οποίο θα εντείνει και θα βοηθήσει στο να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Δυο στοχευμένα προϊόντα για τα μπράτσα και τους γλουτούς θα βρείτε στη Beatific. Η κρέμα Arm Shaping για τα μπράτσα  και η κρέμα Buttock Uplift για την περιοχή των γλουτών.

 

Ας τις δούμε:

 

Arm Shaping cream (100ml): Κρέμα μορφοποίησης η οποία συσφίγγει και αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης.

 

 

 

 

 

Κρέμα μορφοποίησης η οποία συσφίγγει και αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης και έλλειψης ελαστικότητας από απότομο χάσιμο βάρους ή λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης. Το σύμπλεγμα AdvancedSculpt με ενεργά συστατικά μορφοποίησης και σύσφιξης από καφεΐνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, προστατεύει την επιδερμίδα και ενισχύει την επιδερμική συμβολή.

 

Σαν αποτέλεσμα, το περίγραμμα του εσωτερικού των μπράτσων σμιλεύεται δείχνοντας πιο σφιχτό και τονωμένο. Η τεχνολογία AlgiCare C με την σιλανόλη Algicium C και με Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Lipolytic χαρίζουν στην περιοχή των μπράτσων μία σφιχτή και γεμάτη όψη.   Με κάθε εφαρμογή της κρέμας Beatific Arm Shaping, τα μπράτσα περιβάλλονται από ένα ανάλαφρο φιλμ με συσφικτικές και αδυνατιστικές ιδιότητες αποκτώντας σταδιακά μία κομψή και νεανική εμφάνιση.

 

Buttock Uplift (150ml): Kρέμα σμίλευσης η οποία προσφέρει στρογγυλότερους, πιο γεμάτους και ανορθωμένους γλουτούς.

 

 

 

 

Κρέμα σύσφιξης και μορφοποίησης η οποία συμβάλει στην εμφάνιση πιο στρογγυλεμένων, γεμάτων και ανορθωμένων γλουτών. Το σύμπλεγμα Volufirm χάρη στην Ισολευκίνη (ένα από τα πρωτεϊνικά αμινοξέα) και το παλμιτικό οξύ φυτικής προέλευσης,  ενισχύει το καμπυλώδες περίγραμμα προσφέροντας ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η τεχνολογία AlgiCare C με την σιλανόλη Algicium C και με Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το εκχύλισμα του φρούτου Black Crowberry, πλούσιο σε φλαβονοειδή και ανθοκυάνες, δημιουργούν ένα συνδυασμό ο οποίος προάγει τη σύσφιξη και βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της χαρίζοντας τόνωση και λείανση.

Η κρέμα Beatific Buttock Uplift συμβάλει σε ένα ιδανικό αποτέλεσμα μορφοποίησης στις καμπύλες των γλουτών και ενισχύει την επιδερμίδα κάνοντας την πιο σφιχτή, ελαστική, ενυδατωμένη και λεία.

 

 

Και έτσι τώρα που σιγά -σιγά προετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές διακοπές του Ιουλίου και του Αυγούστου,  αυτά τα προϊόντα θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας  για  ένα όμορφο, λείο και σμιλευμένο σώμα.

 

 

Η σειρά Beatific διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (Γλυφάδα, Κηφισιά, Ομόνοια), στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Δύσκολα σημεία τα μπράτσα, γλουτοί και φυσικά η κοιλιά μετά τα 40.

  2. @Stella: Είναι αλήθεια. Θέλει πολύ προσπάθεια σε όλους τους τομείς για να υπάρξει μια ικανή διαφορά προς το καλύτερο. Πολύ προσεκτική διατροφή, αποχή από αλκοόλ, καλό ύπνο, ΚΑΘΟΛΟΥ άχγος (ειδικά για την περιοχή της κοιλιάς) τακτική άσκηση και καλό προιόν. Βέβαια (αντίθετα ας πούμε με το πρόσωπο που μετά από κάποια ηλικία θέλει πιο παρεμβατικά πράγματα) το σώμα σου μπορείς να το κάνεις όπως θέλεις. Και ξαφνικά να βρεθείς με καλύτερο σώμα στα 40 σου απο ότι στα 20 σου. Το πιστεύω απόλυτα αυτό.

