the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.

View Gallery
9 Photos
the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
image1-1

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
katie-sturino

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
meghan-markle-katie-sturino-

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
reese-witherspoon- sturino

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
sturino-2

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
sturino--

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
sturino-body-positivity

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
STURINO-HADID

the12ishstyle-Katie Sturino

the12ishstyle: Katie Sturino και body positivity.
sturino-teigen

the12ishstyle-Katie Sturino

 

Με το blog της που έχει την ονομασία  the12ishstyle και με 180Κ followers στο Instagram η size 16 Katie Sturino,  αντιγράφει το ντύσιμο των celebrities με το διάσημο πλέον hashtag,  #supersizethelook.

 

 

 

 

 

Σκοπός της – όπως λέει η ίδια- είναι να ενδυναμώσει και αυτή με τον τρόπο της το κίνημα του body positivity και να βοηθήσει τις αληθινές γυναίκες να νιώσουν καλά με το σώμα και τα κιλά τους σε έναν «αδυνατοκρατούμενο» κόσμο της μόδας.

 

 

Πρώην συντάκτρια μόδας στο Manhattan και παντρεμένη με τον κωμικό Josh Ostrovsky aka The Fat Jewish, η Katie μέσα από το blog της δίνει συμβουλές ομορφιάς και στυλ αλλά «σπάει τα ταμεία» κάθε φορά που ανεβάζει ένα post ή μια φωτογραφία της ίδιας και πολλές φορές και του συζύγου της φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα που επιλέγουν καλοντυμένες celebrities τονίζοντας το γεγονός ότι το στυλ δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του ρούχου.

 

 

Τελευταία της αδυναμία η Meghan Markle και όπως είναι φυσικό εκτός από τα θετικά σχόλια, πολλές φορές ακούει και αρνητικά τα οποία όμως δεν διστάζει η ίδια να δημοσιεύει στην σελίδα της, όπως το παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φυσικά φοράει μίνι φούστες, μπουζάκια με λεπτά ραντάκια, tank tops αλλά και bikini με κορδονάκια και πολλές φορές ακούει τα εξ’ αμάξης από το «είσαι φάλαινα» έως το «σταμάτα να προάγεις έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής!»

 

Η ίδια πάντως δηλώνει ξανά και ξανά ότι κάθε γυναίκα, μπορεί να φορέσει οτιδήποτε θέλει ανεξαρτήτως κιλών διότι το θέμα δεν είναι ποια το φοράει καλύτερα,  αλλά ποια το φοράει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μεταξύ μας – έχει απόλυτο δίκιο.

 

 

 

I always get a "troll" or two when I post a swimsuit photo, but it never bothers me because my journey to self acceptance meant I had to get over the opinion of my biggest troll…ME. When I was a lot slimmer than I am now, I used to criticize myself in the mirror, feel shame for being "the fattest girl in the room" and blame my problems on those final ten pounds I couldn't lose. When I finally realized that self acceptance is the key to feeling good about my body at any size, the words and opinions of others became irrelevant. How I feel is everything and it's opened me up to focus on the good things in life vs obsession on faults I've been taught are there. That doesn’t mean I don’t look in the mirror and say YUCK once in a while, but I just try not to let it be my main narrative❤️❤️❤️ Try talking less 💩 to yourself too. Tag someone who is too hard on themselves because they are amazing!

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on

 

 

Η διάνοιά της (γιατί αν με ρωτήσετε περί διάνοιας πρόκειται) είναι τα προϊόντα που λάνσαρε με την ονομασία “Megababe” και που απευθύνονται σε plus size γυναίκες.   Το “Bust Dust” μια πούδρα κατά της εφίδρωσης στο στήθος και το «Thigh Rescue» για το τρίψιμο των μηρών μεταξύ τους- ειδικά σε ζεστούς μήνες.

