Le Petit Marseillais: Sublimante για summer λάμψη.

 

 

Η Le Petit Marseillais, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά σώματος “Sublimante” με βασικές νότες το Έλαιο Βερίκοκου και τον Λευκό Κρίνο, αλλά και mother of pearl για λάμψη και εντατική ενυδάτωση.

 

Στη σειρά θα βρείτε ένα κρεμώδες αφρόλουτρο, ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος και ένα πολύ πρακτικό ενυδατικό σπρέι- ψεκάζομαι- και- φεύγω.

 

 

Sublimante Shower Care Cream Τιμή 3,06Ε

 

Κύρια Συστατικά

 

Έλαιο Βερίκοκου:  ένα έλαιο με χρυσαφένιο χρώμα από τον πυρήνα των βερίκοκων που συλλέγονται κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο.

 

Λευκός Κρίνος: ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από τα πολύ παλιά χρόνια σε συνταγές ομορφιάς.

 

Με φυτικό βούτυρο η σύνθεση του shower gel αφήνει το δέρμα σας ενυδατωμένο με φρέσκο αναζωογονητικό άρωμα.

 

 

Sublimante Body Milk Τιμή 5,48Ε

To body milk εκτός από τα παραπάνω συστατικά, περιλαμβάνει επίσης και mother of pearl για έντονη λάμψη αλλά και πλούσια ενυδάτωση.

 

 

Sublimant  Express Moisturizing Spray Τιμή 5,59Ε

Ένα σπρέι για πολύ ξηρές επιδερμίδες που απευθύνεται στις πολυάσχολες γυναίκες που δεν έχουν πάντα την πολυτέλεια του χρόνου για pampering. Mε μια απλή κίνηση η επιδερμίδα ενυδατώνεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Το σπρέι διαχέει ομοιόμορφα το ενυδατικό γαλάκτωμα με ανάλαφρη υφή και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει καθόλου αίσθηση λιπαρότητας.

 

Όμορφες πρακτικές συσκευασίες, λάμψη και ενυδάτωση. Μια σειρά φρονίδας του σώματος που αξίζει την προσοχή μας.

 

 

15 Σχόλια
  1. Η ιδεα του σπρει μου αρεσει πολυ!!!τελευταια παρατηρω πολλα προιοντα σωματος βγαινουν σε σπρει η αφρο😃

  2. @SofiaT: Μα είναι τόσο πρακτικά αυτά τα spray στις μέρες που βγαίνεις το πρωί από το ντους και έχεις μόνο 5 λεπτά για να ετοιμαστείς! Δίκιο έχεις και για τα mousse ακόμα και το self tan Dr Organic που χρησιμοποίησα φέτος σε μορφή αφρού ήταν. Τελικά το δοκίμασες αυτό;

  3. καλημέρααα..έχω το body milk από αυτή τη σειρά και μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ!! ψήνομαι και για το σπρέι….

  4. @ΚΙΤΤΥ ΖΟLA: Δεν θα σε απογοητεύσει. Δεν έχει τη λάμψη του body milk, αλλά είναι και ενυδατικό και πρακτικό και με διακριτική οσμή.

  5. Έχουν πολύ καλή ποιότητα, μοσχοβολανε και η ευωδια τους μένει και είναι τόσο πολύ οικονομικά προϊόντα!! Τα σαμπουάν τους έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πολύ

  6. Αγαπώ τα Le Petit Marseillais,έχω πάρει το συγκεκριμένο αφρόλουτρο που μυρίζει σούπερ.Περιμένω το spray ,την ημέρα που πήγα δεν το είχαν.
    Μουτςς

  7. Kαλησπερα Εγω θελω να ρωτησω το σπρει ειναι τοσο ενυδατικο σαν την κρεμα. Η μυρωδια τους βεβαια συγκλονιστικη

  8. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά ύστερα από το post & τα σχόλιά σας bbgirls, δεν πρόκειται να μου ξεφύγει!
    χχ

  9. Πολύ value for money προϊόντα! Και τα σαμπουάν τους είναι πολύ καλά!

  10. Aυτό το Sublimant Express Moisturizing Spray να το δοκιμάσετε και δε θα το μετανιώσετε!!!

  11. Από τη συγκεκριμένη σειρά μου είχε αρέσει το body lotion που μύριζε παπαρούνα και είχε κοκκινο μπουκάλι. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Το αγόρασα 2-3 φορές όμως πλέον δεν το βρίσκω πουθενά… Κορίτσια αν το βρείτε μυριστε το!!!! Είναι υπεροχοοοοοο!!!!! 💙❤💜💛💚

  12. Μου αρέσουν πολύ τα αφρόλουτρα της εταιρείας και αυτό το καινούργιο έχει πολύ ενδιαφέρον. Τα σαμπουάν τους όμως δεν τα έχω βολευτεί. Τα αισθάνομαι βαριά…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.