Beatific: Μάσκες για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας!

 

 

Aνεξάρτητα από την ηλικία μας, νέες ή πιο ώριμες, η διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς μας είναι μια από τις αγαπημένες μας ασχολίες.

 

Ξέρουμε καλά,  ότι αν και τα σημάδια γήρανσης αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους νωρίς- οι πρώτες λεπτές γραμμές εμφανίζονται καθώς πλησιάζουμε τα 20- μπορούμε να επιβραδύνουμε τα σημάδια γήρανσης με σωστή, έγκαιρη και κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός μας,  περιποίηση.

 

Επιπλέον εξαιρετικά ευεργετικός για την υγεία αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση,  είναι ο περιορισμός του αλκοόλ, του καπνίσματος και της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

 

Ίσως σας κάνει εντύπωση που έγραψα ότι τα πρώτα σημάδια της γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους εκεί κοντά στα 20- θα φανταζόσασταν ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί.

 

Και όμως. Πριν λίγα χρόνια είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο από γνωστό και καταξιωμένο Έλληνα Πλαστικό Χειρουργό ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με μια ερώτηση στο κοινό που τον παρακολουθούσε και η ερώτηση ήταν η εξής:

 

“Πότε πιστεύετε ότι ξεκινά η γήρανση της επιδερμίδας;”

 

Ακούστηκαν πολλές απαντήσεις άλλη απάντησε στα 18, άλλη στα 20, κάποια άλλη (αισιόδοξη) στα 30.

 

Ο γιατρός χαμογέλασε σε όλες μας και είπε:

 

«Η γήρανση ξεκινά από τη στιγμή που γεννιόμαστε»

 

 

Υπερβολικό θα μου πείτε,  αλλά αν σκεφτούμε ότι γεννιόμαστε με  τον θύμο αδένα ο οποίος  βρίσκεται στο peak του από τα νηπιακά έως τα παιδικά μας χρόνια και αρχίζει να συρρικνώνεται μόλις ξεκινήσει η εφηβεία, ίσως ο γιατρός να μην έχει άδικο.

 

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι οι δεκαετίες των 30 και των 40  χαρακτηρίζονται ως η  καλύτερη ηλικία. Δουλεύουμε, είναι πιθανόν να απολαμβάνουμε την χαρά της μητρότητας,  έχουμε συνειδητοποιήσει τι θα πει ζωή και ξέρουμε να την απολαμβάνουμε. Και έχουμε και επίγνωση ότι είναι πλέον απαραίτητη η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το τηρούμε ευλαβικά.

 

Διότι σε αυτές τις ηλικίες  το δέρμα μας χρειάζεται ό, τι καλύτερο μπορεί να του προσφέρει η επιστήμη της κοσμετολογίας έτσι ώστε και στα 50 και στα 60 και γιατί όχι- και στα 70 να απολαμβάνουμε μια όμορφη και καλοδιατηρημένη  επιδερμίδα.

 

Βέβαια είναι σε αυτές τις ηλικίες που κουραζόμαστε περισσότερο. Εργαζόμαστε πολλές ώρες, έχουμε πολλές περισσότερες υποχρεώσεις, έννοιες, καθημερινές προκλήσεις και αν και έντονα σημάδια γήρανσης όπως βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση φυσικά δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους – εν τούτοις είναι πολλές οι μέρες που νιώθουμε την επιδερμίδα μας άτονη, θαμπή,  κουρασμένη.