 

 

 

 

«Η βιομηχανία της ομορφιάς, στρέφει τα μάτια της με απέχθεια μπροστά σε μια γυναίκα με βάρος και αυτό κατά την άποψή μου είναι λυπηρό. Τα προϊόντα αυτά εκτός του ότι βοηθούν πολλές από μας,  περισσότερο τα δημιούργησα για να σπάσω τα ταμπού. Εγώ και όσες γυναίκες έχουν τα δικά μου κιλά ξέρουμε πολύ καλά πόσο άβολο είναι να τρέχει ο ιδρώτας ανάμεσα στο στήθος μας ή να πρέπει να υποφέρουμε κάθε φορά που φοράμε φούστα ή φόρεμα και οι μηροί μας τρίβονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα να γυρνάμε σπίτι με εξάνθημα.  Eίναι απίστευτα γελοίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια επικρατεί η άποψη ότι οι μηροί σου δεν πρέπει να αγγίζονται για να έχεις το τέλειο σώμα.  Τα προϊόντα Megababe δεν θα σε αδυνατίσουν ούτε θα σε απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα. Απλά θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάτι που απασχολεί πολλές γυναίκες χωρίς ντροπή και χωρίς καμία αμηχανία. Ας σταματήσουμε επιτέλους να μισούμε το σώμα μας! ” δήλωσε η Katie.

 

Την αγαπώ.

 

Περισσότερη Katie στην gallery παραπάνω.

 

 

23 Σχόλια
  1. Αν δεν είχε γίνει ο,πρόλογος για τα κιλά της ,δεν θα έδινα καμία σημασία! Θα έλεγα μπράβο της εξαιρετική αντιγραφή των συνόλων !! Και θα έδινα ενα μεγάλο like στην Katie Sturino που μπορεί και θέλει να ειναι ο εαυτός της!!
    Τώρα στο θέμα κιλών ειμαι της άποψης να εισαι υγιής ,μπορεί να ειναι παραπάνω κιλά αλλα να χαιρει το άτομο αυτο τέλεια φυσικη κατάσταση!Δεν θα το κρύψω θαυμάζω τα γυμνασμένα σώματα όχι τα αδύνατα και ανορεξικά .

  2. @SofiaT: Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν έδωσες εξ αρχής σημασία στα κιλά της. Πάει να πει ότι σιγά σιγά αλλάζουν τα στερεότυπα και αυτό, μόνο καλό μπορεί να είναι. Και η αλήθεια είναι ότι τα social media βοήθησαν αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση. Τα κιλά δεν δείχνουν κατ ανάγκη ούτε πόσο υγιής είσαι και σίγουρα ούτε πόσο ευτυχισμένη.

  3. Λατρεύω την Adele! Την βρίσκω όμορφη και λαχταριστή. Οταν είχα διαβάσει, ότι φοράει και νούμερο 16 όπως εγω, όχι μόνο την λάτρεψα ακόμα περισσότερο, αλλά ένιωσα και την απόλυτη ταύτιση.

  4. @Stella: Οχι ότι παίζει κάποιον ρόλο στα παραπάνω αλλά προσοχή στα νούμερα. Έχουν διαφορά τα αγγλικά sizes από τα usa sizes. Το αγγλικό 16 είναι το αμερικανικό 14. Το κατάλαβα την πρώτη φορά που πήγα Αμερική και δοκίμαζα size 12 και ήταν κανονικά το 14 και φυσικά μου έπεφτε μεγάλο και πέταγα από τη χαρά μου ότι και καλά είχα χάσει ένα ολόκληρο νούμερο, μέχρι που κατάλαβα…

  5. @Julia Εγω αναφέρομαι στο αγγλικό! Που είναι διαχρομικά κι αλλάνθαστα.

