Erre Due: Το μακιγιάζ “African Summer” Bronze 2018.

 

 

 

Πάντως δεν έχετε παράπονο, από ταξιδάκι σε ταξιδάκι σας έχω. Διότι αφού πριν λίγες μέρες ταξιδέψαμε μαζί στη Νότια Καλιφόρνια, σήμερα λέω να πάμε μια βόλτα από Africa.

 

To πνεύμα της Αφρικής, αυτής της μοναδικής ηπείρου που λένε ότι όποιος την επισκεφθεί μαγεύεται για πάντα, η ήπειρος στην οποία σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους ξεκίνησε η ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη μας,  είναι η έμπνευση γι’ αυτή την limited edition καλοκαιρινή make up collection της Erre Due και -αν μου επιτρέπετε-  μάλλον είναι η ομορφότερη που έχω δει so far,  από τη συγκεκριμένη μάρκα.

 

 

 

Να σας συστήσω κάποια από τα αγαπημένα μου  προϊόντα της συλλογής.

 

 

Αll Over Metallic Foil

Χρυσό , σέξι ακαταμάχητο, φοριέται παντού, απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

 

 

 

 

Color Palette

Δέκα αποχρώσεις σκιών φτιαγμένες για να θυμίζουν αφρικανική σαβάνα.

 

 

 

Draping Color Palette

Τρεις αποχρώσεις για το πρόσωπο,  για bronzing, για contouring για highlighting και φυσικά για draping.

 

 

 

 

 

Water Resistant Protective Powder

Αδιάβροχη πούδρα για ματ αποτέλεσμα και με SPF 25 γιατί φυσικά δεν βγαίνεις χωρίς SPF στον αφρικανικό ήλιο. Tip: Εφαρμόζεται με στεγνό σφουγγαράκι για φυσικό αποτέλεσμα ή με βρεγμένο για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.

 

 

 

 

 

Waka Waka This time for Africa!!

 

(ε, έρχεται και Μουντιάλ οπότε είναι και επίκαιρο το παρακάτω  και θυμάμαι  που το χόρευε πριν 8 χρόνια ο κύριος Ρωμανός- του φαινόταν παιδικό φαντάζομαι το waka waka – δίκιο είχε. Αφήστε που τότε ήταν 3 και σε λίγο θα γίνει 11… άλλη συζήτηση αυτή. )

 

 

 

 

 

Καλό σαββατοκύριακο bb girls and boys!

 

 

19 Σχόλια
  1. Αγαπημένη R2! Τα καλύτερα μολύβια ματιών ευρείας σε ποικιλία χρωμάτων και ποιότητα (μέχρι που ανακάλυψα τα smashbox, αλλά ούτως ή άλλως αυτα παίζουν σε άλλη κατηγορία).

  2. Πολύ ωραίες απωχρωσεις γήινες για να μην φαίνεται ποτέ υπερβολικό το μακιγιάζ κορίτσια

  3. Αυτές οι γήινες αποχρώσεις μου αρέσουν απίστευτα και είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι – όχι για το δικό μας, γενικά μιλάω. Ειδικά σε ηλιοκαμμένο δέρμα. Επίσης, με πρόλαβε η Στέλλα, από το πρώτο μολύβι ματιών που χρησιμοποίησα (της μαμάς μου, μεγάλη φαν και αυτή) μέχρι σήμερα νομίζω δεν έχω βρει καλύτερο μολύβι ματιών. Πάντα θα έχω Erre Due, ανεξάρτητα από τι άλλο θα αγοράσω. Και τα μολύβια για τα χείλη στην ίδια κατηγορία παίζουν.

  4. Αν και χρονια αγοράζω συγκεκριμένη αντηλιακη πουδρα στο μπλε κουτάκι …Αυτη της Erre Due μου τράβηξε το ενδιαφέρον!!

  5. Αγαπημένη Erre Due, η πούδρα δείχνει τέλεια

  6. Υπέροχες αποχρώσεις οι παλετες!! Όλα μου άρεσαν, μπράβο στην Erre due!

  7. Τι ωραία αυτά τα ταξίδια…από Ν.Καλιφόρνια σε Αφρική και μετά ποιος ξέρει πού….ούτε το διαβατήριό μου δε χρειάζεται να τσεκάρω.
    Τέλεια χρώματα…κι όσο για την αδιάβροχη πούδρα με τον αντηλιακό δείκτη-μάλλον θα μπω στη διαδικασία να τη δοκιμάσω!!