  3. @Julia Φυσικα και γίνεται…. αλλά αυτη η αποχή από άγχος και …. αλκοόλ λίγο με δυσκολεύει…. 😉

  4. @Τζουλια και εγώ πιστευω οτι μπορείς να βρεθείς στα 40 με καλύτερο (όσο αφορά γυμνασμένο)σώμα.Διοτι στα 20 δεν δίνεις βάση σε αυτο μιας και το σωμα ειναι σφριγηλό απο μόνο του.Το παρατήρησα σε εμένα με λίγη προσοχή στο φαγητό,παραπάνω άσκηση,(τώρα για το άγχος δεν μπορω να το κοντρόλαρω) μπορείς να εχει ενα παρά πολυ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Βεβαια η περιοχη στα μπράτσα ειναι πολυ δύσκολη ,και χρειαζεται εντατική άσκηση ,το οτι η Beatific έβγαλε ενα προιον για αυτο το σημείο ειναι αξιέπαινο.

  5. Καλημερα Σε μενα παντως που δεν εχω καθολου αγχος γιατι υπαρχει κοιλιτσα. Μαλλον κληρονομικη και λογω ηλικιας και ορμονων. Παντως πιστευω οτι τα μπρατσα οντως οταν ειναι χαλαρα δειχνουν πιο ασχημα απο οποιοδηποτε αλλο σημειο του σωματος. Ευτυχως που οπως εχω ξαναπει με εχει βοηθησει πολυ το τεννις και στα μπρατσα και στους γλοτους και δεν εχουν παρει την κατω βολτα

  6. Έψαχνα για μια κρέμα για μπράτσα. Δεν έχω πολλά κιλά, αλλά χρειάζομαι ακριβώς αυτό!

  7. Αρκετά ενδιαφέρον.Σε φάση που μπερδευτείς όμως και βάλεις τις κρέμες ανάποδα (του μπράτσου στο γλουτό και το αντίστροφο)τότε τι θα συμβεί?
    Μουτςς

  8. Πολλή γυμναστική κορίτσια,και ένα στοχευμένο προϊόν σίγουρα βοηθάει.

  9. @julia @stella,η αποχή από το αλκοόλ δεν με δυσκολεύει καθόλου.Αυτό με το καθόλου άγχος,που πωλείται να το πάρουμε;

  10. Καλημέρααα….έλιωσα με το σχόλιο της Λίτσας 🤣😊😉😋💜💜
    Είναι ακριβούτσικες οι συγκεκριμένες, γνωρίζουμε;;;;Αυτή για τα μπράτσα -αν κάνει δουλειά- θα πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσω…. (κανένα secret project δεν τρέχει,κυρία;;;; Xοχοχο…) Αυτό για το άγχος και την περιοχή της κοιλίτσας δεν το ήξερα….όντως τώρα;;;Χμμμμ,μάλλον δε θα απαλλαγώ ποτέ από την παρέα της…κλαψ… 🤪😵😰😪😞😢😭

  11. Μπράτσα και γλουτοι είναι δύσκολα σημεία και είναι πολύ καλό που υπάρχουν στοχευμενες θεραπείες.. @Celia: μπήκα στο site τους και για μένα προσωπικά είναι τσουχτερες οι τιμές αλλά το καλό είναι ότι βάζουν τακτικά εκπτώσεις ή προσφορές που φτάνουν το 30%

  12. @MARYL ,τις είδα κι εγω τις τιμές…ομολογουμένως λιγάκι τσιμπημένες….γι’ αυτό ρώτησα την κυρία αν τρέχει κανένα secret project…hahaha….
    @JULIA ,ακούει;;;; 💜💜💜💜💜👙👙👙

  13. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν της συγκεκριμένης εταιρείας. Συμφωνω ότι με σωστή άσκηση & διατροφή έχουμε πολύ καλό σώμα, εμείς οι άνω των 40, αλλά, χρειάζεται ΠΟΛΥ πειθαρχία bbgirls, ΠΟΛΥ πειθαρχία..!
    χχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.