  6. @Stella: Συμφωνώ απολύτως!! Ασε που το μικρότερο νούμερο στην Αγγλία είναι το Size 6 (για ενήλικες φυσικά- και αυτό σπάνια το βρίσκεις) και όχι το γελοίο το Size 2 που υπάρχει στις ΗΠΑ. Αν φοράς μικρότερο από Size 6 σου λενε, να πας στα παιδικά και πολύ σωστά κάνουν!

  7. …πάω αμέσως να την κάνω follow στο ig….ομολογώ πως δεν την ήξερα…τα megababe ,είναι πράγματι ιδιοφυή!!!

  8. ****btw ,αυτό το λευκό μαντό με το ασορτί μπερεδάκι λέω να τα κάνω κι εγώ μόδα φέτος τον χειμώνα.

  9. @Stella size 16 και για μενα αλλα πιστευω οτι καποια ρουχα δεν πρεπει να τα φοραμε οχι λογω κιλων αλλα και λογω ηλικιας για να μην φαινομαστε εκτος τοπου και χρονου

  10. @Rania: Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά πιστεύω ότι το επόμενο βήμα στις βιομηχανίες της Μόδας και της Ομορφιάς πρέπει να είναι το age positivity. Μην ξεχνάς το γραφείο μοντέλων στη Μόσχα άνω των 45. Γιατί δηλαδή να μην μπορώ να φοράω ό,τι θέλω και μετά τα 60;

  11. Πόσο μου αρέσει να βλέπω γυναίκες με καμπύλες να είναι τόσο ακομπλεξαριστες με το σώμα τους και να έχουν τόση αυτοπεποίθηση κοριτσια κακα τα ψέματα οι περισσότερες γυναίκες είναι με καμπύλες αρκετά με τα κοκαλιαρικα πρότυπα ούτε σέξυ είναι ούτε γοητευτικό ,συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να είσαι υγιής πάνω από όλα εξάλλου οι μεγαλύτερες σταρ είναι juicy Jeniffer Lopez, Kim Kardashian, Beyonce και η δικιά μας Φυσικά Μαρία Κορινθίου.

  12. @ΤΙΝΑ ΚΑΝ Καλά, τη Μαρία Κορινθίου επειδη την έχω δει απο κοντά είναι γυναίκα με καμπύλες, αλλά πολύ ωραιες καμπύλες. Εχει απίστευτο κορμί! Δεν κατατάσσεται στην κατηγορία παχουλές επ΄ουδενί.

  13. @Tina Kan: Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Για ελληνικό γυναικείο σώμα στα πρότυπα της Katie, εγώ θα έλεγα Ρένια Λουιζίδου. Πολύ ωραία γυναίκα, πολύ sex appeal, με ζουμερό κορμί.

  14. Κορίτσια μου, να με συγχωρείτε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν αλλάξει τα στερεότυπα για τα κιλά και για το πώς πρέπει να δείχνει το “τέλειο” σώμα, κάθε άλλο μάλιστα. Ιδίως με τα social media, όπου προωθείται διαρκώς η εικόνα της σέξυ αδύνατης με δήθεν καμπύλες, σούπερ στητό στήθος και σούπερ κοιλιακούς. Το βλέπεις και τριγύρω σου πια, σε όλες τις ηλικίες: βγαίνεις έξω και είναι σαν να συμμετέχεις ως παρείσακτη σε πασαρέλα “αψεγάδιαστων” μοντέλων. Πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές που έβγαινες με φόρμα και αθλητικά για καφεδάκι, σας μιλάω ειλικρινά. Και αν τυχόν έχεις κανά κιλάκι παραπάνω από τη νόρμα ή φοράς κάτι που ναι μεν είναι άνετο, αλλά όχι μοδάτο, σε κοιτάνε και σαν εξωγήινη. Για να μη σχολιάσω λοιπά στερεότυπα εμφάνισης [μαλλιά, νύχια, φρύδι-τέντα και πλαστικά χείλη (αυτό το έχω απορία, ας με διαφωτίσει κάποια, please!)] – γιατί πώς αλλιώς θα βγάλουμε την τέλεια φωτό για το insta? Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια (ή η Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο χωριό, πράγμα που ισχύει και για την υπόλοιπη επαρχία). Αυτά και συγγνώμη για την έκταση.
    Υ.Γ. Θεά η Sturino, μακάρι ο καθένας να είναι ευτυχισμένος και να αισθάνεται άνετα με το σώμα του και την εν γένει εικόνα του.

