Η Kate Middleton με φόρεμα Zara των 70Ε!

 

 

 

 

 

Σε ανεπίσημη (όσο μπορεί να είναι τέτοια) εμφάνιση στο Maserati Royal Charity Polo Trophy όπου στον αγώνα Polo,  έλαβε μέρος ο σύζυγός της Prince William, η Kate Middleton επέλεξε για την εμφάνισή της ένα απλό καλοκαιρινό Zara φόρεμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φιλανθρωπικό event που έλαβε χώρα στο Beaufort Polo Club σκοπό είχε να μαζευτούν χρήματα για το νοσοκομείο για καρκινοπαθείς Royal Marsden αλλά και για το Centrepoint μια φιλανθρωπική οργάνωση για άστεγους.

 

 

 

 

Για τη συγκεκριμένη μέρα πολύ σωστά η Kate,  επέλεξε ένα απλό αλλά όμορφο και σικάτο καλοκαιρινό φόρεμα Zara, σε pale blue απόχρωση και  με τιμή 69,99Ε

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Γιατί όχι ?? Και στυλατο είναι και της πάει πολύ!! Βέβαια κάπου άκουσα ότι είναι ψιλοΣκρουτζ γιατί έχει εμφανιστεί σε 3 επίσημες εκδηλώσεις με το ιδιο πανάκριβο βέβαια λευκό ταγερακι..

  2. @MARYL Ισως δεν είναι από σκρουτζιά, αλλά απο υιοθέτηση των αρχών της upper class – old money class.

  3. Ό,τι και να λέτε, εμένα μ’ αρέσει η Meghan πιο πολύ …τη Meghan βέβαια δε θα μπορούσα να την φανταστώ μ’ αυτό το outfit….είναι πιο σπιρτόζα….καλό το φουστάνι,ήσυχο αλλά του λείπει αυτό το ”κάτι”.

  4. Και μένα μου άρεσε! Της πάει πολύ και το συγκεκριμένο φόρεμα! Μπράβο! Τώρα, αν έχει καβούρια…Τι να πω; Χτύπησε ή κρίση και τη Kate; xx

  5. …για να μην παρεξηγηθώ από τις φανς της Κάθριν, δεν ισχυρίζομαι ότι η κοπέλα δεν είναι όμορφη και classy….αλλά μ’ αρέσει η καινούργια περισσότερο…είναι πιο κοντά τα δικά μου γούστα….
    Αααααα, κι αυτόν τον μικρούλη George κάθε φορά που τον βλέπω μου έρχεται να τον ζουλήξωωωωω και να τον ρουφήξω και να τον γεμίσω φιλάκια….πόσο όμορφο και ζουζουνιάρικο παιδάκι….γλύκας,λέμε!!

  6. Ααααα,τώρα είδα και τη φωτό με τη Σάρλοτ….αυτό το κοριτσάκι είναι λες και γεννήθηκε για να είναι μπροστά στις κάμερες…την έχετε δει πόσο το έχει;;;;Που γυρνάει και χαιρετάει τον κόσμο που την επευφημεί;;;;Καλά που δε θα ζει η Ελίζαμπεθ να τη δει να μεγαλώνει….δε θα το γλύτωνε το εγκεφαλικό….για star του Hollywood την κόβω τη μικρούλα…..άπαιχτη!!!

  7. Γεια σας. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι φοραει οτι τς αρεσει χωρις να κοιταζει το ποσο στοιχιζουν. Οταν εχεις πολλα δεν σε νοιαζει να το δειχνεις κιολας

  8. Μου αρέσει η απλότητα που βγάζει.
    Μουτςς

  9. Νομίζω δεν ειναι η πρωτη φορα που το κάνει.Μπορει πισω απο την απλότητα να θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα και δεν εννοώ της τσιγκουνιάς …..

  10. Μου άρεσε πολυ το φόρεμα της και μπράβο της που δεν ενδιαφέρεται για τα στερεότυπα και κάνει αυτό που θέλει!!! ❤💙💜💛💛💚💚💙💙❤❤

  11. Καλά έκανε με το φόρεμα των 70 ευρώ αλλά δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.