 

Στην Beatific θα βρείτε δυο προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που στοχευμένα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

 

 Η Hydra Exfoliator face mask (50ml) είναι μια προηγμένη μάσκα απολέπισης που προσφέρει άμεσα λαμπερή επιδερμίδα. Το δραστικό σύμπλεγμα Multi AHA με αζελαϊκό και γαλακτικό οξύ, προσφέρει απολέπιση των νεκρών στιβάδων κάνοντας ένα ήπιο χημικό peeling το οποίο ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, συστατικά με ενυδατική δράση, συμβάλουν στην εξισορρόπηση της υγρασίας προσφέροντας λεία επιδερμίδα. Σαν αποτέλεσμα, αμέσως μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, λεία και λαμπερή.     Ένα ιδανικό προϊόν προετοιμασίας πριν την βραδινή έξοδο για άμεση λάμψη και ένα έξοχο primer πριν το make-up για λεία και φωτεινή επιδερμίδα. Με συστηματική χρήση επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα λάμψης και νεανικής όψης.

 

 

Η Instant Beauty Booster face mask (50ml) είναι μια  ενυδατική μάσκα προσώπου η οποία προσφέρει άμεση τόνωση ομορφιάς περιορίζοντας τα ορατά σημάδια κούρασης και χαρίζοντας στην στιγμή λάμψη και σύσφιξη. Το σύμπλεγμα RadianceCell με ενυδατικούς και λαμπρυντικούς παράγοντες, προσφέρει μία λαμπερή επιδερμίδα με νεανική ζωντάνια. Επιπλέον, δραστικοί πολυσακχαρίτες και ολιγοσακχαρίτες δημιουργούν ένα ισχυρό σύμπλοκο που χαρίζει άμεση σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών, ενώ το θρεπτικό Shea Butter και η Βιταμίνη Ε προλαμβάνουν τη γήρανση της επιδερμίδας χάρη στις ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες. Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα φαίνεται ξεκούραστη με απαλή, μεταξένια υφή και υγιή λάμψη.

 

 

 

Δυο προϊόντα που θα  βοηθήσουν πολύ στην τόνωση, την ξεκούραση και την λάμψη της κουρασμένης επιδερμίδας.

 

Τα προϊόντα Beatific θα τα βρείτε  σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (Γλυφάδα, Κηφισιά, Ομόνοια), στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Επαθα σοκ αρχικά, όταν διάβασα πως ή γήρανση πραγματοποιείται από τη στιγμή που γεννιομαστε! Μετά, όμως, μου φάνηκε ναι, απόλυτα λογικό. Πολύ ωραία προϊόντα, που στοχεύουν στην τόνωση & λάμψη της επιδερμίδας μας, προφανώς εξειδικευμένα. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο της εταιρείας, αν και πολύ θα ήθελα.
    χχ

  2. Βρε bb πως μας φροντιζεις και ότι ήμουν σε αναζήτηση μιας καλής ενυδατικης μάσκας.. και η γήρανση πραγματικά αρχίζει πολύ νωρίς κορίτσια για αυτό να εμπιστεύομαστε μόνο καλά προϊόντα! ! Η δεύτερη μάσκα μου κάνει κλικ, για καλή βαθιά ενυδάτωση κ λαμψη που χρειάζεται σε εμάς που κουραζομαστε αλλά πάντα θέλουμε να λαμπουμε. Φιλάκια πολλά πολλά πολλά .

  3. Μήπως τελικά να γεννιομασταν Μπέντζαμιν Μπάτον?
    Πάντως τα συστατικά που εχουν οι μάσκες (γαλακτικό οξύ,βιτ Ε κ.λ.π)ειναι ενα και ενα .καθολου τυχαίο!

  4. Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια προϊόντα που μας βοηθούν σημαντικα να παρατεινουμε τη νεότητα της επιδερμίδας μας.

  5. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ τα προ’ι’όντα του συγκεκριμένου brand…είναι λίγο ακριβούτσικα αλλά είδα πως έχουν κι έκπτωση 40% τώρα….ίσως ξεκινήσω με την κρέμα για τα μπρατσάκια που είχα δει σε προηγούμενο άρθρο….καλό ΠΣΚ, BB GIRLS!!

  6. Η απολεπιστική μάσκα είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μου για να μη γίνει η κατάστασή της απελπιστική 😉
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.