  15. @Sheena: Mmm.. I hear you loud and clear.. ένα food for thought σχόλιο..

    ..και αν λέμε «επαρχια» την Salonica, αλίμονο σε μας τις υπόλοιπες.

    Από την άλλη δεν πιστεύεις ότι όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση; Δεν είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι αν η Katie έβγαινε (που δεν θα έβγαινε ποτέ, αλλά λέμε) σε κάποιο περιοδικό πριν λίγα χρόνια και σε editorial Μόδας, η editor in chief μπορεί και να αντιμετώπιζε απόλυση, ενώ αυτή τη στιγμή την «παρακολουθούν» 180K?

    Και για να το πάω και λίγο παραπερα, σκέψου μια κουκλάρα ντίβα πριν από 20 χρόνια στην ηλικία των 50 ετών. Απλά δεν θα έστεκε αυτό ούτε για αστείο. Θα γέλαγαν και τα παρδαλά κατσίκια.

    Και όμως, σε λίγους μήνες η JLo κλείνει τα 50 and she fucking rules. Εξακολουθώ να πιστεύω αγαπημένη, ότι είμαστε σε καλό δρόμο. ( νταξ’ η Ελλάδα θα είναι πάντα πιο πίσω – όπως είναι και παντού – αλλά νιώθω ότι κάτι ξημερώνει στον ορίζοντα και είναι καλό)

    ( λες να μας κλείσουν για το fucking που έγραψα παραπάνω; Σε σένα θα τα «ρίξω» να το ξέρεις … 😂😂😂😂❤️❤️❤️)

  16. @Julia:Μπορεί στον υπόλοιπο κόσμο να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, εδώ είμαστε ακόμη πίσω από τον ήλιο. Δεν ξέρω, με προβληματίζει πολύ αυτό. Μπορεί να φταίει το κόμπλεξ που καθένας μας κουβαλάει, ή ακόμη και ο μισογυνισμός (που δυστυχώς είναι χειρότερος από τις γυναίκες προς το ίδιο τους το φύλο). Παραθέτω ως παράδειγμα χθεσινό σκηνικό: μεσημεράκι με αρκετή ζέστη, περιμένω αστικό για το σπίτι μετά τη δουλειά. Περνάει μια κοπέλα με υπερ-καυτό σορτσάκι (είδα τα οπίσθια της κανονικότατα) και δίπλα μου δυο κοπέλες με εξίσου καυτά σορτσάκια την κοιτούσαν και έκαναν γκριμάτσες αηδίες και σχολίαζαν τι φορούσε!!! Σκεφτείτε τώρα η εν λόγω κοπέλα να είχε κάποια παραπανίσια κιλά – δεν την ξέπλενε ούτε ο Γάγγης. Επίσης, ξέρω κάποιες κοπέλες που δεν πάνε θάλασσα το καλοκαίρι, επειδή ντρέπονται να γδυθούν στην παραλία με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν ωραίο σώμα.
    Κρατάω την κατακλείδα σου και εύχομαι και εγώ να αλλάξουν τα πράγματα. Η JLo όντως rules! (για το f@cking don’t worry, put the blame on me)!