  8. Kαλημερα Εστιαζω και εγω στα μολυβια και θελω να γνωρισω την πουδρα

  9. @όλες: Λοιπόν, σας διαβάζω όλες σήμερα και είναι σχεδόν σαν να σας «ακούω».

    Έχω λοιπόν να πω τα εξής δύο:

    Νο 1: Σπάνια σας προτρέπουμε να κάνετε μια αγορά διότι δεν είναι αυτή η δουλειά μας- η δουλειά μας είναι να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε θεωρούμε ενδιαφέρον εκεί έξω και μετά να σας αφήνουμε να αποφασίζετε μόνες σας. Παρόλα αυτά και αν και ήθελα ως πτωχή πλην τίμια beauty editor να κρατήσω και ένα μυστικό για τον εαυτό μου (ε, βρε παιδί μου να φανεί ότι ξέρω και κάτι λίγο παραπάνω..) δεν αντέχω και θα σας το πω. Τις τελευταίες 5 μέρες έχω πάθει εθισμό με ένα μολύβι της Erre Due- μάλλον το καλύτερο summer eye pencil που έχω φορέσει ποτέ. Άντε να πάει και το παλιάμπελο, θα σας το πω: είναι αυτής της limited edition παραπάνω και η ονομασία του είναι «Savanna Queen». Ούτε silver, ούτε gold, ούτε bronze. Φανταστείτε και τα 3 αυτά, μαζί. Όπως σας το λέω. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

    Νο 2: Ε-ε-έρχονται!! Δυο νέες μάρκες μακιγιάζ που θα σας κάνουν να πηδήξετε στο ταβάνι.

    Αυτά.

    (επίσης για να δω πόσο προσέχετε και στις υποσημειώσεις των «μαθημάτων» – λέγε με και σχόλια, κρατήστε αυτά που έγραψα παραπάνω, γιατί μπορεί να σας εξετάσω κάποια στιγμή)

  10. Αυτά ακριβώς είναι τα χρώματά μου.Νομίζω πως πρέπει να επισκεφτώ άμεσα τα μαγαζιά.
    Μουτςς

  11. 1. Καλή εταιρεία & πολύ προσιτή.
    2. Μ’ αρέσουν πολύ οι υποσημειώσεις σου! ( νιώθω σα να είμαι στο σχολείο ξανά!)
    3. Να περάσεις τέλεια βλέποντας μουντιάλ με το κούκλο σου! (είναι υπέροχο να έχουμε αφορμές για ακόμα περισσότερες όμορφες ξεχωριστές στιγμές!)
    χχ

  12. Τελεια η πουδρα Water Resistant Protective!!!!! Γενικά όλα τα προϊόντα erre due είναι φοβερά!!! Μπράβο στην εταιρεία! ❤💙💜💛💚 προσιτές τιμές και καλή ποιότητα! ❤💙💜💛💚 καλό σαββατοκύριακο από Θεσσαλονίκη με αρκετή βροχη…

  13. Άλλα προϊόντα erre due μου άρεσαν και άλλα όχι.Για παράδειγμα οι σκιές δεν με ενθουσίασαν.Αν άλλαξαν σύνθεση,μπορεί να είναι καλύτερα.Πάντως από εξέλιξη,όντως έχουν κάνει βήματα.Μολύβι μαύρο smashbox,οπως είπε η Stella,τα καλύτερα!
    ΥΓ.@JULIA,σε λίγο καλοκαιράκι,θα μπορώ να σας μιλάω και το πρωί,κάτι που μου λείπει πολύ!!!

  14. Ετρεξα πρωί, πρωί Δευτερας στο Χόντο και χτυπησα σαν καλή μαθήτρια το Savanna Queen που μας υπέδειξε η δασκάλα παραπάνω. Εντυπωσιακό δείχνει αλλά αυριο θα το χρησιμοποιήσω κανονικά και θα σας πω ετνυπωσεις! Αν μ΄αρέσει κι είναι το καλοκαιρινό nude-bronze-ασημογκλιτεράτο που ψάχνω με βλέπω να στοκάρω 2-3 λόγω Limited edition…..

  15. @Stella: Σιγά που θα σου ξέφευγε!! Περιμένουμε εντυπώσεις αύριο! Πάντως εγώ το φοράω κάθε μέρα από το πρωί μάλιστα!

  16. Τα μολύβια της Erre Due είναι πράγματι εξαιρετικά και σε τεράστια χρωματική ποικιλία. Θα αναζητήσω και εγώ το μολύβι και την πούδρα και ας ελπίσουμε να έχουν φτάσει στο νησί…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.