  17. Κοριτσια,λατρεύω τις καμπυλωτές χυμώδεις γυναίκες,που τις θεωρώ πραγματικά Γυναίκες!! Μην ξεχνάμε ότι στην Αναγέννηση τα πρότυπα ομορφιάς ηταν τέτοιου σωματότυπου γυναίκες(αναγεννησιακή ομορφια)! Δεν αντέχω να κοιτάζω άλλο αποστεωμένα μοντέλα που τρωνε ενα μαρουλι την ημέρα και που προσπαθούν να λανσαριστούν ως πρότυπα(ευτυχως νομίζω ότι εχουμε βελτιωθεί σε αυτο το τομέα και δεν τους δινουμε ιδιαιτερη σημασία) Τα νεαρά κορίτσια ομως τις βλεπουν και επηρεαζονται δυστυχως..Πχ η μεγαλη μου κόρη η κουκλα μου από μικρούλα ηταν αφράτη,μεχρι σημερα και εδωσα αγώνα για να της κρατήσω ψηλά την αυτοπεποιθηση(μεταξύ μας ακόμα και τωρα προσπαθω και ελπίζω να μη με διαβασει)..Της λεω συνεχεια οτι τα κοκαλιάρικα μοντέλα που βλέπει στο instagram δεν αντικατοπτριζουν το πως πρέπει να είναι ενα πραγματικά επιθυμητο και υγιές σώμα και λεγοντας τη αυτό εδώ και χρόνια,της το έχω βάλει στο μυαλουδάκι της και δεν αναφερει συνεχεια τα κιλά της που ειλικρινά είναι αυτα που πρέπει για το υψος της..Ευτυχώς που λατρεύουμε και οι δύο τη JLo & Monica Bellucci που είναι πραγματικές γυναικάρες με φοβερές καμπύλες!

  18. Γενικά μ’αρεσουν πολύ οι ακομπλεξαριστοι άνθρωποι. Οπότε μπράβο, μαζί της!
    χχ

  19. Τζουλια συμφωνω στα περισσοτερα που λενε ολες οι κοπελες. Σε αυτο που διαχωριζω την θεση μου οσο και αν φαινεται ρατσιστικο δεν μπορω να βλεπω 60 αρα και βαλε με νεανικα ρουχα. Οσο ομορφο σωμα και να εχει τα καυτα σορτς και τα κοντα μπλουζακια που αφηνουν ακαλυπτη την μεση δεν με βρισκουν συμφωνη

  20. @RANIA θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Είναι αυτό που λέμε κάθε πράγμα στον καιρό του… Όσον αφορά το σώμα θα έλεγα ότι μου αρέσει το ωραίο σώμα τύπου Beyonce και δεν μου αρέσει να βλέπω μια γυναίκα με πολλά παραπανίσια κιλά να φοράει μίνι φούστες. Ειναι θεμα αισθητικής όπως και να το κάνουμε… Και γω που πήρα κάποια κιλακια προσέχω το ντύσιμο μου γιατί δεν θέλω να γίνω αντιαισθητική και να με σχολιάζουν… Παν μέτρον άριστον! ❤💙💜💛💚

  21. Δεν αγχώνομαι καθόλου για τα κυβικά μου.Εφόσον μου αρέσω και με αγαπάω όπως είμαι δεν νιώθω καθόλου άσχημα.Κι αφού με αγαπάω εγώ με αγαπάνε και οι άλλοι.Κι όσο δεν γκρινιάζω για την χαλαρή κοιλιά μου ή για την κυτταρίτιδά μου δεν τα προσέχει κανείς γιατί κι εγώ έχω ξεχάσει ότι υπάρχουν.Και φοράω αυτά που θέλω σύμφωνα με την αισθητική μου και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αν συμβαδίζουν με τη βιολογική μου ηλικία γιατί η ψυχή μου είναι αρκετά νεότερη.Καμιά φορά βέβαια έχω τις κακές μου που βγαίνουν σε ανασφάλειες αλλά δεν κρατάει πολύ.Φροντίστε να έχετε υγεία γιατί πραγματικά σαν την υγεία τίποτα και φάτε όσο θέλετε αρκεί να παραμένετε υγιείς.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.